Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674405 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Pa da, možda ne mogu da uzmu te pare od ulaska u LE pa onda ajde da uzmemo na kladionici. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Sensation
Е вала баш,опустите се бре

ај живели  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola Luxan RAZR2
Kako većih promena, osim na poziciji golmana neće biti, očekuje se da Partizan istrči na teren u revanš meču poslednjeg kola kvalifikacija za LE u sastavu: Ranković, Rnić, Ivanov, Volkov, Medo, Tomić, Vukić, Ilić, Eduardo, Jovančić.

Izvor: Blic

« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 17:21:04 od Alk0 »
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Jbt kakav smo mi narod kad odma' krecete sa teorijama zavere, prodatom utakmicom i ne znam kakvim scenarijima.
Mozda se Stojke povredio, ko ce ga znati, a ne verujem da ce Vukica izostaviti jer je kukako kako nam je mnogo falio.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Poslednja informacija:

Radisa nije ocekivao da ce braniti danas, pa je jutros sa svojim nepoznatim drugarom stukao dve flase vinjaka(rubin) i jos flasu loze(nepoznatog proizvodjaca). Vest ga je zatekla upravo u tom trenutku, tako da je prestao da pije i rastao se sa drugarom uz pesmu "Put me zove, moram poci"! Dok je prolazio pored strucnog staba i Stanoja, samo je dobacio "Spreman sam, idemo dalje!" i stao na gol liniju. Pouzdani izvori govore da jos uvek stoji na golu ispod juzne tribine stadiona Partizana i ceka pocetak utakmice.

Pomozi Boze!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
BlackBerry 8800
Poslednja informacija:

Radisa nije ocekivao da ce braniti danas, pa je jutros sa svojim nepoznatim drugarom stukao dve flase vinjaka(rubin) i jos flasu loze(nepoznatog proizvodjaca). Vest ga je zatekla upravo u tom trenutku, tako da je prestao da pije i rastao se sa drugarom uz pesmu "Put me zove, moram poci"! Dok je prolazio pored strucnog staba i Stanoja, samo je dobacio "Spreman sam, idemo dalje!" i stao na gol liniju. Pouzdani izvori govore da jos uvek stoji na golu ispod juzne tribine stadiona Partizana i ceka pocetak utakmice.

Pomozi Boze!!!

Smile Smile Smile To je nas Radisa  Smile
Kako posle da ne bude prvi golman  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Jebem ti Jovancicu mater onu seljacku glupu
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia 6120c
stream drugovi Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Da bi dobio moras i da ulozis, reskiras. A ne toliko mizerno. Osladilo nam se onda kako smo usli sa pozajmljenim igracima uz busen trave. To je penal lutrija. Treba i dotle stici, izboriti to naravno. Nego, isti trener nas je doveo dotle. Ma malo je ovo ulozeno, shvati. Jos dve neke bombe je obecao i nista od toga. Taj Brazilac se bas povredio tokom leta avionom, nije ranije?
Nabrojao si ekipu bez Scepovica i Miljkovica, koje je stavljao. Verovatno mu je nalozeno da oni moraju da igraju, kao i Neca Tomic kojeg igrom slucaja sere. Da smo doveli Sabalalu ili neko normalno pojacanje pa ajde da kazes ulozili smo, ali jesu li poznati Ivanov i Eduardo... Nemaju bas neki extra kvalitet. Tamo neki Irac Bugarinu proturio kroz noge... A u Uzicu ga Kasalica prosao kod gola (kriv je i Stojke "linijas", ali vise odbrana). Jos je jedan penal napravio nad istim igracem koji srecom nije sviran. Odbranu smo jedva sastavili u ovih par utakmica, menjamo non-stop i mi smo kao nesto ulozili...
U redu, desavaju se povrede i velikim klubovima (Arsenal), ali mi mislim da nismo mnogo ulozili. Tebi je kriv samo Stanoje, kao i pojedini igraci, OK.

O majko moja... pa jel Đurić kriv što čika Branković i co ne umeju da ga pregledaju? Ili VMA ili gde se već pregledaju...

A Tomića sere Smile a igrač mora da bude poznat da bi bio dobar? Jel bio Tejgo poznat pre nego što je došao u Hofenhajm? Jeste... nama ovde, jer ga Zvezda tražila iz srcadi od Gane.

Kukate i na Ivanova sad? Au lebe mekani... o Bože presveti, gledaš li ti ovo? Čitaš li eeeeeeeeej???

Kakav bre penal napravio? Hahahaha Smile Smile
Ne mora da bude poznat, ali je pozeljno ako je dokazan vec iole. A kada ce staviti Mangu recimo, ako neki drugi moraju da igraju da bi se prodali?
Naravno Ivanova je prosao Irac, Ivanova je prosao i Kasalica, na koga da kukam?
Penal je bio, drugi put odgledaj neku emisiju i analizu pa se onda smej, ok? Smiley
Ipak za sve igrace koji su dovedeni najvecu odgovornost snosi predsednik... ako imamo lose doktore ili sportskog direktora, cija je onda greska? Bas smo tog Brazilca pratili 100 godina i hteli smo da ga dovedemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
како играте? не гледам текму, видим 0-0 и даље...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.