Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091772 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
[

Sve si objasnio,Moreira i Babovic moraju da igraju od pocetka,a umesto Scepovica ILiev

Derbi se odlaze 99 posto
Odlaze?Zasto,nemate uslove za igru...ne dodjete,ima i za to lek , 3:0 za nas i haj' zdravo...

Zato sto necemo da igramo jer nam se tako moze. Jebalo vas 3:0. Koga boli kurac sto ce da bude 3:0...

OK,ionako vam se crno pise...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
Ok,sad produzi sa ove teme,i da znas da mnogo licis na Stojkovica msm na izgled
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ok,sad produzi sa ove teme,i da znas da mnogo licis na Stojkovica msm na izgled
Mislis na ovog sto prima u proseku po 3 gola na svakome mecu ... sada necu moci da spavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
Jbg Smile

Samo da kazem da se slazem sa onim novim,stv mi je muka toga da smo kao igali dobro,al falila sreca i takve gluposti,daj da igramo sugavo,pobedimo svaku 1-0 iz penala damo gol..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
od kad stanojevic nosi sako i pantolone nismo pobedili u evropu. lepo nosi kosulju i farmerke i eto recepta Smile Smile
nosi ti na ovu zimocu sulju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne mozes u LS sa dva tri dobra igraca i 5-6 raspalih. Nikako.

Vec duze vreme, i na evropskim utakmicama a i na derbiju nam se desava, nasi prave totalno glupe nepotrebne faulove u zoni odakle moze da se ugrozi sopstveni gol, direktnim sutem ili centarsutem. To mora da se popravi. Tacno se vidi da je ovo Evropa i da se svaka glupost kaznjava.

Bekovi su nam katastrofa, mnogo bitna pozicija u timu ali jbg. Sale i Mo jedini koji znaju fudbal na sredini, Sale na pogresnom mestu (danas je bio mnogo kilav) a Mo prenervozan. Smiljanic ok u odbrani ali nijednu jedinu loptu nije poslao napred, cim je dobije okrece se unazad i trazi kome ce da je da.

Stojkovic kad bi i slobodnjake branio bio bi extra golman u jakom timu. 1 na 1 je skinuo gomilu i Sahtjoru, Arsenalu, Bragi...ali ga jebu slobodnjaci.

Braga nista posebno, ali realno daleko je Evropa za nas. Po nasim livada je Mo doktor, Sale igracina, Krstajic bedem...ovamo nemamo sta da trazimo.

A za Tomica mi nista ne ide u glavu. Sta to vidi u njemu Stanojevic sto mi ne vidimo. Jos ga Antic zvao u reprezentaciju. Alo breee.  Voleo bih samo da nam strucnjaci to objasne. Tomic ne igra odbranu, nije prodoran po krilu, ne probija i ne centrira, samo je davi i ubija sve nas koji gledamo. Ne razumem stvarno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Jbg Smile

Samo da kazem da se slazem sa onim novim,stv mi je muka toga da smo kao igali dobro,al falila sreca i takve gluposti,daj da igramo sugavo,pobedimo svaku 1-0 iz penala damo gol..
Ma ne moramo ni pobjediti ali daj da igramo fudbal da stvaramo sanse,da licimo na ekipu pa makar izgubili i sa 5 komada,ovako je 100 puta gore
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
gledao sam skoro sve bragine tekme ove godine, i ovo im je ubedljivo najlosije izdanje bilo(a to nije bila posledice partizanove igre), i cenim da u revensu partizan ne moze ni bod da uzme, posto braga mnogo bolje igra u gostima.
sto se mene tice, ako kvota bude oko 1,80 na gna , bez razmisljanja cu opet da singliram bragu. Smile
Neće biti kvota 1,8 na Bragu nema šanse , čini mi se da je sada bilo 1,7 na Bragu , verovatno će čak manja kvota biti na Partizana....Inače Stojke je opet stao mnogo u stranu... Smile Inače Boya je nastavio sa igrama kao u Grenoblu , protiv Arsenala bio solidan sada užas.... Smile Šta je tu je sad se skoncentrisati na Zvezdu , a o meču sa Bragom kada bude vreme...
A ti znas kako je on igrao u Grenoblu?

gledao sam skoro sve bragine tekme ove godine, i ovo im je ubedljivo najlosije izdanje bilo(a to nije bila posledice partizanove igre), i cenim da u revensu partizan ne moze ni bod da uzme, posto braga mnogo bolje igra u gostima.
sto se mene tice, ako kvota bude oko 1,80 na gna , bez razmisljanja cu opet da singliram bragu. Smile
Decak, da si gledao skoro sve utakmice Brage, video bi da su lose odigrali protiv Pasos Fereire a katastrofalno protiv Benfike Smile A Arsenal ne bih da pominjem... a video bi isto i da je Braga poznat kao neprikosnoven domacin a ne gost Smile a vidim razumes se bas u kladionicu, posto nikako nece biti 1.80 na Bragu Smile

Ja kapiram da si ovde da provociras, al stvarno si ga preterao...
znam da nece biti 1,8 bukiji ce se verovatno opet zajebati pa staviti 2,4 (a ti zapamti sta sam reko, pa cemo videti ko se razume u kladzu Wink )
ja nisam danas ni hteo nista da igram, al kad sam video u atlantiku da je 1,85 na bragu, morao sam da odigram.
da je bilo 1,5 ili 1,6 ne bi igrao, al ovaj poklon bukija nisam smeo da propustim Smile
A na ovo drugo nemas odgovor?

Naravno da je ovo poraz Stanojevica, nije ovo "general posle bitke", i pre utakmice se komentarisao sastav kao cudan, Tomic  Smile neiskusni Scepovic koji je do sad odigrao jednu dobru utakmicu u Partizanu, neiskusni Miljkovic, zamena Moreire do tada najboljeg  Smile  pa sta ako je dobio zuti, koliko igraca dobije zuti pa odigra do kraja, izmena u 88. minutu, koja je svrha ??? Svaku loptu koju smo oduzeli prvo smo vratili golmanu.

Stojkovic trazi cetiri igraca u zivom zidu, staje ih tri, a onda se jedan skloni  Smile
Sve covek rekao. Sve tacno, od slova N do slova I! A i slika sve govori... samo oni koji nisu mace s praga sutnuli mogu da krive Vladu ovde... e sad, pronalazite se tu...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Реалан однос снага. Не реалан резултат, већ реалан однос снага. Но то је мање битно...

Вечерас Станојевић подбацио. Јбт живот па ви имате но што нема нико у Србији, 2 играча која знају да играју фудбал, а Станојевић једног избаци на полувремену иако је био убедљиво најбољи а другог стави на крило. На тај начин ви се фактички спуштате на нови осталих екипа из наше лиге и оперисани сте од фудбала.
Ставиш бре Моа и Салета у средину, уз ето једног Раћу ил тог црњу ил Лолу, и Илиева лево на крило, и играш бато фудбал. Јес да су ова двојица матори, да је Сале килав и мекан, ал знају, умеју. Доће неко ко више уме па ће вас добити, доће неко са лошим даном ша ћете га ви добити, ал фудбал се мора играти а ви то можете једини у држави и то са Салетом и Моом у средини. То је једини начин да будете конкурентни и да бар играте фудбал па шта буде.

Вечерас сте држали лопту због Моа јер зна да игра а и Португалци се повукли из неког респекта ваљда. Ал нисте могли ништа да организујете. Ко Звезда кад игра против папака неких па се ови повуку а Миловановић и остали мајстори не знају шта ће са поседом лопте. Тако сте ви изгледали вечерас. Не би дали гол до прексутра.

Морају Мо и Сале у средину, или Мо на страну мислим да сте тако и играли мада могуће да грешим. Ал мора Сале у средину + Мо и ето неке игре неког фудбала. И понављам - то у Србији имате само ви и нико више.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Jel se prodaju sutra karte za derbi?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.