Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1059617 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Tel.Me Your.Number
"Sa Tomićem i Šćepovićem ću u petak da razgovaram, želim da popričamo, da bismo postavili kodekse ponašanja", rekao je Stanojević.
Ne znam da li da Smile ili da Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Nećemo nikog dovesti reda radi, pa makar nikog ne kupili", poručuje Stanojević.
Nadam se da mu nije Djura rekao da se ogradi odma...

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Да се надовежем часком на расправу коју сам имао са Горанцем пре пар страна....

Горанац, ео слажем се са тобом - за успех у Европи јесте потребна јака лига. Али није неопходна! Ти можеш да направиш успех и из слабе лиге, само ти треба мало континуитета који доноси и паре између осталог и имаћеш одређени резултат. Дакле може. Е сад мана је што ће тај резултат врло вероватно бити краткотрајан.

Са јаком лигом, ти имаш континуитет на одређеном нивоу, па онда одатле вучеш квалитет на горе и у могућности си да напољу гураш мало боље и дужем временском периоду. Дакле у праву си, али и ја сам.

На жалост навијача (у овом случају ФКПа) тренутно је на снази ова прва ситуација, и 100пут је теже имати одређени континуитет из ког би се добрим радом изродио резултат, а још је теже направити континуитет резултата јер те лоша лига вуче на доле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Kontinuitet je tesko ostvariti i stvoriti u ovakvoj ligi."Jaka" liga ne znaci samo 7 jakih i 7 solidnih i 2 zalutala kluba u ligi.Srpska liga se raspada po mnogo cemu.Organizacija,korupcija,infrastruktura i joz mnogo negativnih faktora.
Zato sam misljenja,da iz ovakve lige nasi klubovi nemaju nikakvu perspektivu.Nemam ja problem sa tim da partizan stvori kontiunuitet,bolje i za Zvezdu,bice jaca,ali misljenja sam da od toga nece biti nista.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Sagem xg6
Mislim dato ne mpiej vodu...

Sto ce Partizan da bude slabiji ako Smederevo nema infrastrukturu? A ako je Dzaja krao tek ce da propadnemo...
Imamo infrastrukturu, imamo pare, imamo ekpi koja treba da se pojaca. Sledece godine ako se udje opet u LS eto jos para za jos igraca. Ako se uzme koji bod eto jos para.

Sve sto nam treba je da ih dobro ulozimo i da vezemo par sezona u kojima cemo da odigramo desetak jakih evropskih utakmica. Videli smo sada kako izgleda igrati takve meceve. Da ih je bilo jos pet uzeli bi i neki bod. Jeste smesno ali tako je.

Ni KKP nema konkurenciju kod nas ali Evropi objasnjava neke stvari cak i sa ovako jadnom igrom. Dobro ulozene pare, dobra selekcija igraca, ne zanima nas niko drugi. U skorije vreme ni Zvezda ni Vojvodina nece biti jaki da glume Evropsku ekipu. Realno. Gledati sebe i pojacati se i eto bodova u Evropi.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Pije i te kako.LS se ne igra svake nedelje.Fudbaleru su potrebne utakmice,a u sprskoj ligi ih nema.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Todorovski iz Rada u Partizan?

Nekolicina igrača Rada na izlaznim vratima kluba sa Banjice. Najtraženiji "Mali Čava", Partizan se interesuje za Todorovskog.

Rad je bio hit jesenjeg dela fudbalske sezone u Srbiji i samim tim normalno je da postoje interesovanje za mnoge igrače kluba sa Banjice.

Gazda Rada Ranko Stojić rekao je "Sportskom žurnalu" da će pojedinim igračima, pre svega starosedeocima, dati odrešene ruke u potrazi za izdašnijim angažmanom.

"Imamo obavezu prema nekolicini starosedelaca. U toj grupi su Radomir Koković, Marko Ranđelović, Aleksandar Todorovski, Đorđe Čotra… Postoje interesovanja za njih i velike su šanse da se otisnu preko granice", rekao je Stojić.

U beogradskoj čarišiji se šuška da bi Aleksandar Todorovski mogao da pređe u Partizan i pojača jedan od bokova, što je jedan od najvećih problema srpskog šampiona.

Stojić je potvrdio da interesovanje postoji: "Rano je za takve najave, jer je sve na nivou interesovanja. Pričaćemo o tim stvarima kad bude vreme…".

Među najtraženijim igračima Rada svakako je Miloš Dimitrijević, sin pokojnog fudbalera Partizana Zorana "Čave" Dimitrijevića. Igrao je izvanredno tokom cele jeseni, dobio je poziv u reprezentaciju (nije mogao da igra protiv Bugarske zbog povrede).

"I prema njemu imamo obavezu. Za 11 meseci u Radu skrenuo je pažnju ljudskim i igračkim kvalitetima. Ugovor mu ističe na leto, ali ne verujem da ćemo čekati kraj sezone. I ti poslovi još su na nivou najava, rano je za konkretne najave", rekao je Stojić.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Dobar je Todorovski... jeste mator ali verovatno ne bi isli na to da "zaradimo na njemu". Neka dodje...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ne fali nista da on dodje bolji je od onih nasih bekova Stevanovica i Miljkovica, po meni je i samo to dovoljno da dodje...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
Е људи,ај једно питање занима ме како ви гледате на овај учинак у ЛШ,јел сте презадовољни,задовољни,могло и боље,нисте уопште,обрукали се?

Напомена: Не мислим ништа ружно да изазовем са питањем само ме занима ваше неко мишљење....

Сећам се  Smile 1956 година је била, тек смо (на превару) изгубили утакмицу у четвртфиналу Купа Европских Шампиона у Мадриду од Реала са 4-0 при чему нам је на правди Бога поништено 2 потпуно регуларна поготка при резултату 0-0, други феноменалан гол са 30+ метара, а Милутиновићев први је био ремек дело, када је предриблао целу одбрану Реала и на крају и голмана кога су изнели на носилима чак јер се ушинуо при покушају да узме лопту...  Тадашњи тренер наш Aлександар Томашевић уђе у онако суморну свлачионицу, бесан на судије и разочаран у срећу, окрену се ка Милутину Шошкићу и прозбори: "Реал Мадрид у Београду мора бити резултатски понижен!"

Добили смо само 3-0. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.