Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 667931 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ја бих био најсрећнији када би Раћа прешао у Звезду! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
bitno da ti je on Mustafa a da ti je Robert Robert a sve ostalo su hrvati , bez obzira sto je karijeru zavrsio u hrvatskom dragovoljcu koji na grudima ima slovo U

Ово је нека чињеница ? Роберт Просинечки је Хрват,и ја немам проблем са тим.Наша различитост није мана,већ врлина.

Kod:
bitno da ste Stojkovicu brze bolje ponistili clansku kartu cim je potpisao za Partizan dok to niste uradili Ivanu Gvozdenovicu koji je potpisao par dana posle toga za Tiranu

Ово је највећа будалаштина коју сам чуо одвајкада.
Иван Гвозденовић и још стотине српских фудбалера,зарађује за хљеб у Албанији.
Ја не чух да је Иван икад рекао нешто лоше о Звезди.

И ако теби ово заслужује аплаз,онда,не знам која ти је дијагноза.Мало објективности и био би бољи и паметнији саговорник. Smile

Stojke je sebi zatvorio vrata reprezentacije, osudjen je do kraja karijere na ove nase pasnjake ili kinesku drugu ligu.....i samo glupi nisu shvatili da se ispisao najvise po sebi.....

Апсолутно тачно.

« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 10:32:19 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ја бих био најсрећнији када би Раћа прешао у Звезду! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pravo da ti kazem, ja ne bih voleo da predje (kao ni bilo ko iz Partizana), jer je decko Grobar i igra tamo gde i treba da igra.
A neki drugi igrac, njegovih kvaliteta, u Zvezdi.....vise nego dobrodosao.
Po meni je on odlican igrac.....
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 10:41:25 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Искрено.Не бих волео ниједног играча из редова комшија код нас.Немам проблема,да неки наш фудбалер навија за Партизан,ал да одрађује своје на терену,ово друго  Smile

А Мићко ће бити ''Бог и батина'' за Раћу  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sustina je vasa dvolicnost ili dvostruki arsini ili licemerstvo, nazovi to kako hoces... trubite godinama o Tudjmanu koji nikad nije bio predsednik FK Partizan, a trener vam do juce nosio dres sa U ... trubite godinama o Saljama, Prekazijima i Vokrima, to nam nabacujete kao neki greh, a kad je neko kod vas u pitanju, "onda nemas problema sa razlicitostima", trubite o nekim osnivacima, a vas osnivac je licno ubio cica Drazu... mogu ovako do sutra, ali sam samo pokusao da ti objasnim u cemu je sustina.

Stojke je sebi zatvorio vrata reprezentacije, osudjen je do kraja karijere na ove nase pasnjake ili kinesku drugu ligu.....i samo glupi nisu shvatili da se ispisao najvise po sebi.....

Naravno da je ovo tacno, ali to je samo konstatacija, razloge toga je opisala ova novinarka:

Kome smeta Stojkovic?
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 10:40:42 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola Luxan RAZR2

Pa ne znam bas...
Onako nije branio nigde. Igrao je za reprezentaciju desetak puta godisnje i to je sve.
Ovako brani redovno, nastupao je i u Ligi Sampiona, ali eto, ne brani vise za reprezentaciju tih deset puta godisnje.
Ne mozes reci da nije dobro izabrao. Mozda se to nekom ne svidja, ali da je izbor los - nije.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Sustina je vasa dvolicnost ili dvostruki arsini ili licemerstvo, nazovi to kako hoces... trubite godinama o Tudjmanu koji nikad nije bio predsednik FK Partizan, a trener vam do juce nosio dres sa U

Господин Туђман је био предсједник СД Партизан.

Друго.Роберт и Туђман се разликују,као што се разликују Слободан Милошевић и Џајић.Немој да поистовјећујеш ратне злочинце са спортистима.

Роберт Просинечки је легенда Црвене Звезде и за мене је ту тачка стављена.Боли ме курац је ли Хрват,Кинез и тд.

Citat
trubite godinama o Saljama, Prekazijima i Vokrima, to nam nabacujete kao neki greh, a kad je neko kod vas u pitanju, "onda nemas problema sa razlicitostima", trubite o nekim osnivacima, a vas osnivac je licno ubio cica Drazu... mogu ovako do sutra, ali sam samo pokusao da ti objasnim u cemu je sustina.

Чекај,какве везе ми имамо са тим што је Гвозденовић у Албанији ?  Smile
И какве то везе има са љигавцем,званим Владимир Стојковић?
Знаш,то је тај који је рекао да твој клуб мрзи,а сад је он твој херој,мени довољно да га сматрам гњидом.

Иван Гвозденовић све да игра за Лирију из Призрена нема разлога да остане без чланске карте,Стојковић ДА и све је јасно.

Ја никад нијесам имао проблем са тим,јер сам тако васпитан.

Ја си не осврћем на осниваче,волим да гледам у будућност,а из историје купим само лијепе спортске тренутке.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ја си не осврћем на осниваче,волим да гледам у будућност,а из историје купим само лијепе спортске тренутке.

Primetio sam, ali samo kad je tvoj klub u pitanju..

... i primetio sam da vadis iz citata samo ono sto ti odgovara, ignorises recimo ono U ...
... ovako mozemo u nedogled... prekidam.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 10:53:27 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Искрено ме боли и за то дал је Туђман био ваш члан и сл.
То је била друга држава,друго вријеме,друге ситуације.
Српски фудбал и клубови имају ваљда паметнија посла од тога.

Citat
i primetio sam da vadis iz citata samo ono sto ti odgovara, ignorises recimo ono U ...

Колико видим у мом цитату то ''У'' стоји.
Не мили ми се да коментаришем,јер како моше фудбалер да утиче на клупска обиљежја... Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 10:54:52 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Jel se secate kad se Miladinovic pre x godina pojavio na pripremama mlade reprezentacije u majci "Dupla kruna" ili tako nesto....
Ispao cirkus, Lazovic mu je sa punim pravom skrenuo paznju da takvim stvarima nije mesto u reprezentaciji, da gluposti pojedinca ne smeju da narusavaju atmosferu....itd
Miladinovic se izvinio zbog ove provokacije, iako nikog nije uvredio.....iako je u to vreme bio klinac, za razliku od Stojketa.

Stojke je punoletan, normalan mlad covek koji bi trebalo da moze da pretpostavi posledice svojih postupaka...

Pa ne znam bas...
Onako nije branio nigde. Igrao je za reprezentaciju desetak puta godisnje i to je sve.
Ovako brani redovno, nastupao je i u Ligi Sampiona, ali eto, ne brani vise za reprezentaciju tih deset puta godisnje.
Ne mozes reci da nije dobro izabrao. Mozda se to nekom ne svidja, ali da je izbor los - nije.

Slazem se da je Pizonovo objasnjenje smesno...
Slazem se da je Stojke po kvalitetu, medju 2 golmana Srbije
A nadam se da se i ti slazes da reprezentacije ne sme biti skup najboljih pojedinaca vec skup igraca koji ce biti najbolji tim...
Mnogi od vas/nas su bili potpuno saglasni sa Pesicem kad je odstranio Radmanovica 2002, ili kad nije pozivan Milicic, Jaric, Rakocevic, iako su kvalitetom zasluzivali mesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.