Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 667404 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Stojković:''Nesalomivi smo!''

Golman crno-belih kaže da njegov klub neće podleći pritiscima i da navijači ne treba da brinu, Partizan će ostati na tronu.

Prvi čuvar mreže kluba iz Humske, Vladimir Stojković, izjavio je da je Partizan jači od pritisaka kojima je izložen.

Zna gde su problemi ovog proleća.

''Sebi smo prošle godine postavili visoke standarde, davali smo po pet golova i ljudi verovatno očekuju da igramo kao Barselona, a to jednostavno nije moguće. Ako do 30. minuta ne damo dva gola, odmah krene sumnja da nešto ne valja. Naučili smo da se nosimo sa pritiskom i mnogi ne žele da nas vide na liderskoj poziciji. Ipak, neće nas slomiti'', kaže Stojković i dodaje da su slabosti prolazne.

''Svaki tim na svetu pre ili kasnije  ima probleme. Nije lako ni našem stručnom štabu, posle odlaska Klea i Moreire da uklopi novajlije. Niko nije računa da će Vukić da se povredi. Ne tražim alibi, samo podsećam na okolnosti. Neka navijači ne brinu, iz ovoga ćemo samo jači da izađemo'', uveren je golman Partizana.

sportske.net
Kakvo pišanje po faci komšinici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
Stojković:''Nesalomivi smo!''

Golman crno-belih kaže da njegov klub neće podleći pritiscima i da navijači ne treba da brinu, Partizan će ostati na tronu.

Prvi čuvar mreže kluba iz Humske, Vladimir Stojković, izjavio je da je Partizan jači od pritisaka kojima je izložen.

Zna gde su problemi ovog proleća.

''Sebi smo prošle godine postavili visoke standarde, davali smo po pet golova i ljudi verovatno očekuju da igramo kao Barselona, a to jednostavno nije moguće. Ako do 30. minuta ne damo dva gola, odmah krene sumnja da nešto ne valja. Naučili smo da se nosimo sa pritiskom i mnogi ne žele da nas vide na liderskoj poziciji. Ipak, neće nas slomiti'', kaže Stojković i dodaje da su slabosti prolazne.

''Svaki tim na svetu pre ili kasnije  ima probleme. Nije lako ni našem stručnom štabu, posle odlaska Klea i Moreire da uklopi novajlije. Niko nije računa da će Vukić da se povredi. Ne tražim alibi, samo podsećam na okolnosti. Neka navijači ne brinu, iz ovoga ćemo samo jači da izađemo'', uveren je golman Partizana.

sportske.net
Kakvo pišanje po faci komšinici.
pisacemo mi po bojani...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Slobodno..a mi cemo po vama .. imamo dil ?  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
PARTIZAN: "Kontrafelš" probuđenog lava

Trener Stanojević i kapiten Krstajić tvrde da do ekipu nije stigla prašina podignuta minulih dana u javnosti oko pobede u Subotici i odluka sudije Mažića.

Bio je penal za Partizan, nije bio... Ili za Spartak... Možda nije bio prekršaj nad Sašom Ilićem koji je prethodio pobedonosnom golu Nemanje Tomića?! Da li je sudija Milorad Mažić grešio i na čiju štetu?

Mnogo je pitanja i mnogo različitih odgovora bilo posle pobede crno-belih u Subotici minulog vikenda. Baš se veliki oblak prašine digao u srpskoj fudbalskoj javnosti. A trener Partizana Aleksandar Stanojević tvrdi da ga to ne dotiče.

"Jak sam i na mene sve to ne utiče, a i na igrače koliko primećujem. Svi napadi, sa bilo koje strane dolazili, imaće 'kontrafelš', jer će samo još više da nam podignu motivaciju, koja je ionako na visokom nivou. Nemam fiks ideju da neko to organizovano radi, a verujem ni igrači, ali je simptomatično da mnogima smeta i ne žele da Partizan bude ponovo prvi", počeo je Stanojević priču za klupski sajt.

Šef Partizanove struke kao i kompletna ekipa usredsređeni su na predstojeći derbi sa Vojvodinom. Stanojević poručuje da ništa ne može da ih izbaci iz takta.

"Želimo da iz potpune mirnoće uđemo u ovako važnu utakmicu. Najveća želja nam je da nas podrže naši navijači u velikom broju i da sa nama iznesu teret ovog veoma važnog meča, protiv odlične ekipe Vojvodine. Znam da će Jug, kao i obično biti uz nas i glasno nas bodriti, ali molim i one sa drugih strana stadiona, da se 'upare' sa Jugom i da naprave atmosferu koja će nositi momke do pobede. Mi ćemo 'izginuti' na terenu, kao što uvek i činimo, iako nekima to ne izgleda tako. Gro ovog tima čine Partizanova deca i verujte mi da svi oni zajedno sa ostalim u timu, imaju ogromnu želju da donesu Partizanu nove trofeje".

Crno-beli su u igračkoj krizi, ali su se (rezultatski) oporavili pobedom nad Spartakom. Stanojević ipak moli navijače da ne kritikuju igrače čak i kada ne igraju kako se od njih očekuje. Zvižduka je bilo protiv Borca...

"Molim navijače, dok traje bitka za titulu, da zaborave na zvižduke, jer mladi igrači tada najlakše izgube ono samopouzdanje koje su prethodno stekli kroz dobre igre i rezultate. Kada se sve ovo završi, imaćemo vremena za analize, pa ako to zaslužimo, neka nas tada izvižde, neću se ljutiti. Ali ponavljam i molim navijače – dok smo u igri za oba trofeja, treba svi da budemo kao jedan", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Mladen Krstajić podseća na sjajne rezultate Novosađana ovog proleća.

"Spartak je za nas završena priča i okrenuli smo se Vojvodini, koja zajedno sa nama i komšijama ravnopravno konkuriše u borbi za tron. Imamo veliko poštovanje prema 'lalama', posebno kada se uzme u obzir da nemaju poraza u prolećnom delu prvenstva", jasan je kapiten Partizana.

I Krstajić moli navijače za pomoć.

"To nam je u ovom trenutku najpotrebnije, posebno mladim igračima. Znam da nije lako igrati u Partizanu, jer to podrazumeva veliku odgovornost, dokazivanje na svakom treningu i utakmici, ali je zato i velika čast i zadovoljstvo nositi crno-beli dres, posebno kada znaš da iza sebe imaš tako veliku i vernu armiju pristalica. Molim ih da nas u subotu podrže iz sve snage, da dođu u velikom broju i da zajedno ostvarimo naš cilj, a mi ćemo im to vratiti angažovanjem na svakom pedlju terena. Svaka utakmica je sada biti ili ne biti i sa sobom donosi nešto novo".

Najiskusniji igrač Partizana složio se sa ocenom trenera da je samopouzdanje i raspoloženje ekipe na visokom nivou.

"Nisu nas poremetile želje nekih da 'skočimo iz voza' i mi se u miru pripremamo za utakmice koje nam predstoje sa željom da ih rešimo u svoju korist. Čak mogu reći da su probudili pomalo usnulog lava", zavšrio je Mladen Krstajić.

Mondo.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia ne znam
Нажалост, изгледа на Велику суботу.
Da li se zna u koliko sati ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Нажалост, изгледа на Велику суботу.
Da li se zna u koliko sati ?

18:30
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC 
sportske kazu kao da ce grobari navijati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
А кад су интернет сајтови тог типа били релевантни за било шта у вези навијача?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ма само подижу тираж.Стандардно.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ako dodjete na jug na Veliku Subotu skinite sa sipke sve sa cetiri ocila i sa krstom i nemojte ih vise nikad staviti.
Pljunuli ste na njih i na ideal koji 4 ocila i krst predstavljaju za sve Srbe.
Vise ih ne zasluzujete
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.