Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672174 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Mrs picka ti materina ti ces nekoga da otjeras pedercino jedna raspala,ne znas da ga iskoristis pa ces da ga otjeras,jeste ti si strucnjak u 3 lepe pa tjeras takvog igraca.,..

Milimetar mi je falilo da ga izbanujem za sve pare, mislio sam da psuje Tepachenka  Smile  Smile  Smile

Evo jedna nezvanicna info - pominje se Darko Milanic kao naslednik Stanojevica.
Samo ti pazljivo citaj da ne dodje do toga  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Odakle ti to?

Ajde zamolio bih te da ne lupas gluposti... znaci zamolio bih te... jel moze?

Ma izvini Murinjo, molim te. Nemoj neko slucajno da ti kaze da su ti fudbalski stavovi po pitanju taktike, formacije i filozofije apsolutno nepogresivi. Cudi me kako vec nisi na klupi Bajerna, Milana ili tako neke prosecne ekipe, nego pretresas slamu na forumu.  Smile

Samo lepo kazem da ste svi odreda tom istom Stanojevicu do pre par meseci, kad ste bili na +5, a Zvezdu vodili Kristici i Dostanici, bukvalno, ali bukvalno titrali jaja, kovali ga u zvezde i sta ti ja znam sve ne. A gledaj sad sta radite. Sad ste se svi setili da ste bez Moreire go kurac, a pre nekoliko meseci kad je odlazio, cela tema je bila preplavljena postovima tipa "Odlazi govedo", "Mars iz Partizana smradino" itd. Mogao sam i da citiram, ali mi realno puca kurac da pregledavam vase postove.
Uvek ste takvi bili i ostali, cast izuzecima, dok pobedjujete - sve super, svi su najjaci, kad pocnete da gubite, svi su govna, sve treba poterati, a o poseti na tribinama i "navijacima" Partizana da ne govorim...
To je cinjenica, a da li ces ti da je prihvatis ili ces da naseres nesto tipa "nemoj da lupas gluposti", savrseno me boli srednjak.

Opet bih te zamolio da ne lupas gluposti, a ti razmisli zbog cega.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Prema Blicu Adija dobio otkaz.

Како бре може да добије отказ? Шта, вратили га у Милан?

Ја сам сконтао да је баш попиздео кад га је Станојевић извадио, Тејго га нешто смиривао...

Може.Он је већ враћен Милану једном.Неки тим из друге или треће лиге,требао је бити на позајмици годину дана,вратили га после 2-3 мјесеца.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Tepachenko i One and only, ne zna se koji je veću stručnjak od vas dvojice, kako vas nije sramota, umesto što blejite po ceo dan ovde mogli bi ste da ispatite neku utakmicu da pružite podršku, pomognete klubu, a ne samo da jebete keve takvim ljudma kao što je Sale. Stidite se.

Adija je već posle slušalica trebao da leti, slepac afrički.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Odakle ti to?

Jebiga, nije iz medija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Tepachenko i One and only, ne zna se koji je veću stručnjak od vas dvojice, kako vas nije sramota, umesto što blejite po ceo dan ovde mogli bi ste da ispatite neku utakmicu da pružite podršku, pomognete klubu, a ne samo da jebete keve takvim ljudma kao što je Sale. Stidite se.

Jel ti mozda znas gde ja zivim i da li mozda znas da li mogu da dodjem na utakmicu?Pun mi je vise vas koji "visite" na svim utakmicama,ti bodri klub kako ti hoces i mozes a mene pusti na miru,kad ne znas ni da li idem na utakmice ili ne...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Loši jesmo ali još uvek može da se popravi ... ovo je drugi kiks na proleće i tek četvtri otkako je počelo prvenstvo ... stvoren je problem jer konkurenti dobijaju sve utakmice pa sad to izgleda mnogo strašno ... da su oni isto po neki put kiksnuli ne bi se ovolika buka digla ... nema pravila, setimo se prošle godine kada smo celo prvenstvo bili drugi pa smo ipak uspeli da budemo šampioni ...
Što se mene tiče kasno je sad za bilo kakve promene i u igračkom i u stručnom štabu ... pustiti Stanoja do kraja i ako ne bude prvi lepo me se zahvaliti jer bez obzira na sve sa ovim timom ispustiti 5 bodova prednosti je kretenski ...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:35:03 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
E pa kad već nisi spreman da ispratiš nisi ni kompetentan da pljuješ.

Preračunao si se dzuks, Vojvodina dobije sve i mi dobijemo sve, mi smo prvi!
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:36:52 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Vazno je da si ti navijac. I nemoj mi molim te oko tih dolazenja na utakmice ko malo dete neko. Milion puta prezvakana tema... dosadili ste i Bogu i narodu vi koji ste "na svakoj mogucoj utakmici". Uvek "vi" imate nesto da dodate. Muka mi je vise od takvih.

A ja sad tebi mogu da kazem da se stidis sto prozoves tako Adiju, momka koji se najvise trudio danas... ali imas svoje misljenje, za to me uvo zabole.

Odakle ti to?

Jebiga, nije iz medija...

Sad i ja videh na juznoj tribini ovamo... izgleda da ce ga najure. U svakom slucaju, mac sa dve ostrice. To mogu da kazem. Ali od ove igre gore ne moze. Da je bar pauza 2 nedelje pa da ga odmah najure... ovako... sledi mec sa Smederevom i Zvezdom u nedelju dana. Nek rade kako misle da je najbolje.

E pa kad već nisi spreman da ispratiš nisi ni kompetentan da pljuješ.

Zar je bitno odakle ces pratiti mec da bi mogao da cestitas i pljujes? Sampion.

P.S. U stvari, pa ti i jesi dete... sta se koj' moj raspravljam ja s tobom.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:36:44 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Црњо брате ти уопште не капшираш о чему ја причам.

Прво - нигде нисам поменуо да би вас ми добили да је север пун. Дакле ослављени смо, ал опет треба да вас добијемо. Дакле ако вас не добијемо празан север никако неће бити крив за то. Ваљда ти је јасно да не правим алиби из овога што сам рекао.

Друго - причам ти о фаворитима, а не о томе ко ће добити дерби. За мене Звезда фаворит, ко ће добити неам појма и сам си рекао да је незахвалтно прогнозирати.

И треће - ставио сам вас у кош са Вошом ал сам лепо рекао да је то у случају да вас добијемо. Схвати да сам написао моју прогнозу према тренутном стању, нисам ја неке чињенице износио па да ми кажеш да су нетачне.

Ај нећу да те њакам видим да се шибаш по теми овде, још ти ја само фалим.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.335 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.