Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090806 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Niko nije pricao da Partizan ima tim da bude treci... samo smo se nadali da mozemo doci do 3. mesta jer smo imali Bragu u grupi koja nije kvalitetnija od Partizana...
Postoji svet i izvan foruma...
Ljudi ja se i dalje nadam D'alesandru  Smile
I ja vam se nadam Dalessandru.. Najsebicniji covek koji je hodao zemljom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Е морам да пренесем један текст због брата Црнца

Stanojević: "Razlika u klasi"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da je Šahtjor pokazao "veliku razliku u klasi" u utakmici u Beogradu.

Stanojević je dodao da mu je žao što njegov tim do sada u Ligi šampiona nije osvojio nijedan bod.
"Posle poraza od 3:0 kod kuće, mogu samo da kažem da je Šahtjor pokazao veliku razliku u klasi. Držali smo se do 55. minuta, a posle je samo bilo pitanje kako će rezultatski da se završi meč", rekao je Stanojević novinarima posle utakmice petog kola Grupe H.
"Ova utakmica i igranje u Ligi šampiona bili su velika škola za nas, ali očigledno je da nam u svakom meču protivnik daje bar jedan lak gol, dok mi uvek teško dolazimo u šanse", kazao je trener srpskog šampiona.

Partizan je izgubio svih pet utakmica ove sezone u Ligi šampiona, a u poslednjem kolu ga čeka gostovanje kod velikog Arsenala u Londonu.

"Pre početka takmičenja rekao sam samo da bi mi bilo žao da završimo s nulom. Žao mi je jer nam predstoji gostovanje kod Arsenala, koji je u poslednje dve utakmice na svom terenu dao 11 golova. Probaćemo tamo da spasimo čast", rekao je Stanojević.

Trener šampiona Srbije kazao je da žali što tim nije osvojio nijedan bod u dvomeču sa Bragom, u kome je, prema njegovoj oceni, bio najbliži tome.

Novinare je zanimalo šta treba da se desi da Partizan odigra bolje sledeće sezone.

"Trebaju nam zaista kvalitetna pojačanja. Ne baš ona koja dovode Šahtjor i Arsenal, ali veća ulaganja u kvalitetna pojačanja. Tek
tada bismo imali šansu da odigramo izjednačeno sa jakim rivalima", rekao je Stanojević.

Najbolji strelac Partizana ove sezone, Kleo, rekao je da je jako tužan zbog ovog poraza, ali da će tim pokušati da uradi nešto više sledeće sezone.

"Dali su nam tri gola iz četiri šanse. U prvom poluvremenu bili smo najmanje ravnopravni. Mnogo sam tužan, mnogo mi je žao zbog ovog poraza. Liga šampiona je velika škola. Sada treba da se koncentrišemo na domaće takmičenje, ponovo osvojimo titulu i probamo još jednom sledeće godine", rekao je Kleo.

Б92

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Postoji svet i izvan foruma...
Nisam znao.

Citat
I ja vam se nadam Dalessandru.. Najsebicniji covek koji je hodao zemljom...
Eto, svima lepo...

Citat
Da, video sam ovo... jel sam ja negde porekao to?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Сале господар. Само да га не дира нико.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat

Не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat

Не.
Pa eto... slozismo se...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Да, око тога да је Шахтјор класу изнад вас. Још да се сложимо око Браге Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Да, око тога да је Шахтјор класу изнад вас. Још да се сложимо око Браге Smile
Nece moci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

I da, dosta vise sa stadionima, ko da ce to da dovede bolje igrace i da promeni fil. igranja na 0:0!

Sustina svega.

Samo jednu stvar... Mozda nije toliko bitno za igru i fudbal da li stadion ima reflektore, ali kvalitet terena svakako jeste...

Podeljena su neka sredstva za rekonstrukciju nekoliko stadiona, mada nigde nisam video da li ce se ulagati u rekonstrukciju glavnog terena, ipak nadam se da ce do toga doci...

U nasoj ligi sem par stadiona(Marakana(jedina ima zapravo travu na evropskom nivou), JNA(mada je i realno tu losa trava u odnosu na ono kakva bi trebala i mogla da bude, i sramota je da se ne uradi nesto povodom toga), Stadion u Kragujevcu(na kome igra Metalac), Stadion Vojvodine(mada sam cuo i da tu nije neki kvalitet, ipak meni deluje ok), i od skoro stadion u Jagodini), kvalitet terena je jako slab...

E sada, ne znam kakva je trava u Jagodini, ali po izjavama celnika( http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/182812/Jagodina-zavrsava-rekonstrukciju-stadiona ) trebalo bi da je dobra, a meni na snimku koji videh u pregledu nekom na SOS-u je licila na onu iz Kragujevca, za koju svi tvrde da je dobra... Mada ne mogu da tvrdim da je to isti kvalitet, zaista nisam siguran!
E sada pazite, cena svih radova iznosila je 12 miliona dinara... Dakle nekih 120.000 evra, mada i manje od toga je to...
To realno, stvarno nisu neke pare, i savez bi morao da donese neke propise povodom toga, i da se vidi u saradnji sa lokalnom samoupravom(mada je vec taj projekat radjen za kompletne rekonstrukcije nekih stadiona), da svaki klub koji igra u JSL-u mora da ima bar travu tog kvaliteta... I to u jako kratkom roku bi se moralo odraditi, a da u nekom narednom periodu i ekipe iz PLS-a budu obavezne da imaju kvalitetne terene...

Mozda nema veze sa temom, ali ne vidim gde bi mogao napisati ovo, a kad se vec potezalo to pitanje ovde...  Smile

Eto par mojih razmisljanja, ne kazem da sam u pravu!

Smile

« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 03:08:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
То са теренима је смејурија, тренутно апсолутно небитна ствар. Звезда одавно има одличну подлогу па фудбала ни у траговима. Дакле џаба и терен и све кад је фудбал пропао, ил знаш да играш ил не знаш. Кад будеш знао онда и да ти дају бољи терен, овако нема сврхе, ливаде и оранице су права ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.