Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672328 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
To je ono Pantelijo sto mene najvise nervira. Pravimo ogranicenja na broj stranaca da bi se otvorilo mesto za "nase dete". Koje dete? Koje bre dete je bilo upickumaterinu talentovano a nije dobilo sansu? To su bre gluposti.

Stanoje me je iznervirao samo tako. Kad je terao onog iz spica u Teleoptik rek'o je morace da se potrude da se vrate. kad je oterao Adiju rekao je da je to kraj. Tako ti i treba. Da sve igrace tretiras isto i da ih delis na dobre i manje dobre a ne na mladje i starije, Grobare i negrobare, nasu i njihovu decu, ne bi imao takav problem.

Ne to nije poenta.
Nama trebaju igraci koji zele da igraju za Partizan.Koji daju sve od sebe svake utakmice.
A ne neki koji nikad nisu ni culi za Partizan,i koga boli kurac kako ce da odigra dok mu je fiksna plata.

Citat
Ako ces po asistencijama i golovima da procenjujes da li je igrac posle dve odigrane utakmice doba rili los, onda ne shvatamo fudbal isto.

Naravno da cu potome da ga gledam.
Jer njegove bezobrazluke opravdavaju profesionalizmom,ako je vec tako naravno da cu da gledam odakle mu hrabrost za takvo ponasanje.I to cu da gledam kroz njegovu profesionalnost,broj asistencija,broj golova,pretrcano kilometara i broj uspesnih pasova.
On za coveka koji je dobro placen,koji je doveden kao pojacanje nije pokazao nista.
Uzimjuci u obzir da je bolji od Smiljanica.

Citat
Adija je juce bio jedini igrac koji je sacuvao loptu u nasem posedu. Jedini igrac koji se nudio i koji je hteo da igra na napred.

Slazem se bio je jedan od boljih.Ali bolja recenica bi bila : Nije bio najgori.
Pored onakve igre on se iskazao sa najmanje gresaka ali sa greskama.
I da zapamtio sam tu asistenciju saletu.Od coveka od koga se to konstantno ocekuje,red je bio da uradi.

Nama trebaju profesionalci koji ce svoj hleb da zaradjuju kao sto su ga zaradjivali Kleo, Diara, Zuka i Moreira. Profesionalci koji ce da zaradjuju jebeni evro kao sto ga zaradjuje Vlada Stojkovic. A to za koga ko navija me bolji djoka. Prvi sam ovde bio da se Lazetic dovede jer je za nase pojedine igrace IGRAC.

Adija je doveden na pozajmicu da za 6 meseci pokaze da li zasluzuje da igra za nas. Ako mu je ovo prva utakmica na kojoj je odigrao duze od 45 minuta kako treba da se oseti igrac? Danas sam menjan u 45. na negativnom rezultatu i kucicu sam hteo da pojedem. Sto se tice tacnih pasova i sacuvanih lopti a vala i pretrcanih kilometara, odgledaj prvo poluvreme opet.

Nemoj nikad da poredis napadaca i zadnjeg veznog. Lola j ejuce SVOJ posao odradio apsolutno bezprekorno. Nije njegova krivica sto mu je sef struke nametnuo da organizuje igru a svi dobro znamo da mu to nij ejaca strana.

Saglasan sa onim "nije bio najgori". Ali je poslednji koji je trebao da sedne na klupu. Kako je trebao da reaguje igrac koje je dosao da se dokaze a ti mu to, iako je 'ajde, bio solidan, to ne dozvoljavas?

Evroligu je osvojio sa najbolji igracima koje je taj sport igada imao. Nemoj bre...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111

Citat
Nama trebaju profesionalci koji ce svoj hleb da zaradjuju kao sto su ga zaradjivali Kleo, Diara, Zuka i Moreira. Profesionalci koji ce da zaradjuju jebeni evro kao sto ga zaradjuje Vlada Stojkovic. A to za koga ko navija me bolji djoka. Prvi sam ovde bio da se Lazetic dovede jer je za nase pojedine igrace IGRAC.

Jel sam ja nesto drugacije reko ?!?!?
Ako ga vec placamo,mora da se zna zasta ga placamo.Zbog cega bih placao stranog retarda ako ih imam kod nas ?!?!

Citat
Nemoj nikad da poredis napadaca i zadnjeg veznog. Lola j ejuce SVOJ posao odradio apsolutno bezprekorno. Nije njegova krivica sto mu je sef struke nametnuo da organizuje igru a svi dobro znamo da mu to nij ejaca strana.

Nisam ni hteo da poredim,ja sam samo odreagovao na prozivku Smiljanica.

Citat
Ali je poslednji koji je trebao da sedne na klupu. Kako je trebao da reaguje igrac koje je dosao da se dokaze a ti mu to, iako je 'ajde, bio solidan, to ne dozvoljavas?

Tacno.
Ali to je vec Stanojveicev posao.On prima platu za to.
On ce i da popije otkaz,ako gresi u tome.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Citat
Jel sam ja nesto drugacije reko ?!?!?

Citat
Nama trebaju igraci koji zele da igraju za Partizan.Koji daju sve od sebe svake utakmice.
A ne neki koji nikad nisu ni culi za Partizan

A nisam ja iz prozivki ni sefa parade izostavio, bez brige.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 22:12:39 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Izbacio si kljucan deo :

Citat
i koga boli kurac kako ce da odigra dok mu je fiksna plata.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Meni je kljucan deo bilo ono prvo.  Smile

Adija jeste neke utakmice odigrao lose. Posle svakog losijeg poluvremena je menjan. Sef struke sjebe taktiku protiv Zvezde, opet najebe Adija. Popizdi covek. A nije da ga boli djoka. Dosao je da se dokaze i na svakoj utakmici se trudi. nekad ide, nekad ne ide. Video si kol'ko je popizdeo na onog u spicu kad nije pojurio za loptom uz linju. Stoji mrcina grobarska i 'ladi muda. Opet Adija najebe a tatin sin ostane u 11.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Generalno da se ja pitam..dosta njih ne bi igralo.
Petrovic je nekad igrao..Sad je kao mrtva patka..
Svaki put kad ga gledam..mislim se ..Dal je covek u depresiji ?! Ili je procitao tuznu knjigu ?!
Covek igra bez ambicija da nesto uradi.Previse oscilacija u njegovoj igri.

A Stanojevic od kako je se napravio pametan da brani rezultat protiv zvezde,kola mu idu niz brdo.
Nije on bio los pravio je dobre rezultate..imao je dobru taktiku.Izbacio andrelekt,pretkao zvezdu..ALi poceo da se glupira i da izmislja i zato ce i da propadne.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Раћа је јче био један од бољих...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Saglasan.
Isto sto vazi za njega vazi i za Lolu. Nijsu oni krivi sto treba da prave igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Isto sto vazi za njega vazi i za Lolu. Nijsu oni krivi sto treba da prave igru.

И то,а и није Раћа крив што је јавност од њега направила дојајног играча,једино је крив што је једино  он поверовао у то.

П.С. Е чисто да знаш,од данас је Тео и званично шампион Србије  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Ijaoooo breeeeee. Svaka cast. Kupi mu jednu svinjsku potkolenicu, dam ti pare kad se vidimo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.