Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 800 801 803 804 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 673770 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
I hoce li ko da banuje ovog klovna sad?

Bi li ti meni objasnio šabančiću jedan, zašto ne Milinković? Ili ćeš i dalje da troluješ temu?
Alo crnjo koji ti je nije tebi upuceno sta ti je?Vidis da je onaj gore pisao ko nas jebe i stosta jos...
A sto se tice Milinkovica rekao sam ti necu da se raspravljam ne zelim ga za trenera i to je to...

Izvinjavam se... mislio sam da je bilo meni upućeno... povlačim uvredu.

A što se tiče Milinkovića... mislim da većina ovde ne bi volela njega iz razloga što je on vodio Vojvodinu kada su napustili teren i posle pričao kako smo nezasluženo uzeli trofej. To je normalno... normalna je stvar da čovek brani klub koji ga hrani. Isto tako sam i rekao da nikako nisam bio ljut na Raška i Anđušića kad su tukli Marića... ljudi se bore za svoj klub. Kamo sreće da su svi takvi...
Slazem se neka se svi bore za svoj klub ali posteno zna se dobro da ta utakmica nije ni trebalo da bude odigrana ali to je proslost...Mislim da on nema kvalitet da vodi Partizan,a iskreno volio bih i da Stanojevic ostane uz drugu upravu mada to je naucna fantastika...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Pozdravila vas Lepa Brena Smile

Znači opušteno, reče neko idemo da stignemo komšije po titulama i da nastavimo dominaciju u ostalim sportovima. Jebo fudbal, tu se velike pare obrću.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Pa dobro... svako ima pravo na svoju procenu i mišljenje... ali Milinković je u svakom klubu dosad pravio samo uspehe...

Najviše bih voleo stranca za trenera... ali to ne može sad, jer je sezona već počela odavno... a od naših Antića (naučna fantastika) ili Nikolića iz Rada... a Milinković bi po meni bio svakako dobro rešenje...

Samo mi nije jasno... zašto Stanojević da ostane? Pa on da ima obraza podneo bi ostavku još na konferenciji. On je ljudi moji pobedio JEDNU utakmicu u poslednjih 5... a da je bilo sreće za šiptare i znanja, mogli mo i od njih izgubiti. Jel takav trener i dalje treba da sedi na klupi? Mislim da ne treba.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia e65
trener koji da radisi ilicu da brani na utakmici koja odlucuje ostatak sezone umesto dojucerasnjeg standardnog reprezentativca, koji je ako ne i najbolji nas golman.
trener kome zadnji vezni igra desnog beka, desni bek stopera, a stoper (frimpong) predje u vojvodinu jer nije lud da se godinu dana zajebava po teleoptiku, dok desni bek aksentijevic sedi na klupi.
trener koji na utakmici u dablinu na levom beku stavi stopera stankovica, umesto davidova, koji je inace na pripremama igrao levog beka, po svacijoj  proceni veoma dobro.
trener koji sasu ilica drzi na levom krilu, a beskorisnog vukica drzi na poziciji iza napadaca?
trener koji ne stavlja dijaru u postavu, iako je dao 12352313 golova na pripremnim utakmicama? iako je sigurno bolji napadac i od eduarda i od jovancica?
trener koji odstrani igraca iz tima pa ga vrati za dve nedelje, pa ga opet odstrani iz startne postave pa menja odluku posle 2 dana?
i jos mnogo toga, ne mogu da se setim sad svega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Ne znam jbg ja iz nekog razloga vjerujem u Stanojevica i mislim da je imao bolju upravu iza sebe da bi mi sada imali dosta bolji tim i igru...Mi odavno nismo odigrali utakmicu u Evropi kao sto smo protiv Genka,posle dugo vremena smo izgledali kao tim koji ne popusi cim dodje ozbiljnija ekipa...Iako smo ispali bili smo bolji...Posle toga je on negde krenuo da gubi kontrolu i to je rezultiralo ispadanjem sinoc od Samroka...Isto tako posle utakmice u Uzicama on je svim igracima doslovno jebao mater zbog lose igre a tu su se suprostavili Stojkovic,Ilic i jos par pojedinaca...Mislim da nije imao potrebnu podrsku,da je ostavljen da krpi tim sa 15 novih igraca,da nije dobio koga je sve zeleo itd...Kako god opet imam vise ljubavi prema njemu nego prema Djuricu i kompaniji...Njegovi problem je u tome sto ne smije da se suprostavi lopovima iz uprave i zato je doziveo sada da ga pljuju i zovu uvlakacom ali sta moze jedan covjek sam protiv takvih pojedinaca? Kako god vjerovatno je da Stanoje odlazi a govna ostaju jbg,neko je spomenuo Osima ali ne znam od koga bi on i dobio podrsku da dodje...Stranac ili Antic po meni je najbolje resenje...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 12:26:10 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Ne znam jbg ja iz nekog razloga vjerujem u Stanojevica i mislim da je imao bolju upravu iza sebe da bi mi sada imali dosta bolji tim i igru...Mi odavno nismo odigrali utakmicu u Evropi kao sto smo protiv Genka,posle dugo vremena smo izgledali kao tim koji ne popusi cim dodje ozbiljnija ekipa...Iako smo ispali bili smo bolji...Posle toga je on negde krenuo da gubi kontrolu i to je rezultiralo ispadanjem sinoc od Samroka...Isto tako posle utakmice u Uzicama on je svim igracima doslovno jebao mater zbog lose igre a tu su se suprostavili Stojkovic,Ilic i jos par pojedinaca...Mislim da nije imao potrebnu podrsku,da je ostavljen da krpi tim sa 15 novih igraca,da nije dobio koga je sve zeleo itd...Kako god opet imam vise ljubavi prema njemu nego prema Djuricu i kompaniji...Njegovi problem je u tome sto ne smije da se suprostavi lopovima iz uprave i zato je doziveo sada da ga pljuju i zovu uvlakacom ali sta moze jedan covjek sam protiv takvih pojedinaca? Kako god vjerovatno je da Stanoje odlazi a govna ostaju jbg,neko je spomenuo Osima ali ne znam od koga bi on i dobio podrsku da dodje...Stranac ili Antic po meni je najbolje resenje...
slazem se sa tobom,i meni stanoje nije mnogo kriv.Kriv je sto je dozvolio da mu ivanov i vukic igraju,kriv je sto cim je jovancic promasio prvi put nije rekao dosta sad mars na klupu i sto mu Kamara seta po terenu .Tesko je igrati kada ti doneses loptu do 16m i tamo neki kreten promasi.Scepovic je ipak izmislio fudbal za Jovancica.Svi ovi igraci,zvezde i partizana,bi trebali da umesto analize utakmice odgledaju film Senna 2010 i onda bi MOZDA shvatili kako to izgleda kada neko nesto zeli,kada se neko trudi,kada je neko posvecen,i bukvalno daje srce i dusu za to sto radi.Uprava je zasila novac u slamaricu i dovela igrace koji igraju za neku sicu.Savic,Fejsa,Dijara,Dr.Mo,Cleo,Tejgo.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Najbolji je primjer Volkov gledam ga sinoc ulazi u sredinu i daje onu loptu Babovicu koji je izblokiran a Volkov od besa udara pesnicom u teren...Ostavio je srce na terenu,dao gol vjerovatno da jos trci tamo negde kod aut linije,dok djeca Partizana se svadjaju sa navijacima,glume smekere i imaju samo jednu nogu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 5800 express mus
Волков ме баш позитивно изненадио,највише од почетка сезоне.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Najbolji je primjer Volkov gledam ga sinoc ulazi u sredinu i daje onu loptu Babovicu koji je izblokiran a Volkov od besa udara pesnicom u teren...Ostavio je srce na terenu,dao gol vjerovatno da jos trci tamo negde kod aut linije,dok djeca Partizana se svadjaju sa navijacima,glume smekere i imaju samo jednu nogu...
ma babovic je maradona samo sa duzom kosom.Procitah negde komentar "Vukic bi i igru Barse umrtvio".Nije mi jasno da Babovic nije mogao iz prve da samo produzi loptu u gol.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
Revolucija!!!
Posted by WebGazda in Baner, Komentar | 0 comments
O jučerašnjoj utakmici nema šta da se piše, sve je jasno, ispali smo od lošijeg tima koji je imao veće srce i muda do kolena. Došli su na naš JNA pobedili nas i ponizili. Jedino pitanje je “Ko je kriv i šta dalje”?
Ima onih koji će okriviti fudbalere. Svakako da oni snose deo krivice, ali i najvećoj budali je postalo jasno da oni bolje ne znaju. Jovančić nije ni u Radu bio rasan golgeter i teško je očekivati da to postane u Partizanu. Možda ima i onih koji od Ilića i Vukića očekuju da trče kao da imaju 22. godina, ali oni to nisu radili ni u to vreme. Da možda ne očekuju da Babović, koji nigde nije uspeo postane mega-hiper-duper zvezda u Partizanu, ili da Šćepakadabra postane Ronaldo! Igrači igraju onoliko koliko znaju i mogu.
Ima onih koji će sve svaliti Stanojeviću na leđa. Svakakao da i on ima neku odgovornost kao i igrači, ali šta je Sale trebao da uradi, skine se, obuče kopačke i iskoristi bar jedan, ili dva zicera koja su promašili Jovančić, Eduardo, Babović, Tomić, Šćepović… Po našoj slobodnoj proceni Sale jeste grešio sa Miljkovićem, Šćepovićem, pa i Vukićem, ali da je glavni krivac za sve, nema ni teoretske šanse. Nije on kriv što smo na poslednje tri utakmice promašili 15 maltene stopostotnih šansi za gol. Nije valjda da očekujete da Stanojević sada nauči Jovančića ili Šćepovića kako se daju golovi. Ako do sada nisu naučili nikad neće!
Krivica igrača i trenera je 25%, glavni krivac je onaj koji je:
- oterao Jokanovića kao najveće pseto.
- oterao Moreiru “zbog velike plate”.
- prodao Klea.
- prodao maltene ceo tim koji je osvojio 4. utastopnu titulu i plasirao se u Ligu šampiona.
- doveo ove igrače i dozvolio im da obuku sveti dres.
- drugu godinu za redom ne može da nađe generalnog sponzora.
- pre nekoliko nedelja obećao DVE bombe, a zaboravio da uplati za Eduarda.
- namestio Skupštinu.
- namestio izbore.
- šuruje sa manadžerskim gnjidama Ramadanijem i Damjancem.
- platio vođama navijača da drže tribinu pod kontrolom.
- ništa nije uradio za Partizan od kad je postao predsednik.
- posluje na “pozitivnoj nuli” iako je u karijeri uništio TRI firme.
Da li je uopšte potrebno da kažem ime tog čoveka. OK, ako jeste… Dragan Đurić! ALI, nije on jedini u upravi koji snosi krivicu. Ima tu još dosta parazita. Ima tu dosta foteljaša koji misle da je Partizan njihova prćija i vladaju iz senke.
Drugo pitanje je “Šta dalje”?
Okrenuti klubu leđa i bojkotovati ga sada ne dolazi u obzir. To je upravo ono što Đurić i družina želi. Normalni navijači da okrenu leđa a plaćenici da ostanu na tribini. To nikako ne sme da se desi!
Prema tome pozivamo sve navijače (koji mogu) da dođu u nedelju na utakmicu protiv OFK Beograda na JNA. Da podržimo Partizan i da kažemo govnima iz uprave šta mislimo o njima. U isto vreme pozivamo sve normalne navijače sa južne tribine da ne dozvole “plaćenicima” da zaustave skandiranje protiv uprave, a pogotovo da podrže skandiranje protiv Stanojevića. Svima treba da bude jasno ko je glavni krivac i ko je rak rana Partizana.
Vreme je da se očisti Partizan od parazita koji su u njemu. Vreme je i da se tribina očisti od navijača koji ne žive za Partizan nego od njega! Vreme je da se pokrene kritična masa. Želimo jedan čist i pošten Partizan, gde će svako znati za šta je zadužen i za šta mora da odgovara! Vreme je za pravu grobarsku revoluciju!!!
http://partizan.net/srpski/?p=4108
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 800 801 803 804 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.