Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 670105 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Кој' вам је курац!!!!???

Људи, први пут у задњих 15 година имамо сјајну завршницу сезоне... Неизвесност, ово - оно... Јесте да се ја ко Гробар нервирам, али јебига... Идемо даље... Прцаћемо лале у финалу купа...
Тејк ит изи... Ако се буде играло 23. нећу ни да пратим меч, али ако се нешто већ сутра не промени, не гине нам 3. позиција...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da se ne guraju jebeni Scepovic i Petrovic mi se prosetali kroz ovu ligu.Laganim koracima.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Pa šta i da izgubi titulu, prošle godine ju je osvojio iako se to činilo ne mogućim kada je došao. Konačno smo iz ničega pronašli čoveka koji je na mestu koji radi dobro, koji nam je doneo Ligu Šampiona iako je ona bila apstraktan pojam pred dvomeč sa Anderlehtom. Čak i da izgubimo titulu, a nećemo sigurno, pa niko još nije osvojio četiri puta zaredom. Znamo da je čovek na mestu, moramo mu pružiti priliku par godina i ubeđen sam da će od našeg Partizana čudo da napravi. Drži se Stanoje!

Iako vruće glave volim ovog čoveka!
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:20:16 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Sad se spominje i Stanojevicev odlazak hoce da ga otjeraju...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:13:29 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa šta i da izgubi titulu, prošle godine ju je osvojio iako se to činilo ne mogućim kada je došao. Konačno smo iz ničega pronašli čoveka koji je na mestu koji radi dobro, koji nam je doneo Ligu Šampiona iako je ona bila apstraktan pojma pred dvomeč sa Anderlehtom. Čak i da izgubimo titulu, a nećemo sigurno, pa niko još nije osvojio četiri puta zaredom. Znamo da je čovek na mestu moramo mu pružiti priliku par godina i ubeđen sam da će od našeg Partizana čudo da napravi. Drži se Stanoje!

Bravo!Sve receno!
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Sad ce da jedu govna od Kulina Bana, a na kraju nista nece da bude, polako ljudi samo polako. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Mrs picka ti materina ti ces nekoga da otjeras pedercino jedna raspala,ne znas da ga iskoristis pa ces da ga otjeras,jeste ti si strucnjak u 3 lepe pa tjeras takvog igraca.,..

Smile

A cekaj... ti vec stavio Vosu u kos s nama? Da cemo se mi boriti za 2. mesto sa njima a vi vec uzeli titulu? Pa nemoj molim te... i dalje mi imamo kakvu takvu prednost.

Не не брате ниси ме разумео. По мени ми смо тренутно фаворити. Разлог је пре свега форма и континуитет игре, по неком мом мишљењу тој игри у нашој лиги нико не може да се супротстави својом игром. То опет не значи да смо ми непобедиви, не мораш неког да надиграш да би га победио, а то се по вашој причи баш вечерас и показало. Али опет мислим да смо фаворити. А ако се обистини то да вас добијемо (јер смо тренутно бољи) онда ви и јесте у истом кошу са Вошом, каснићете и једни и други за нама по 3 бода.

Ал о томе ћемо после дербија, ту ће неке ствари бити доста јасније па ћемо моћи о варијантама и могућностима.

едит: тек сад видим ово за алиби.. није за алиби, ал брате није исто пун север и југ и пун само југ, мораш да се сложиш са тим.. мислим да нама то отежава ствар, ал исто тако мислим да ми вас можемо да добијемо упркос свему, на квалитет, тако да нема места извлачењу на атмосферу и то. Дакле није алиби, кажем још сад па памти до дербија за случај да закукам у том правцу.

Pa mozda neces posle da zakukas ali sad jesi... samim tim sto si rekao da cete biti oslabljeni... i da bi nas sigurno dobili da je sever tu Smile a i jug ne verujem da ce pevati tako da je to isti kurac.

A sto se tice ovoga oko favorita... Partizan jeste u krizi ali derbi je derbi i tu je nezahvalno, ponavljam, nezahvalno prognozirati krajnji ishod jer tu cesto ekipa sa vise zelje dobija mec... a taj mec prakticno odlucuje sampiona (mada, ne mora da znaci).

A sto se tice Vojvodine i njihovog kosa... a sta ako mi vas dobijemo, onda ste vi u kosu sa njima... to nisi razmatrao. O tome ti pricam, ti Zvezdu vec vidis kako prva prolazi kroz cilj.

Da se ne guraju jebeni Scepovic i Petrovic mi se prosetali kroz ovu ligu.Laganim koracima.

Petrovic je danas uz Lolu bio najbolji igrac.

Pa šta i da izgubi titulu, prošle godine ju je osvojio iako se to činilo ne mogućim kada je došao. Konačno smo iz ničega pronašli čoveka koji je na mestu koji radi dobro, koji nam je doneo Ligu Šampiona iako je ona bila apstraktan pojma pred dvomeč sa Anderlehtom. Čak i da izgubimo titulu, a nećemo sigurno, pa niko još nije osvojio četiri puta zaredom. Znamo da je čovek na mestu moramo mu pružiti priliku par godina i ubeđen sam da će od našeg Partizana čudo da napravi. Drži se Stanoje!

E samo se ti drzi toga "to jos niko nije uradio" i daleko ces da doguras.

Ligu sampiona smo izborili srecno (mislim da znate na sta mislim). A titulu nam je prosle godine poklonila Zvezda svojim kiksevima... ni Stevanovic nije bio nista losiji... ali je Zvezda tada pobedjivala.

Stanojevic je obicna neznalica... ali imamo bar neku utehu sto gresku prizna... a ima ih bukvalno na svakoj utakmici. Pa se vi posle pitajte ko je trener Partizana.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mrs picka ti materina ti ces nekoga da otjeras pedercino jedna raspala,ne znas da ga iskoristis pa ces da ga otjeras,jeste ti si strucnjak u 3 lepe pa tjeras takvog igraca.,..

Milimetar mi je falilo da ga izbanujem za sve pare, mislio sam da psuje Tepachenka  Smile  Smile  Smile

Evo jedna nezvanicna info - pominje se Darko Milanic kao naslednik Stanojevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kakav bi sou bio da Vosa uzme titulu... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ajde zamolio bih te da ne lupas gluposti... znaci zamolio bih te... jel moze?

Ma izvini Murinjo, molim te. Nemoj neko slucajno da ti kaze da su ti fudbalski stavovi po pitanju taktike, formacije i filozofije apsolutno nepogresivi. Cudi me kako vec nisi na klupi Bajerna, Milana ili tako neke prosecne ekipe, nego pretresas slamu na forumu.  Smile

Samo lepo kazem da ste svi odreda tom istom Stanojevicu do pre par meseci, kad ste bili na +5, a Zvezdu vodili Kristici i Dostanici, bukvalno, ali bukvalno titrali jaja, kovali ga u zvezde i sta ti ja znam sve ne. A gledaj sad sta radite. Sad ste se svi setili da ste bez Moreire go kurac, a pre nekoliko meseci kad je odlazio, cela tema je bila preplavljena postovima tipa "Odlazi govedo", "Mars iz Partizana smradino" itd. Mogao sam i da citiram, ali mi realno puca kurac da pregledavam vase postove.
Uvek ste takvi bili i ostali, cast izuzecima, dok pobedjujete - sve super, svi su najjaci, kad pocnete da gubite, svi su govna, sve treba poterati, a o poseti na tribinama i "navijacima" Partizana da ne govorim...
To je cinjenica, a da li ces ti da je prihvatis ili ces da naseres nesto tipa "nemoj da lupas gluposti", savrseno me boli srednjak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.