Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672301 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia ne znam
Правилник ФСС уколико тимови имају исти број бодова:

Citat
Уколико се са тим сагласе заинтересовани клубови, уместо одигравања ових утакмица, питање победника може се утврдити и жребом, који спроводи надлежни такмичарски орган.

Хаха ово нам Толе сређује узимамо титулу у сваком случају  Smile Smile
Ne mogu da opisem koliko bih voleo da se ovo desi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Nisam gledao utakmicu sa Vosom jer nisam u Srbiji, pa samo pratim preko neta sta se desava...

Samo dve stvari da kazem, posle kojih treba zesce da nas usere da bi osvojili titulu:

1. Kleo
2. Moreira

Ajd' uzdravlje, i nek' nas malo pogleda sreca na ovoj temi, a kako je pocelo.....  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Brasanac igra sve u veznom redu.

Zato nikad klub necemo da budemo. Ne moze bre da igra sve! Zna se koje je cije mesto na terenu. I Tejgo moze da igra sve pa smo ga videli sinoc podno istocne tribine.

Nego, odgledah jutros u 4 i onaj nastavak od izlaska Adije. Fino je bilo. Lola i Raca najbolji, s tim da je Lola odigrao za 10. I dalje mi nije jasno zasto je Adija izasao a na terenu ostalo ono da igra u spicu.

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

s tim da je Lola odigrao za 10.

Надам се да ће добити макар Рено клио...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Zato nikad klub necemo da budemo. Ne moze bre da igra sve! Zna se koje je cije mesto na terenu. I Tejgo moze da igra sve pa smo ga videli sinoc podno istocne tribine.

Nego, odgledah jutros u 4 i onaj nastavak od izlaska Adije. Fino je bilo. Lola i Raca najbolji, s tim da je Lola odigrao za 10. I dalje mi nije jasno zasto je Adija izasao a na terenu ostalo ono da igra u spicu.

Pa cekaj druze dakle mi nikad necemo biti klub zato sto ne smemo da imamo igrace koji imaju tu sposobnost da igraju na vise pozicija? Smile

Mislim siguran sam da mi niko u ovom trenutku ne moze reci na kojoj se poziciji Darko najbolje snalazi, zato sto jos nije ni dobio pravu priliku, ali mene jako podseca na Ilica iako nemaju mnogo slicnosti u igri,dosta je brz, cak je dobar i u odbrani , centralni vezni onaj najzesci trkac, nije plej , neka neznija vrsta razbijaca  Smile tako se meni cini.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111

On mozda nije vrhunski igrac..Mozda je i obicna paljevina..
ALi znas sto ga volim ? Zato sto decko kad igra protiv zvezde igra sa sto pedeset odstvo svojih mogucnosti
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6

Pa cekaj druze dakle mi nikad necemo biti klub zato sto ne smemo da imamo igrace koji imaju tu sposobnost da igraju na vise pozicija? Smile

Mislim siguran sam da mi niko u ovom trenutku ne moze reci na kojoj se poziciji Darko najbolje snalazi, zato sto jos nije ni dobio pravu priliku, ali mene jako podseca na Ilica iako nemaju mnogo slicnosti u igri,dosta je brz, cak je dobar i u odbrani , centralni vezni onaj najzesci trkac, nije plej , neka neznija vrsta razbijaca  Smile tako se meni cini.

O ovome i pricam. Kakvo crno snalazenje. Pa decko vec godinu dana luta po veznom redu. Jeb'o ja taj strucni stab.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 21:16:51 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Moram duplu  Smile Smile Smile Smile

Crvena zvezda i Partizan traže pomeranje Uskrsa zbog derbija

BEOGRAD, 17. april 2011. (Njuz) – Na današnjoj sednici čelnika Crvene zvezde i Partizana odlučeno je da se pošalje zajednički apel Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) kojim se traži pomeranje Uskrsa za nedelju dana. Sportski rivali su ovoga puta bili jedinstveni u nastojanju da se najveći praznik srpskog fudbala odigra neometan crkvenim praznikom, koji bi sprečio brojne vernike da prisistvuju derbiju.
Generalni sekretar crno-belih Darko Grubor, pročitao je nakon sednice zajedničko saopštenje.
- Složili smo se da na Veliku subotu igrači ne bi mogli da daju svoj maksimum jer se zna da taj dan treba provesti u miru i molitvi, a do pobede koju i jedni i drugi želimo možemo doći jedino oštrom borbom, takoreći prsa u prsa. Zbog toga smatramo da bi najbolje bilo odložiti Uskrs na nedelju dana i time obezbediti i siguran dolazak vernika na utakmicu, koji bi onda nedelju dana kasnije proslavili veliki hrišćanski praznik kako dolikuje  – stoji u saopštenju, u kojem se navodi da i među fudbalerima ima vernika prema kojima bi takođe bilo korektno pomeriti Uskrs, jer bi oni radije crkveni praznik proveli u krugu porodice, nego u karantinu.
Apel je poslat Svetom arhijeriskom sinodu Srpske pravoslavne crkve, koji se još uvek nije oglasio po ovom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

On mozda nije vrhunski igrac..Mozda je i obicna paljevina..
ALi znas sto ga volim ? Zato sto decko kad igra protiv zvezde igra sa sto pedeset odstvo svojih mogucnosti

И само због тога га волиш? Ееее брате мој..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
E dokle god nam u ekipi budu igrali igraci na osnovu toga koce vise da se kurci protiv Zveze i ko je veci Grobar imacemo ovakve igre... Ako ce igrac da da 150% svojih mogucnosti samo protiv Zvezde, bolje da ne dolazi onda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.