Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091708 puta)
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300
A koga bi ti to doveo keve ti?

Procitao sam prvi red, dalje nisam mogao!
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 23:35:34 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
SonyEricsson 
U slucaju da mi pobedimo bragu sa 1-0 na jna jel se kasnije gleda medjusobna gol razlika ili ukupna gol razlika ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
eno djura mutavi vec sprema saopstenje za odlaganje derbija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Ne mogu prežaliti ovaj poraz dugo.

I nikada mi neće biti jasno kako je moguće da Krstajić koji ima 36, Sale sa 33, crni Medo i "Srbin" Kleo imaju više htenja i želje od ove naše dece poput Nemanje, Šćepovića i Miljkovića (kako je ovaj lik uspeo doći do prvog tima zaista treba neko da se zapita?!), prosto ne mogu da poverujem da ni malo žara ne mogu da unesu u svoji igru, Partizan im je pruzio sve u životu a oni u duele ulaze kao najveće pizdurine, sklanjaju se...

Gledam Šćepovića i stidim se, pa meni da je neko pružio priliku da toliko mlad zaigram u Partizanu na tako velikoj utakmici, možda nebi ništa korisniji bio od njega ali bih umro za korak više od protivnika, srce bih bre dao u svakom mogućem duelu a on slanja se bre, bukvalno mi suze idu... O Nemanjai Tomiću ne želim da pričam više svrhe nema...
Potpis za ove mlade govnare sto si rekao,sve extra talenti a muda ni na vidiku,Savic jedino mali ako se pobudali moze biti extra igrac,Stanojevic je sa ovom utakmicom vise pretjerao u svom experimentisanju a i neznanju,nigde krila,izvodi Moreiru i Ilic igra levo smetalo,Scepovic moze jedino i zabiti Borcu za sve ostale ekipe je panj...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
Sve si objasnio,Moreira i Babovic moraju da igraju od pocetka,a umesto Scepovica ILiev

Derbi se odlaze 99 posto
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Sve si objasnio,Moreira i Babovic moraju da igraju od pocetka,a umesto Scepovica ILiev

Derbi se odlaze 99 posto
Odlaze?Zasto,nemate uslove za igru...ne dodjete,ima i za to lek , 3:0 za nas i haj' zdravo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Izradili su nas dobro kod prvog gola, sklonila se ona njihova dvojica iz zivog zida, ovaj tu super sutirao i fantastican gol.... ovi nasi su debili jer nisu provalili tu dvojicu, da stane neko izmedju njih, jebem mu mater!

I tu smo zavrsili pricu, da nismo primili taj gol verovatno bi zavrsilo 0:0.

Mnogo smo losi, a oni bili agresivni, jaci u duelu, dobro postavljeni u odbrani, kidisali na svaku loptu, kod nas ne bih o pojedincima, mogu samo da kazem da Tomic nije bio toliko los! Jbg, moje misljenje!  Smile Odbrambena linija isto dosta dobra (kad je rec o defanzivi, naravno!). Ali jesmo u padu forme, ne znam sta da ocekujem u subotu, ne bih da mracim ovde ali nisam neki optimista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Naravno da je ovo poraz Stanojevica, nije ovo "general posle bitke", i pre utakmice se komentarisao sastav kao cudan, Tomic  Smile neiskusni Scepovic koji je do sad odigrao jednu dobru utakmicu u Partizanu, neiskusni Miljkovic, zamena Moreire do tada najboljeg  Smile  pa sta ako je dobio zuti, koliko igraca dobije zuti pa odigra do kraja, izmena u 88. minutu, koja je svrha ??? Svaku loptu koju smo oduzeli prvo smo vratili golmanu.

Stojkovic trazi cetiri igraca u zivom zidu, staje ih tri, a onda se jedan skloni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
od kad stanojevic nosi sako i pantolone nismo pobedili u evropu. lepo nosi kosulju i farmerke i eto recepta Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
A koga bi ti to doveo keve ti?

Procitao sam prvi red, dalje nisam mogao!

Mene pitas? Cedu Djoincevica.
Da bih nekog doveo prvo treba da se otera ovaj. Ovu ekipu bi bolje Ivica Kralj vodio.
Scepovic? Eeeeeeej!!!
O izmenama da ne pricam. Kreni samo od sastava i izmena u Novom Sadu. Nije sastavio dve utakmice u istom sastavu. Zadnja linija dva treninga nije spojila zajedno.

Derbi se odlaze 99 posto
Odlaze?Zasto,nemate uslove za igru...ne dodjete,ima i za to lek , 3:0 za nas i haj' zdravo...

Zato sto necemo da igramo jer nam se tako moze. Jebalo vas 3:0. Koga boli kurac sto ce da bude 3:0...

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.