Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091667 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Клео неће испод 10 милиона. А тих 10 милиона ће се рачунати у буџет за наредну сезону, као и добар део пара које ће у мају пристићи од пласмана у ЛШ. То ће бити буџет ипо, па извол'те господине Ђурићу да видимо резултате на лето.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Jel ce to da bude kao onih 30 miliona od Zeke i Bjeke  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
То се и ја питам. Да знам шта нам је на време чинити. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Citat
Eto,kolii ste vi penali.Liverpul koji je u dugu 300 mil. u kupo-prodajnom procesu,daje za Klea 12 mil funti

Ako nisi čuo, Liverpul ima nove vlasnike. Dug prema RSB i ostalim bankama je saniran kupovinom kluba, penalčino!
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 13:04:55 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
Lepo se kaze da mogu da ponude,jer imaju nove vlasnike,ja sam cuo da je Benitez ovo leto dobio 8 miliona za pojacanja,sad im se moze,14 miliona da bi ga sigurno pustili..al samo da ne bude ko za Tosica i Ljajica..

Jbg,nema sanse da ga zadrzimo
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Stojković odlučio da brani protiv Smedereva

"Rekao mi je da je maksimalno spreman i da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi branio", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je napadnutom golmanu ostavio odluku oko toga da li želi na crtu protiv Smedereva. U timu i Almami Moreira, Mladen Krstajić i Gabrijel Kleo ne.

Četvrtak je, a odjeci bruke iz Đenove od pre dva dana i dalje odjekuju Srbijom. I šire.

Stoga i konferencija za medije na stadionu u Humskoj, pred duel osmog kola Superlige između Partizana i Smedereva, u petak od 18 časova u Beogradu, nije mogla da počne drugim pitanjem osim onog upućenog treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću:

Da li ste razgovarali sa golmanom Vladimirom Stojkovićem koga su navijači Crvene zvezde napali u utorak u Đenovi?

"Da, razgovarao sam sa njim više puta", odgovorio je mladi trener srpskog šampiona, koji je ostavio golmanu odluku oko toga da li želi da brani protiv Smedereva.

"Rekao mi je da je maksimalno spreman i da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi branio", dodao je Stanojević.

Pored najave da će Stojković, pored svega što je preživeo u Italiji od strane - trebalo bi da bude slučaj - navijača srpske reprezentacije, Stanojević je najavio da će Almami Moreira biti u startnih 11.

"Moreira je bio sa reprezentacijom (Gvineje Bisao) i odigrao 75 minuta, tako da će on u petak biti starter", rekao je Stanojević, koji je najavio da će ispoštovati preporuku lekarskog tima FK Partizan i da neće uvoditi rovitog Gabrijela Klea u igru.

"Naši aktuelni kadvorski problemi najviše su vezani za Klea, za koga ste još ranije mogli da pročitate da neće biti u konkurenciji zbog procene lekara. Problema ima i Mladen Krstajić, za koga verujemo da će biti spreman za meč sa Bragom u Ligi šampiona. Aleksandar Miljković i Pjer Boja takođe 'izlaze' iz povrede", podvukao je Stanojević.

Potom, priča se "vratila" na temu Stojkovića.

"Ne postoji nikakva negativna energija na našim treninzima, iako nijednom sportisti koji sanja da igra za reprezentaciju nije svejedno kada vidi šta se dogodilo njegovom kolegi, za kojeg je takođe čast da igra za svoju zemlju i koji je, prema svim ocenama, najbolje ocenjeni igrač reprezentacije Srbije u prethodne četiri godine. Stojkoviću je potrebna prećutna podrška, ne vidim kakva je druga moguća... Samo tog momka podržati pozitivnom energijom, ne rečima, nego delom", dodao je Stanojević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8

Da,svi vi ste se sprdali kako smo isfrustrirani zbog Stojkovica."kleli ste nas nesto" i razne decje gluposti.
E sad,snosce posledice on,a i vi,jajare,zajedno sa njima...

Nista mi nisi odgovorio. Smile
Kao papagaj,samo si ponovio recenice iz proslog posta,doduse malo drugacije sklopljene...sto dokazuje da nemas brate argumente i da samo lupetas onako da bi isprovocirao nekoga,ali ti izgleda ne ide...
Vodis se i onime da jedna laz ponovljena hiljadu puta postaje istina,ali jbg ovde je sve crno na belo,pa ne mozes da lazes ljude,osim samog sebe.
Mislim da te malo vise pukao kompleks,pa ne mozes bas sve cinjenice da sagledas kako treba...

Super si sto si nas sve nazvao jajarama,bas si ono...uspeo u zivotu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Stanojević: Igrači, budite nasmejani ratnici

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević optimista je pred meč sa Smederevom i očekuje podršku navijača.

Deset puta gostovali su Smederevci u ligaškim mečevima u Humskoj ulici i deset puta odlazili su kući sa porazom. Uz uglavnom punu mrežu, jer je gol razlika 25:8 u korist Partizana.

Jedanaesti put, Smederevo gostuje Partizanu u petak od 18 časova.

Posle pauze u prvenstvu, zbog obaveza reprezentacije, utakmicama osmog kola Superlige biće nastavljena šampionska trka, a crno-beli dobili su priliku da se oporave od poraza u Novom Sadu od Vojvodine i da pokažu da je sve bila samo prolazna slabost.

"Posle pauze, koja nam je bila neophodna i koju smo dobro iskoristili, ulazimo u težak ciklus utakmica, od kojih je ova protiv Smedereva u petak trenutno najvažnija. Potpuno smo spremni da pružimo sve od sebe, iako imamo kadrovskih problema", rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, koji neće moći da računa na Gabrijela Klea i Mladena Krstajića, ali hoće na Almamija Moreiru i Vladimira Stojkovića.

Na poraz u Novom Sadu, Stanojević gleda kao izdvojeni incident i ističe da je pred utakmicu sa Smederevom optimista, jer ima i osnova za to.

"Ne vidim problem u našoj igri, osim meča sa Vojvodinom. Ali, od 16 odigranih utakmica ove sezone, normalno je da jednu odigramo loše. Nema potrebe za panikom, igramo dobro, atraktivno, sa mnogo golova, za publiku i verujem da će tako biti i u budućnosti. Ako bi se ponovilo izdanje iz Novog Sada, to bi onda bilo zabrinjavajuće", prokomentarisao je.

Jedno od pitanja bilo je: "Da li mislite da će se negativna tenzija stvorena oko utakmica reprezentacije odraziti i na klupski fudbal u Srbiji?"

"Treba odvojiti klub i reprezentaciju, a ja mislim da se neke stvari događaju baš zbog toga što ne odvajamo te dve stvari. Ne znam da li će događaji iz Đenove imati odraz na klupski fudbal, ali se nadam da će Partizan svojim igrama 'naterati' ljude da dođu na stadion", rekao je Stanojević.

Upravni odbor FK Partizan, vodeći se pravilnikom kluba, kaznio je Nemanju Tomića i Milana Smiljanića umanjenjem 20 odsto primanja na godišnjem nivou. To nije mala suma i novinare je zanimalo kako su igrači reagovali posle svega?

"Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv OFK Beograda (2:1) i njih dvojica su odlično odradili sve što se od njih tražilo. Nije moja stvar da komentarišem novčanu kaznu od strane kluba. Ja želim da oni budu uvek isti, osim na utakmici protiv Vojvodine o kojoj ne želim da se ponavljam. Rekao sam šta će biti ako se igraču Partizana ponovi takvo ponašanje, jednostavno neće više biti u klubu, novčane kazne me neće zanimati", podvukao je Stanojević i potom naglasio kakve igrače želi u ekipi:

"Ja im pričam da iznutra budu ratnici, a spolja nasmejani momci. Da se ne dokazuju nikome osim navijačima Partizana, koje će ispunjavati pobedama".

Bilo je i spekulacija oko toga da će Stanojević naredne nedelje u Ligi šampiona izvesti slabiji tim, da bi najjači imao svež i oran za derbi sa Crvenom zvezdom.

"To nije tačno, protiv Brage ćemo izaći u najboljem mogućem sastavu. Nama je Liga šampiona vrlo važna, sa navijačke strane, više bih voleo da dobijem derbi nego da osvojim Ligu šampiona, ali nijednog trenutka niko od nas u klubu ne sme da zaboravi šta nam je učešće u Ligi šampiona donelo. Ponosan sam što mogu da radim u Srbiji i igram Ligu šampiona u isto vreme. Da za tako nešto ne moram da idem u inostranstvo...", demantovao je strateg crno-belih.

Da li misli da bi naredna nedelja mogla da bude prelomna za celu sezonu?

"Imam osećaj da će se sezona prelomiti već u petak protiv Smedereva, a ne u Bragi ili u derbiju. Pred svaku utakmicu imam osećaj da će pući sve oko mene. A, imao sam i osećaj protiv Pjunika da ću otići sa mesta trenera, ako ne prođemo i da će mi se život promeniti, pa se nije ništa dogodilo. Prelomiće se ova sezona, ako izgubimo u Bragi sa 3:0, a potom i derbi... U suprotnom, neće", rekao je Stanojević.

O pojačanjima u decembru i januaru?

"Imena ne znam... Ali, znam pozicije na kojima su nam potrebna pojačanja, profil igrača, visinu, brzinu i boju kože... Znam i da li su iz Evrope ili što mi kažemo 'inostranstva', jer sebe želimo da shvatamo kao Evropu. Naravno, znam i imena, ali nisam još siguran", ostao je zakopčan mladi trener, kojeg navijači izuzetno poštuju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kleo je fantastican igrac, ne bi me cudilo da zavrsi u klubu kao sto je Liverpul.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Kleo je fantastican igrac, ne bi me cudilo da zavrsi u klubu kao sto je Liverpul.

Zaboravio si smajli- Smile!

Palis ljude bezveze...sad ce da se pojavi jedan grobar i kaze "tako je,u pravu si,mozda bi mogli i 15 miliona da uzmemo za njega"...a,onda ce da dodje neki cigan i odgovori mu..."kakav bre Kleo,on moze da igra samo za malu mostanicu" i tako u nedogled... Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:41:57 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.