Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091872 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da me ne mrzi potrazio bih na temi "poredjenja"raspravu o kvalitetima Dijare i Klea.....Kleo je igrao u Zvezdi tada...
Smejao sam se onima koji su poredili ova dva fudbalera, a bilo je mnogo onih koji su tvrdili da je Dijara bolji.

Da imamo takvog igraca u reprezentaciji bili bi 20-30% jaci....takvog, ne njega....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Tesko ce Kleo u Liverpul sa onim pravilom o bar 75% utakmica za reprezentaciju zadnje godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Ma,ja i dalje mislim da se ti zezas... Smile

Ne znam za to poredjenje izmedju Dijare i Klea,nisu ni isti tip napadaca...ne bih mogao sada da uporedjujem...ali,da je Kleo dobar igrac,dobar je...

Moje misljenje je da ne vredi onoliko koliko su napisali,jer je to zaista ogromna cifra...ako bude pruzio dobre partije i dao jos neki gol u LS,mozda Partizan moze uzeti za njega 8-9 miliona evra,ali to je plafon ja mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Eto,kolii ste vi penali.Liverpul koji je u dugu 300 mil. u kupo-prodajnom procesu,daje za Klea 12 mil funti

Ako nisi čuo, Liverpul ima nove vlasnike. Dug prema RSB i ostalim bankama je saniran kupovinom kluba, penalčino!

Toliki si penal i navijac Liverpula da "znas" da to jos nije 100%...Jbt...koji bolidizam.

Kleo 12 mil. funti... Smile Smile Smile

Da,svi vi ste se sprdali kako smo isfrustrirani zbog Stojkovica."kleli ste nas nesto" i razne decje gluposti.
E sad,snosce posledice on,a i vi,jajare,zajedno sa njima...

Nista mi nisi odgovorio. Smile
Kao papagaj,samo si ponovio recenice iz proslog posta,doduse malo drugacije sklopljene...sto dokazuje da nemas brate argumente i da samo lupetas onako da bi isprovocirao nekoga,ali ti izgleda ne ide...
Vodis se i onime da jedna laz ponovljena hiljadu puta postaje istina,ali jbg ovde je sve crno na belo,pa ne mozes da lazes ljude,osim samog sebe.
Mislim da te malo vise pukao kompleks,pa ne mozes bas sve cinjenice da sagledas kako treba...

Super si sto si nas sve nazvao jajarama,bas si ono...uspeo u zivotu. Smile

Da,vi ste jajare,odrte picke.
Da vi ste likovali time sto vam je Stojkovic golman,vi isti koji ste aplaudirali i pjevali Radisi Ilicu i nakon toga izdavali jajasta saopstenja vezana za picketinu Stojkovica.
Vi isti koji pisete saopstenja kako osudjujete napad na govno od covjeka,vi isti koji osudjuete vrijedjanje nad govnom od covjeka.
Vi isti koji ste vredjali cerku Milana Gurovica.Vi isti koji ste nosili krst Zarku Zecevicu,vi isti koji ste pozivali na linc novinara,vi isti koji ste ubili Tatona,vi isti koji ste ubili navajaca Zvezde,Vojvodine...vi isti koji se ogradjujete od paljenja siptarske zastave u Djenovi,vi isti koji se ogradjujete od pokusaja obracuna sa pederima,vi isti,jajare!!!
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 18:50:18 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Picke brate,mi smo picke  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mountain, nije Sarma ironican, Tacno se secam da ga je bas hvalio jos u Zvezdi dok je bio.   E sad da li Kleo vredi tolike pare ne znam. Sigurno ce zavrsiti u nekom jakom evropskom klubu, samo ne znam da li mu je bolje prvo sezonu dve u npr Belgiju, Holandiju...

p.s. Goranac, dobro znas kome je srednje ime saopstenje, mani se corava posla, imas odavno rejting kakav imas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Grobari o Kleu..

Citat
Kleo je dobar ali ne moze posle 5-6 utakmica da bude naj,ispred Dijare nikako

Citat
obradovic,milijas,moreira,diara,brana ilic..

Citat
Citat: trstra 06. Apr 2009, 19:33:10
Citat: igor delija sever 06. Apr 2009, 14:46:54
Клео!
Citat: sarmagedon7 06. Apr 2009, 14:56:33
Kleo

Што бре Клео?  

Није лош играч, чак солидан, али ипак тешко да је најбољи  

Lupio,i ostao ziv...umjetnost.

Citat
А због чега је то Клео велики играч?

Citat
И сад је Клео бољи играч од Дијаре? О Боже мој, јесте да овај не зна ништа посебно, али забија, иде га, такав случај је и Инзаги

Citat
Tek ce da se vidi.
Dijara bese fudbalski znalac,i uporedjivat ga sa Kleom,koji znanje Dijare posjeduje u jednom krampunu..

Joj,Dijaru uporedjujes sa Inzagijem,strasno,fudbalski znalac...

Citat
Јој, или се правиш превише паметан или неке ствари нећеш да разумеш. Нисам га упоређивао, рекао сам да је Инзаги исти случај, што се фудбалског знања тиче. Колико је Дијара дао голова, а колико Клео? Колико Дијара вреди, а колико Клео?
Citat
Dijara bese fudbalski znalac,i uporedjivat ga sa Kleom,koji znanje Dijare posjeduje u jednom krampunu..

Goranac cepa belo pa ne prestaje...

Citat
Ето, једва чекам године унапред па да видимо чија ће се тврдња обистинити, Гори

Citat
Гори, не могу да ликујем пошто нисам гледао дерби, јел се сада назире ко је бар тренутно "бољи" играч? Дијара - Клео?

Citat
ma koji Kleo...Diarra bolji!
ali Moreira je bolji od obojice

Citat
Нисам ја рекао да Дијара зна играти боље фудбал од Клеа, једноставно је кориснији по тим, даје голове

Citat
Razumem da si zvezdash,da volish taj klub i da ti je tesko,ali bar na ovoj temi trebas biti realan.Taj Kleo u koga se kunete je igrao katastrofalno na derbiju.Mozda je razlog tome malaksalost od gladi ili tako nesto...  

Citat
.Drugo,razumem da je derbi samo jedna utakmica,ali eto sam pogledaj koliko taj Kleo vredi kada njegov je njegov klub tu gde jeste.Mozda je on i solidan (solidan=daleko od Moreire,Diarre,Obradovica i Juce)ali jednostavno ne pruza dobre partije.Ne razumem kako bi i mogao da ih pruza u klubu od kog nije dobio ni dinara.Cak i trener Janevski radi tri meseca bez plate,chisto iz ljubavi prema tom klubu.

Citat
Nego Goranac ti nikako da se izjasnis,ko je po tvom misljenju naj igrac nase lige...mnogo mi spominjes Klea,nemoj da me razocaras,imam ok misljenje o tebi i tvojim izjavama...

Citat
E Goranac mislim da samo treba da te pustim da ostavljas postove pa ce ljudi sami da vide ko je glup.
Ne moram ni rech da kazem da bih to dokazao.

« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 19:09:58 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo, Goranca nije mrzelo....izgleda da su mnogi promenili misljenje, ja nisam....sjajan igrac.
Mada je istina da se njegov kvalitet mnogo teze video u Zvezdi gde je onda bilo rasulo, od igrackog kadra do samih struktura u klubu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Goranac,zasto citiras moje postove,kada mi ne odgovaras na pitanja? Smile

Komunikacija sa tobom je kao da nekoga pitas "Gde si,sta radis?",a on ti odgovori "Nebo je plavo."

Zamolio bih te da me ne citiras vise...malo mi je neprijatno... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Da me ne mrzi potrazio bih na temi "poredjenja"raspravu o kvalitetima Dijare i Klea.....Kleo je igrao u Zvezdi tada...
Smejao sam se onima koji su poredili ova dva fudbalera, a bilo je mnogo onih koji su tvrdili da je Dijara bolji.

Da imamo takvog igraca u reprezentaciji bili bi 20-30% jaci....takvog, ne njega....

Moje misljenje je da je Mrdja bolji igrac od Klea,u stvari to tvrdim...

I opet ponavljam da Marko Pantelic zeli ,hoce,moze da dodje u partizan i da ekspolodira,izdominira u ovoj ligi,da se igra bazira na njemu da odigra dobro 2-3 tekme u evropi,bilo bi "Pantu u reprezentaciju"..."Panto majstore..." zato smatram da su prenaduvane i nerealne price oko Klea

Mrdja je najbolji stralac prvenstva prosle sezone,decko je koji je srbin,rodjen ovde,ponikao i prosao sve selekcije u srpskom klubu u srpskom fudbalu...Prosao je sve reprezentativne selekcije raznih drzava i drzavnih zajednica,padao i dizao se,odlazio iz Zvezde i nije ograo zbog ovih ili onih razloga i protekcije drugih momaka,pa nije pao i propao...Danas smatram da bi on morao da igra za reprezentaciju i to kao prvi spic ili u paru sa nekim,pokazao je da to moze...

A svakako pre Klea ili bilo kog drugog momka koji je dosao sa strane odigrao polu sezonu i o kome se prica...

To sto je mozda izabrao los klub,smesnu sredinu i to sto je Kleo trenutno na trzistu skuplji i sto ce se Kleo prodati negde preko mozda bolje nije preduslov da se prica oko toga da treba da bude pozvan ovaj ili onaj kad imamo taj tip igraca...

Ukusi su razliciti,ja smatram da imamo boljeg

p.s

ovo nije odgovor tebi sarmo,nego sam se nadovezao,pa diskutujem,upuceno je svima,nisam se zakacio za tvoj post iz nekog razloga...uopsteno sam pisao oko fenomena Kleo i tog tipa igraca koji nama navodno fali...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 19:22:05 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.