Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 788 789 791 792 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674059 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Риба смрди од главе, не може нико нормалан да оправдава Ђурића и фосилну екипу из управе. Како су се шлеповали на резултате Партизана иако нису радили ништа добро, тако сад морају да одјебу. Мада Ђури то неће тешко пасти...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Ово је заиста срамота. Невиђена срамота.

Slobodno mogu raspustit klub, srušit stadion i kolektivno se samoubit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
не може нико нормалан да оправдава Ђурића и фосилну екипу из управе

Auuu Tapacenko, sta ti je rekoooo    Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Нисам заиста читао претходне постове, надам се да нисам увредио некога
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Dosli konobari i trgovci iz Irske i naguzili nam sampiona u sred Beograda Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Po prvi put da kazem da je Empty u pravu. Jasno je i zasto su srecni zbog nase uprave (kao i mi zbog njihove takodje nesposobne). Jesmo mi za nijansu bolji, jesmo ulazili u te grupe prethodnih godina, ali tamo nismo uradili nista. Umesto da se zadrze neki igraci kada smo konacno u prilici jer imamo kintu, taman da se ne brukamo sa velikanima, ne, dozvolili smo da nam se desi da ne idemo nigde, ni u kakve grupe, ispali smo od nenormalno malog, slabog kluba jer smo se kockali, preterano. Tako to ne ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Zar je ovaj tim: Stojković, Ivanov, Rnić, Volkov, Smiljanić, Meda, Ilić, Vukić, Eduardo, Dijara, Jovančić, Babović, Tomić... zar je taj tim loš?

Jovančić, jel to onaj špic kojeg naš cenjeni direktor nije mogao da čuva? Jel to taj špic, špic koji ne ume da da gol sa 5 metara? Šta je bre ono? Ono Krstajić nije mogao da čuva? E sad vam je jasno kako je naš diretkor odigrao prošlu sezonu, kad nije onog papana mogao da čuva. Ono bih ja sačivao. Mada ne bi bilo ni potrebe da ga čuvam. Šteta što mu ne otkunuše glavu, ionako ne služi ničemu.

Rnić... brale... ej... jel su tebe tukli u glavu maljem kad si bio mali? Umesto da te polivaju vodom protiv uroka u koritu tebe tukli maljem.

Pare za Eduarda su bačene. Onaj dečko blage veze nema. Šćepović je Ševčenko za njega. Verovatno Đura nije hteo da im da pare onomad jer je video šta je došlo u Partizan... al kurac, bio primoran na kraju da im da.

Menjas bre misljenja iz sata u sat. Smile

Da ne spominjem ono "Jedino ako nameste možemo da ispadnemo..."
Pa, jesu li namestili ili ne?
Ne, neki igraci su glupi, trener je glup, a sto ih je uprava dovela nema veze.

Nebi je očigledno iscureo mozak kroz uvo... njih sam uvrstio u ekipu koja JESTE dobra... išao sam redom i pisao ceo tim... i posle pitao zar je taj tim loš. Očigledno je tebi potrebno nešto više od tih sat vremena da ukapiraš.

A ti si očekivao da ispadnemo i bez nameštanja? Kakav si ti šampion jebote... ne videh veću hrpu gluposti odavno... i odjebi više od mene, zamolio bih te.

I da kažem nešto o Đuriću... Đurić jeste kriv što je doveo Krstajića... ali setite se da smo bar većina nas hteli istog tog Krstajića u upravi. Meni je zapravo krivo što znam da će se sve ovo svaliti samo na Đurića... ali jebiga, nekima je ovde Stanoje drkao kurac i zadovoljavao ih... ili su drkali na njega...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Са сајта Б92

Trener srpskog šampiona Aleksandar Stanojević je posle poraza od Šamroka sa 2:1 istakao da će sačekati sa odlukom o ostavci, izrazio problem sa napadačima i osvrnuo se na izostanak golmana Vladimira Stojkovića.

“Opet smo stvorili dosta šansi, a protivnik dve, tri iz kojih je dva gol. Moram da pogledam utakmicu opet jer mi nije jasno kako nismo postigli gol iz pet,šest neverovatnih šansi", rekao je Stanojević.

Od prvog do poslednje minuta šanse su prošuštali Jovančić, Eduardo, Ilić, Volkov, Marković....

"Imamo problem sa napadačima. Dijara nije u formi, Šćepovića sam hteo da vratim ali je na dan utakmice osetio bol u leđima".

Posle meča navijači su jasno pokazali šta žele, ostavku Stanojevića i odlazak uprave.

"Čuo sam navijače, ali za neke dublje analize treba čekati jutro. Ostavka? Treba sačekati da prenoći”.

Prvo veliko iznenađenje u četvrtak bio je izostanak Stojkovića, standardnog golmana koji nije bio ni među rezervama.

"Stojković nije branio jer nije u formi ali postoje još neke stvari", delimično je otkrio Stanojević.

Образа без.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Jos od drugog poluvremena se kolebam u sebi, ne znam za sta navijam. U jednom trenutku da prodjemo bilo kako, cak i na penale, onda mi prodje misao kad se sa ovima mucimo sta ce da nam rade u grupi...i tako u krug.  Odavno nisam bio mirniji na kraju. I bolje sto ne idemo dalje. Ne zasluzujemo. Tamo bi nas tek nakantali i komsijama bi bilo mnogo lakse u prvenstvu, jer ovaj tim tesko moze i na jednom frontu da bude uspesan a kamoli na dva.

Ali i da nas je neko zlo poteralo jeste. 4 penala pravimo-tj sviraju nam. Protiv Genka i Iraca 4 utakmice, mi 4 puta povedemo, i nijednom da pobedimo. Bruka. Ej bre 4 puta vodis a ne pobedis, a kao bolje stojis na terenu bolje igras. To vec nije slucajno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Ericsson t10
St_faca je jednom rekao jednu recenicu cini mi se za Arsenal, gore ga je citirao Dis.hero, sto trenutno vazi za Partizan vise od bilo kog drugog kluba, znaci:

Slobodno mogu raspustit klub, srušit stadion i kolektivno se samoubit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 788 789 791 792 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.