Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 546 547 549 550 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1059635 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC 
Tomić i Šćepović ponovo u prvom timu crno-belih
V. T. | 10. decembar 2010. 20:52    | Komentara: 0
Najbitnije mi je što su obojica rekla da su svesni grešaka i obećali da im se to neće ponoviti, jer znaju da bi im tu bio kraj u Partizanu – kaže trener Stanojević

Nemanja Tomić

SRODNE VESTI

Partizan sa dva miliona evra juri pojačanja
Partizan neće da kupuje igrače reda radi
Venger: Partizan igrao inteligentno
Stanojević: Mogli smo do boda
LŠ: Častan oproštaj crno-belih
SRODNE TEME

Partizan u LŠ
NEMANJA Tomić i Marko Šćepović su ponovo u najjačem sastavu. Dvojica mladih fudbalera su izdržala kaznu, prekomandu u Teleoptik koju im je trener Stanojević „odrezao“ posle utakmice sa Čukaričkim pre 20 dana, i od petka su ponovo prvotimci.
- Imali smo sastanak, pričali smo i odlučio sam da se vrate u tim za pripreme. Najbitnije mi je što su obojica rekla da su svesni grešaka i obećali da im se to neće ponoviti, jer znaju da bi im tu bio kraj u Partizanu - objasnio je Stanojević.
Smile

Боја отишао из Партизана
10 дец, 2010
Растали су се Партизан и Пјер Боја. После само три и по месеца у другом мандату међу црно-белима, камерунски нападач напустио је српског првака.
Снажни шпиц није одрадио јучерашњи тренинг са екипом, већ се пре њега поздравио са доскорашњим саиграчима и напустио Спортски центар „Земунело”.
Као разлоге одласка из Партизана, Пјер Боја је навео да је незадовољан минутажом,  уз напомену да са руководством није могао да се договори око финансијских услова сарадње.
Још се не зна име његовог новог клуба.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 21:54:35 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Sagem xg6
Logican potez. Dozvolio im je da treniraju sa prvim timom kad je prvi tim na pauzi.  Smile
Treba ih vratiti, da se vidi da l' su se opametili.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel smo mi potpisali sa Bojom ugovor na 6 meseci?Ako nismo sta reci... Smile

Boli nas kurac,moze da ide ko kad hoce iako je pod ugovorom...Pa da...Nije istina da za Boju nismo mogli da uzmemo nekih 200-300 mozda i 400 hiljada ili da ga uvalimo nekim Arapima za jos vece pare...Pa svi na Svetu su videli protiv Arsenala u Beogradu koliko je jak,kako se gradio mogli smo bar da ga prodamo. Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Partizan sa najvećim budžetom do sada očekuje prelazni rok. Stanojević zadovoljan ekipom za Superligu, ali pojačanja neophodna za Evropu.

U sredu protiv Arsenala je bio poslednji meč, a u petak trening igrača Partizana u 2010. godini. Ostaje još samo druženje na svečanoj večeri u ponedeljak i crno-beli biće zvanično na odmoru. Zasluženom!

U Humskoj nemaju razloga da budu nezadovoljni. Partizan je osvojio treću uzastopnu titulu, proleće dočekuje kao prvi sa pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, igrao je u Ligi šampiona posle sedam godina...

Do ovih uspeha "valjak" je predvodio Aleksandra Stanojević. Mladi stručnjak, u godini na izmaku, više nego uspešno započeo je svoj prvi veliki trenerski posao.

"Zadovoljstvo je prisutno zbog svega što smo uradili u polusezoni. Sve smo očekivali osmi ulaska u Ligu šampiona", iskren je trener crno-belih u razgovoru za zvanični sajt kluba.

"Naša realnost je bila Liga Evripe, međutim, karakter igrača i dobre stvari koje smo napravili u to vreme doneli su nam rezultat iznad očekivanja, sve ostalo za mene je očekivano. Najviše me raduje vrlo visok prosek golova koji smo imali, skoro tri po utakmici, i to je za mene najveće zadovoljstvo."

Stanojević priznaje da je igranje u Ligi šampiona u isto vreme bilo i lepo i opterećujuće.

"Teško je igrati u isto vreme Ligu šampiona i domaći šampionat. Prvo zbog psihološke pripreme, to se odnosi na emotivna pražnjenja posle utakmica u Evropi. A drugo - odigrali smo 30 utakmica", kaže Stanojević i navodi primer: "Jednom smo poklekli u Novom Sadu, što nam je bila škola. Posle toga smo odigrali najbolje, pogotovo na poslednjim utakmicama gde smo, po meni, postavili model kako bi Partizan trebalo da igra".

Stanojević još uvek ne može da prežali što njegova ekipa nije osvojila barem bod u Ligi šampiona, ali je svestan da su šest utakmica protiv Arsenala, Brage i Šahtjora veliko iskustvo za njegovu ekipu.

"Moramo da budemo svesni da je plasman u to takmičenje veliki uspeh, kao i da je neuspeh to što nismo osvojili bod. Zadovoljan sam kako smo odigrali, međutim, takmičarski smo zatajili. Na utakmicama protiv Arsenala pokazali smo da možemo da igramo u Evropi, da nam malo nedostaje, i u narednom periodu pokušaćemo to da nadogradimo da bi u buduće bili egal sa ekipama u Evropi."

Šef stručnog štaba Partizana planira da i naredne godine igra sa crno-belima u Ligi šampiona. Veruje da će tada njegov tim imati drugu ulogu.

"Ove godine smo igrali Ligu šampiona i bili samo učesnici. Želim da sledeći put imamo i takmičarsku ulogu. Videli smo šta nam fali i ovo je potokaz za naredni period. Siguran sam... ali, baš sam siguran, da ćemo sledeće godine rezultatski biti bolji", uverava Stanojević.

Posle tri godine dominacije u Superligi, svi žele da Partizan skinu sa trona. Crno-beli za sada uspešno odolevaju svim napadaima.

"Teško je biti na vrhu, pogotovo kada imaš pet bodova prednosti, koji nisu ni malo ni mnogo. Potrebno je da u odnosu na odlaske dovodimo igrače. Realno, imamo dosta dobar tim za našu ligu, međutim, hoćemo da se pojačamo i dovedemo pojedine igrače", rekao je Stanojević i dodao da ne planira da menja stil igre Partizana.

"Mi imao naš stil, ofanzivan - sa jednostavnom i brzom igrom. Želimo da ga unapredimo. Domaće prvenstvo je teško igrati bolje, želimo da ostanemo na tom nivou, ali ćemo ga unaprediti za utakmice u Evropi."

Partizan na proleće očekuje devet gostovanja. Ali, u Humskoj ne obraćaju previše pažnje na tu činjenicu.

"Svejedno nam je. Partizan igra isto i kod kuće i na strani. Ulazimo rasterećeni, bez Evrope na teretu, i to je naša najveća prednost."

On smatra da je Kleo zamenjiv.

"Partizan je i pre njega osvajao titule. On je fantastičan profesionalac koji nam je mnogo doneo. Ako ode, trudićemo se da dovedemo adekvatnu zamenu."

Stanojević je potvrdio da je klub za pojačanja izdvojio najveći budžet do sada, ali i da stručni štab, koji ima veliku podršku uprave, neće žuriti sa dovođenjem igraća. Trener je svojim učenicima, zbog naprone sezone, dao nešto duži odmor, ali i njega će morati da provedu radno.

"Igrači su dobili specijalne satove i individualne programe, po kojima će početi pripreme pre našeg okupljanja."

Partizan će zimske pripreme odraditi u Antaliji i Dubaiju. Stanojević želi da na pripremama ima jake rivale kako bi što spremnije dočekali nastavak Superlige i utakmicu sa Inđijom.

"Igraćemo sve jake utakmice, ne volim za protivnike drugoligaše, trećeligaše...", zaključio je trener Partizana.

(MONDO)

Ajde Crnjo leba ti promeni avatar...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Kako i Stanojevic i Djuric sad gaze obecanja,gde su silna pojacanja i zar se nema vec utvrdjen plan ko treba da dodje,na kraju ce doci ovaj iz Rada i to je to,a Kleo ce otici...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson W800i
Boja je skroz dobar igrac...steta sto je otisao... Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Kako i Stanojevic i Djuric sad gaze obecanja,gde su silna pojacanja i zar se nema vec utvrdjen plan ko treba da dodje,na kraju ce doci ovaj iz Rada i to je to,a Kleo ce otici...

Brate,u sredu se zavrsila ova polusezona za nas,sacekajte malo,pa ne moze sve preko noci...

Pogledaj,jel neko doveo pojacanje 2 dana posle zavrsetka sezone?Jesu cigani,ali su doveli coveka koji je valjda vec bio slobodan igrac...da smo mi tako uradili,pola vas bi ovde vec kukalo zasto dovodimo samo slobodne igrace,ne trosimo ni dinar.

Sacekajte malo,imaju i oni pravo na mali odmor.Nije ni Stanoje masina,ni Nadj,ni Djura...lepo je covek rekao da ce sacekati da se rese odlasci u roku od 15 dana,evo Boja je vec otisao,ocekuje se jos odlazaka...

Siguran sam da vec imaju spremna pojacanja,valjda su nesto naucili iz prethodnih prelaznih rokova,nemojmo odmah osuti paljbu po njima,a prelazni jos cestito nije ni poceo,neke lige se jos nisu ni zavrsile,malo strpljenja grobari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73

Brate,u sredu se zavrsila ova polusezona za nas,sacekajte malo,pa ne moze sve preko noci...

Pogledaj,jel neko doveo pojacanje 2 dana posle zavrsetka sezone?Jesu cigani,ali su doveli coveka koji je valjda vec bio slobodan igrac...da smo mi tako uradili,pola vas bi ovde vec kukalo zasto dovodimo samo slobodne igrace,ne trosimo ni dinar.

Sacekajte malo,imaju i oni pravo na mali odmor.Nije ni Stanoje masina,ni Nadj,ni Djura...lepo je covek rekao da ce sacekati da se rese odlasci u roku od 15 dana,evo Boja je vec otisao,ocekuje se jos odlazaka...

Siguran sam da vec imaju spremna pojacanja,valjda su nesto naucili iz prethodnih prelaznih rokova,nemojmo odmah osuti paljbu po njima,a prelazni jos cestito nije ni poceo,neke lige se jos nisu ni zavrsile,malo strpljenja grobari!
Ne naravno da ne ocekujem da se odmah dovede ali koliko znam pre zavrsetka polusezone citavo vreme se vrtilo u krug ista imena i neke price kako ce se za dobrog igraca izdvojiti i par miliona,a sad se samo reklo da se odustalo od onog Ekvadorca i odjednom ako nema potrebe necemo kupovati na silu,ok cekacemo samo daj Boze da se ovo sve ne izjalovi i opet nista ne uradimo sa parama...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Dovesce igrace sigurno,a Stanojevic je rekao samo za Klea,ako se ne proda,mozda nece dovoditi napadaca...medjutim,posto je otisao Boja,ocekujem da dovedu sigurno nekog,a poprilicno sam siguran i da ce Kleo da ode...

Jedan krilni igrac nam sigurno stize,videcemo uskoro za koga su se odlucili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W810i
Шта би са оним ликом из Африке?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 546 547 549 550 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.587 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.