Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 673499 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Sensation
Да јеботе,ја на Вошу и заборавио....реално ми смо још и најбоље прошли  Smile

Јој бре туга  Smile

А и смешно је  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
I hoce li ko da banuje ovog klovna sad?

Bi li ti meni objasnio šabančiću jedan, zašto ne Milinković? Ili ćeš i dalje da troluješ temu?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 11:26:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
gde ste sad misevi na nasoj temi posle ispadanja od pet puta skupljeg protivnika koji dolazi iz lige koja je medju prvih pet u evropi od mocnog samroka

Hvala Bogu da je bar neko u ovoj Srbiji srecan...

...jbg. da nista naleteli na strasni Ren pocepali bi Evropu... sta ti je nesreca na zrebu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Nema tu nikakve drazi. Sladje je ovako, raduje se sto je komsiji crklo tele i time se prikriva zalost za sopstvenom crknutom kravom.

Реално гледано, ми смо заслужено испали још у Београду када смо примили први гол и само је ретард или лажни оптимиста веровао да тамо можемо да прођемо са мање од 3 комада, тако да се и нисмо нешто претерано узбудили због пораза. А ви сте очекивали да згазите ове аматере, што је било и реално, па је испало како је испало те сте сви бесни и тужни. Мени је најискреније жао домаћег фудбала, кад сам ја почео да га пратим Звезда је имала тим који је добијао Рому и ПСВ, Партизан играо икс са најбољим тимом Реала у задњих 10 година... Жао ми је што је дошло до тога да прозивамо једни друге, али не зато што је један тим нешто успео а други не, већ зато што смо сви испали магарци пред просечним и полу-аматерским Европским клубовима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
To je najjače... mi Srbi se međusobno prozivamo, dok se ostali slade našim blamovima Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Реално гледано, ми смо заслужено испали још у Београду када смо примили први гол и само је ретард или лажни оптимиста веровао да тамо можемо да прођемо са мање од 3 комада, тако да се и нисмо нешто претерано узбудили због пораза.

Sreca pa na svim sajtovima na ovom internetu postoji opcija "arhiva" gde se moze procitati kako niste "mnogo ocekivali"
btw. imate mnogo "retarda i laznih optimista"
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 11:38:12 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73

Bi li ti meni objasnio šabančiću jedan, zašto ne Milinković? Ili ćeš i dalje da troluješ temu?
Alo crnjo koji ti je nije tebi upuceno sta ti je?Vidis da je onaj gore pisao ko nas jebe i stosta jos...
A sto se tice Milinkovica rekao sam ti necu da se raspravljam ne zelim ga za trenera i to je to...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112

Alo crnjo koji ti je nije tebi upuceno sta ti je?Vidis da je onaj gore pisao ko nas jebe i stosta jos...
A sto se tice Milinkovica rekao sam ti necu da se raspravljam ne zelim ga za trenera i to je to...

Izvinjavam se... mislio sam da je bilo meni upućeno... povlačim uvredu.

A što se tiče Milinkovića... mislim da većina ovde ne bi volela njega iz razloga što je on vodio Vojvodinu kada su napustili teren i posle pričao kako smo nezasluženo uzeli trofej. To je normalno... normalna je stvar da čovek brani klub koji ga hrani. Isto tako sam i rekao da nikako nisam bio ljut na Raška i Anđušića kad su tukli Marića... ljudi se bore za svoj klub. Kamo sreće da su svi takvi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 5800 express mus

Не треба ни коментарисати,све је сувишно.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Citat
Реално гледано, ми смо заслужено испали још у Београду када смо примили први гол и само је ретард или лажни оптимиста веровао да тамо можемо да прођемо са мање од 3 комада, тако да се и нисмо нешто претерано узбудили због пораза.

Sreca pa na svim sajtovima na ovom internetu postoji opcija "arhiva" gde se moze procitati kako niste "mnogo ocekivali"

Па, добро, нису сигурно смели Просинечки и играчи да кажу "Брате, много су бољи, уништиће нас".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.