Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091684 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
čini mi se da je sada bilo 1,7 na Bragu
1.8  Smile

U revansu nema sanse da bude toliko malo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma pun mi je vise Qrac izjava "igrali smo dobro" a izgubili !?
Kada ce vise da odigraju lose a da pobede ?

To se cesto desava u domacoj ligi....da bi se to desilo u evropi moras da imas budzet od 100+ miliona eura pa da igraci ponekad izvuku nesto na suvi individualni kvalitet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8

U subotu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300
Ne mogu prežaliti ovaj poraz dugo.

I nikada mi neće biti jasno kako je moguće da Krstajić koji ima 36, Sale sa 33, crni Medo i "Srbin" Kleo imaju više htenja i želje od ove naše dece poput Nemanje, Šćepovića i Miljkovića (kako je ovaj lik uspeo doći do prvog tima zaista treba neko da se zapita?!), prosto ne mogu da poverujem da ni malo žara ne mogu da unesu u svoji igru, Partizan im je pruzio sve u životu a oni u duele ulaze kao najveće pizdurine, sklanjaju se...

Gledam Šćepovića i stidim se, pa meni da je neko pružio priliku da toliko mlad zaigram u Partizanu na tako velikoj utakmici, možda nebi ništa korisniji bio od njega ali bih umro za korak više od protivnika, srce bih bre dao u svakom mogućem duelu a on slanja se bre, bukvalno mi suze idu... O Nemanjai Tomiću ne želim da pričam više svrhe nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Moramo se pomiriti da je za nas Evropa zavrsena za ovu godinu i okrenuti prvenstvu. Takodje zavrsiti sa ovim ludackim tumbanjem tima u svakoj utakmici. Odbrana ne moze da sastavi dve utakmice sa dva ista igraca, a kamoli s asvom cetvoricom. Takodje i sredina i napad. Za Tomica vise ne znam sta da napisem, ocigledno je da ima nekog jakog, jakog, jakog (menadzer?) ko ga gura. Ovo veceras je poraz Stanojevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Stvarno greota,al jbg...
Nemam sad nameru da komentarisem kako smo igrali dobro itd itd...
Samo da se mi okrenemo derbiju i da razpamprcimo cigane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
gledao sam skoro sve bragine tekme ove godine, i ovo im je ubedljivo najlosije izdanje bilo(a to nije bila posledice partizanove igre), i cenim da u revensu partizan ne moze ni bod da uzme, posto braga mnogo bolje igra u gostima.
sto se mene tice, ako kvota bude oko 1,80 na gna , bez razmisljanja cu opet da singliram bragu. Smile
Decak, da si gledao skoro sve utakmice Brage, video bi da su lose odigrali protiv Pasos Fereire a katastrofalno protiv Benfike Smile A Arsenal ne bih da pominjem... a video bi isto i da je Braga poznat kao neprikosnoven domacin a ne gost Smile a vidim razumes se bas u kladionicu, posto nikako nece biti 1.80 na Bragu Smile

Ja kapiram da si ovde da provociras, al stvarno si ga preterao...
znam da nece biti 1,8 bukiji ce se verovatno opet zajebati pa staviti 2,4 (a ti zapamti sta sam reko, pa cemo videti ko se razume u kladzu Wink )
ja nisam danas ni hteo nista da igram, al kad sam video u atlantiku da je 1,85 na bragu, morao sam da odigram.
da je bilo 1,5 ili 1,6 ne bi igrao, al ovaj poklon bukija nisam smeo da propustim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300
Poraz Stanojevića, ne lupetajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 

U subotu.
Sta je bilo kada si se probudio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Murinjo uzmi se u pamet pod hitno. Ne izigravaj strucnjaka i ostavi se fiks ideja... Da sam predsednik, ti posle ove utakmice vis ene bi bio sef struke. Price da cemo igrati "ultera ofanizvno" i "napadacki" mi idu na onu stvar.

Kog kurca Marko Scepovic izigrava danas na terenu? Cemu on sluzi? Za koga igra?
Uvodjenje Babovica u 89.'? Cemu? Zasto? Sta da uradi za dva i po minuta?
Zasto CR7 igra 89.'?
Izmena Moreire? Alo raspali idiote nenormalni! Jedinog igraca koji je radio nesto korisno u prvom poluvremenu menjas zato sto ima zuti karton? Srbine?!

Ako danas nije uvideo da Sale MORA da igra na Ilic poziicji ja ne znam kada ce. Posle pretrcanih 10+ kilometara, odlazi na svoje mesto i objasnjava igranje fudbala onim nesrecnim Brazilcima.

Ne moze fudbal da se igra sa dva defanzivna vezna igraca na centru, shvati!!! Ono danas nije bio fudbal. Jedino sto je pozitivno to je sto smo dobro stajali nazad, sto je i logicno kad na centru imas dva defanzivna igraca.

Mali Savic odigrao odlicno.

Lazevsom bih ispisnicu dao. Picketina mala se sklanja iz Scepovica u zidu. Koji si kurac stao u zid kad si se usr'o k'o Djekic.

Dobijamo Zvezdu 3:0.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.