Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090802 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pa rekoh samo da mu je lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sagem xg6
Ode Evropa, sad da osvojimo ovo kod nas pa do godine da probamo opet.

Nismo se obrukali. Igrali smo onoliko koliko smo mogli. Ako izuzmemo prvo poluvreme protiv Brage i drugo sinoc, ja sam nasim ucescem zadovoljan. Da je bilo malo vise koncentracije u pojedinim trenucima uzeli bi i koji bod/evro.

Sad na pijacu i kupiti dva krstena beka koji umeju da dignu loptu. Dovesti normalno levo krilo da se Sale vrati na svoje mesto. Dovesti zadnjeg veznog koji se ne plasi da ima loptu u nogama. Krleta ufoteljiti.

Sto se tice utakmice sa ovim Brazlicima... Mare najboljiji bio. Stevanovic nije fudbaler. Za Lazevskog je ono sinoc bilo mucenje. Krletu funkciju odma'. Vlajko odbranio onaj sut odlicno. Raca i Lola su se raspali. Mo dobar. Sale Maradona licno. Babovic  mora brze da se oslobadja lopte. Kleo ne moze sam napred.

Stanojevic izgubio utakmicu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Skoro sa svim se slazem osim sa krajem.
Kako je to Stanojevic izgubio utakmicu? Igra bez bekova, bez krila, sa 3-4 kvalitetna igraca koji ne mogu sami, igra protiv Brazilaca koji su svakog pobedili osim u Londonu............  Kako je Stanojevic izgubio utakmicu???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sagem xg6
A dobro, mozda sam preter'o al' ne volim kad izadje sa jednim spicem kuci.

Utakmica u kojoj nemamo bas nista da izgubimo a pritom mozemo da uzmemo lepe pare. On izvodi ekipu koja na centru (bas u centru, onom krugu gde je tacka da se krene utakmica) nema igraca koji ume da iznese loptu i naparavi visak. Zna da ce "pitajte sefa" da odigra losije nego sto bi odigrao, pomocnik mu, Rasovic. Zna da se Lazevski plasi Srne i sanja ga od Banovog brda. Da sumiram, mi smo pokusali da damo glo Sahtjoru sa cetiri igraca (Ilic, Babovic, Moreira i Kleo).

Svaki napad ide preko Saleta, sto podrzavam. Onda on mora da dotrci do Moreire i da mu da loptu posto Petrovic i Smiljanic cuvaju Krstajica. Ako Lazi da loptu ovaj ce da je iznese u aut ili ce da da njima u noge a posle ce da ga okrecu kod korner zastavice k'o u luna parku.

Igra sa dva zadnja vezna a svakom trecom lotom Krle pokusava da pogodi stazu broj cetiri pod istokom. Umesto da lepo udje na teren i nalupa takve samarcine onoj dvojici nabedjenih fudbalera sto okrecu ledja lopti...

Davidov? O fudbale... Taj nije u protokolu bio na pola utakmica i sad je odjednom bolji od Ilieva. Opet Boja ne dobija sansu.

Ne znam samo kada ce da shvati da Petrovic ne moze da igra protiv brzih ekipa. Kad budemo igrali protiv Vulverhemptona onda moze. Milijasa da cuva.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Au tek sad vidim kolko su se cige razmilele od sinoc  Smile
No dobro, moramo ih razumeti, njima je jedina prilika o necemu da pisu kada Partizan izgubi neku utakmicu.
Da imaju nesto mozga oni bi plakali posle svakog poraza Partizana kada razmisle gde su, ali nema veze, za nas je bolje ovako  Smile

Ucinak u LS je realan. Ako se sve ovo iskoristi na pravi nacin, moze biti veoma korisna sezona.
Videcemo...
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Stanojević: ''Nisam demagog, ovo je stvarno bruka''

Dan posle najubedljivijeg poraza Partizana u ovogodišnjem učešću u Ligi šampiona trener crno-belih priznaje da je očekivao više, iako je svestan da njegov tim kvalitativno nije konkurentan rivalima u grupi.
Po svoj prilici, Partizan će svoje drugo učešće u Ligi šampiona okončati bez ijednog boda. Ostao je još meč sa Arsenalom u Londonu, a Aleksandar Stanojević je realan u oceni mogućnosti svog tima u tom meču.

''Pitaju me sad kako ćemo u Londonu. A šta možemo? Da pokažemo Arsenalu kako se igra? Proći ćemo na Emirejtsu kao i mnogi drugi'', kaže Stanojević.

Reklo bi se, iako realna, ocena trenera Partizana deluje i malodušno, upravo onako kako Stanojević ocenjuje i igru svojih igrača protiv Šahtjora u Humskoj.

''Protiv Šahtjora me je najviše pogodila malodušnost moje ekipe posle prvog primljenog gola. I protiv Arsenala smo primili tri gola, ali smo bar pokušavali da igramo fudbal'', naglašava Stanojević.

Iako svestan da Partizan u ovom trenutku ne može da se meri sa najboljim klubovima Evrope, Stanojević dosadašnji rezultatski učinak svog tima okarakterisao je kao bruku.Partizan - Šahtjor

''Zaista mi je krivo što smo i dalje na nula bodova. To je stvarno bruka. Tačno je da nismo sve vreme bili nemoćni, ali u situaciji kad smo ukupno postigli samo jedan gol, takva razmišljanja deluju demagoški. Ja nisam demagog'', poručuje trener Partizana.

Stanojević smatra da Partizanu mnogo nedostaje da bi bio konkurentan na evro sceni.

''Za početak bi nam trebala trojica Brazilaca, ovakvih kao što ih ima Šahtjor, koji mogu u tri sekunde da reše meč. Trebaju nam brži fudbaleri, ali i kontinuitet u radu, odnosno tri prelazna roka kako bismo stvorili tim'', zaključio je Stanojević, uz uverenje da bi njegov tim mnogo bolje prošao da se takmičio u Ligi Evrope.

''Velika je razlika između ta dva takmičenja. Sto posto sam ubeđen da bismo u Ligi Evrope ostvarili mnogo bolji rezultat'', dodao je Stanojević.

-sportske-

Za Saleta Smile Smile Smile retko ko je ovo rekao za sebe i svoj tim. Obicno su nesreca, sudija, vise sile itd glavni krivci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Kad budemo igrali protiv Vulverhemptona onda moze. Milijasa da cuva.
Smile Smile Smile Milijas najsporiji covek u univerzumu, al je jak za medalju...
Citat
Igra sa dva zadnja vezna a svakom trecom lotom Krle pokusava da pogodi stazu broj cetiri pod istokom.
Smile

Citat
Trebaju nam brži fudbaleri
Ovo celoj Srbiji fali duze vremena...

Citat
''Za početak bi nam trebala trojica Brazilaca
Sad ne valjaju Partizanovi crncobrazilci.  Smile  Smile

Pred ovu LS svi su pricali da Partizan ima tim za 3. mesto lagano a mozda i za drugo... Smejao sam se, al dobro... Realno opet cete uzmete ligu i aj jovo nanovo.. Nas fudbal treba u kompletu da se bojkotuje dok se ne donese novi zakon o SD... Ovo vise jednostavno ne ide ovako...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Pred ovu LS svi su pricali da Partizan ima tim za 3. mesto lagano a mozda i za drugo... Smejao sam se, al dobro
Niko nije pricao da Partizan ima tim da bude treci... samo smo se nadali da mozemo doci do 3. mesta jer smo imali Bragu u grupi koja nije kvalitetnija od Partizana...

I dokle vise o tome "ko je sta pricao" Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ljudi ja se i dalje nadam D'alesandru  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Lepo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 485 486 488 489 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.