Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 931 932 934 935 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046541 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ja samo cekam derbi kada cemo u potpunosti da se otvorimo i da igramo fudbal, makar primili 6, jednostavno ja jos nisam video nas maksimum u derbiju, umesto da gazimo mi igramo kao one najvece picketine a zvezda nas samo malo po malo stancuje, znaci oni kako su odigrali alal im vera, da ne bese Stojkovica, ne smem ni da pomislim sta dalje, znaci jednostavno ono za sta zivim je da Stanoje zajebe previse taktiziranja posto mu je danas mnogo zla donelo i da kaze igracima izadji odigraj najbolje sto znas pa sta Bog da, izadjite otkinite zabole me za rezultat makar znam da smo se borili i vidim nas maksimum i nasu realnost ovako sam u strepnji svaki mec, to je ono sto se tice derbija u ostalim mecevima moze da taktizira koliko god hoce.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Могу рећи да сам разочаран оним што сам видео са ваше стране,из пар разлога.

Прво,толико дербија памтим,толико лоших фудбалера и на једној и на другој страни,квази стручњака и не знам чега,али се никад није калкулисало оволико и пичкаво играло.
Kad te Liga Sampiona necemu nauci, da igras na rezultat, sta ces. Igrali smo koliko nam je bilo dovoljno. Nije bilo lepo za oko, ali eto. A cak smo mogli i da uvaljamo taj neki gol. Imali smo 3 suta u okvir gola, a vi 2.

Станојевић ми је изгледао као неко превише прецјењен,али увијек сам себи говорио,адје,гријешиш,лик зна посао.Али ово данас ?  Smile Па нико није сјебао партизан са тактиком као он.
Pre ce biti da je on sjebao nekog. On prolazi dalje.

Опет се враћам на оно,резултат је једино мјерило,али дерби,јебеш бре све,идеш отворено и да згазиш противника,а он,пичка.

Нешто код вас јебено не штима,није ово само једна утакмица,да се не заваравамо,бољи смо ми били и у првом мечу,голови су вам срећни били,али то није поента,нити је мој посто провокација и млаћење празне сламе,како смо вас разбили.
Niste vi igrali toliko otvoreno do 70-og minuta. Cesto ste drzali loptu nazad. Jalove napade ste imali. Bilo je dosta centarsuteva, ali neupotrebljivih. Jednom je lopta prosla (ako je hteo da mu doda evo gde sam) i to je to.
Da ste toliko bolji dali bi 2-3. Mogli smo i mi, sansa Adije na pocetku i sansa Lazevskog na kraju. Da smo igrali otvorenije razbili bi vas, sta se bunis. Ovako je bilo ok, sasvim dovoljno i slatko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
dax objasnio.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ок.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Момци ја полако почињем да сумњам у Станоја. Ако се сећате причао сам да добро води екипу док сте играли ЛШ, ал некако ми се све више чини да су његови успеси резултат лоше Звезде и солидне екипе у којој су разлику правили 2 играча Мореира и Сале а не Станоје. Ео сада ми имамо одличног тренера и једног таквог играча у средини и одучили смо вас од фудбала, а и у првом смо били сасвим солидни.

Некако све ми опада вера у тог човека, а готивио сам јер сам мислио да је почео да форсира фудбал у својој екипи, а сада све више мислим да то није било до њега већ просто до индивидуалног квалитета оне двојце што сам их поменуо а такве играче ниједна друга екипа није имала до доласка Евандра у Звезду. Сад имате себи равног ривала који приде има и одличног тренера, неће вам бити лак пут до титуле.

Иначе очекујем у првенственом дербију да Станоје поново изађе са намером да добије ал да ће Евандро и другови поново преузети посед и средину. Очекујем а и надам се томе јер би то нама одговарало што се видело у ове 2 текме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Dax je objasnio na nekom svom planu, i ok je to, ali ja ne zelim strepnju ja zelim otvoreno igru, da se igra, jos nismo odigrali otvoreno u derbiju i bio je red. A kada budemo igrali otvoreno ja mislim da ce biti pakao od fudbala na obe strane, zvezda i uprkos ovakvoj fenomenalnoj igri nije pruzila maksimum znaci njihov maksimum nas maksimum i 40 soma gledalaca i mogu umrem, ovako bi danas umro u strepnji ( Smile)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Ео сада ми имамо одличног тренера
Jedan go Partizanu zutog ustasu cini odlicnim trenerom?  Smile

Dax je objasnio na nekom svom planu, i ok je to, ali ja ne zelim strepnju ja zelim otvoreno igru, da se igra, jos nismo odigrali otvoreno u derbiju i bio je red. A kada budemo igrali otvoreno ja mislim da ce biti pakao od fudbala na obe strane, zvezda i uprkos ovakvoj fenomenalnoj igri nije pruzila maksimum znaci njihov maksimum nas maksimum i 40 soma gledalaca i mogu umrem, ovako bi danas umro u strepnji ( Smile)
slazem se i  sa ovim.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 23:35:46 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Jedan go Partizanu zutog ustasu cini odlicnim trenerom?

Буди паметан и непристрасан.Данас сте понижени,а сви смо овдје одмјерени и објективни.Да си гледао Звезду једном у првом дијелу сезоне и сад,знао би,Роби је врхунски тренер.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ma to je iz nekog realnog ugla, a pazi, navijacki, ako bih hteo da bude bas onako kako zelim, to bi bilo tako kako i ti zelis, otvoreno, napadacki. Razumem ja tebe potpuno. Ovo je bila ruzna utakmica, do 70-og minuta je bila najgora ikada koju sam pogledao. Treba da daju gol da bi bilo zanimljivo. Do 70-og je bilo "jedni ne umeju, drugi nece". Kvalitetnije igrace imamo. Jednom im je proslo nekako. I ja kazem steta sto se nismo vise nadigravali, Stanoje gledao da prodje, a cilj je ostvario, boli ga uvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ма објаснио је професорски - ви 3 шута у оквир ми 2 - бољи сте били Smile Скроз смо вас надиграли. Ја разумем кад неко игра повучено, ал имали сте и ви своје нападе кад смо се ми повлачили ал ништа нисте могли да урадите. Једино сте били опасни на почетку другог кад сте имали ону серију корнера, што иде на нашу душу јел увек имамо те падове који су мени нејасни, и наравно она шанса на крају текме која је и једина права. И то је то.

Citat
Ео сада ми имамо одличног тренера
Jedan go Partizanu zutog ustasu cini odlicnim trenerom?  Smile

Образуј се фудбалски.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 931 932 934 935 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.