Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055833 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Imam jedno pitanje za sve navijace Partizana: Od kada sme da se racuna istorija? Mislim, da li to znaci da, posle 8.decembra (ili kada vec bude zadnje kolo ovogodisnje Lige sampiona), ne sme da se pominje Partizanovo ucesce u istoj? (naravno, u slucaju da zavrsi takmicenje). Jer to je bilo juce, a juce je istorija, proslost, zar ne?

+1

Јебо те Нотингем Форест. Какве сличности има Нотингем Форест са Црвеном звездом? Какве сличности има Челси са Партизаном?

Partizan je za zvezdu ono sto je Celzi za Notingem Forest  Smile  klub bez evropskog trofeja  Smile

Звучало би паметно, када би рекао један трогодишњак.

Црвена звезда - 25 титула, 23 купа, 1 Кеш
Партизан - 22 титуле, 8 купова
Челси - 4 титуле, да не тражим колико купова
Форест - 1 титула, 2 Кеш

Па ако је теби то исто  Smile

Taman sam ja ovo hteo da trazim, ali si me preduhitrio. Tnx. Smile

I mene interesuje jedna stvar. Ako recimo Zvezda osvoji ove godine titulu (govorim hipoteticki, nije bitno da li je to realno ili ne), da li ce onda Zvezda biti bolji i uspesniji klub od Partizana, posto ako sam dobro razumeo vasu logiku, sve sto se desilo u proslosti je nebitno i bitno je samo ono sto se trenutno desava? Da li ce biti tako, ili ce onda argument biti kako ste vi dva puta ucestvovali u LS, a mi recimo jednom? I sta ce biti ako mi recimo dva puta budemo ucestvovali u LS, ili mozda cak osvojimo koji bod tamo za razliku od vas? Jel ce i dalje Partizan biti uspesniji i koji ce onda argument biti?

Ili evo jos prostije. Ja sam sada neki tamo Japanac i dosao sam u zemlju Srbiju za koju sam cuo prvi put u zivotu pre mesec dana i sada zelim da upoznam srpski fudbal i pitam nekog sportskog novinara recimo, ko je najuspesniji klub u Srbiji. I sta bi mi vi navijaci Partizana rekli (u ulozi tog sportskog novinara) kao odgovor na moje pitanje? Vi biste pretposavljam rekli da je to Partizan. Ja bih naravno pitao zbog cega? Da li ima najvise osvojenih titula? Vi biste rekli da nema. Onda bih pitao da li ima najise osvojenih kupova, vi biste rekli opet da nema. Pitao bih da li ima najvise evropskih titula? Opet bih dobio negativan odgovor. Pitao bih da li ima najvise navijaca, opet negativan odgovor. Najveci stadio, opet isto. Onda bi taj neki imaginarni Japanac pitao, pa kako je onda to Partizan najuspesniji srpski klub i ja ne znam koji bi odgovor dao na ovo pitanje. Interesuje me sta bi ste vi na to rekli?

Dakle po meni, minimum koji je neophodan da biste vi mogli da govorite o sebi kao uspesnijem klubu je da se izjednacite po broju domacih trofeja. Iako su trofesji osvajani u nekada jednoj od par najacih liga u Evropi i ovi sadasni neoporedivi, ali eto, makar to. I da vam progledamo kroz prste taj nas KES. Tek tada mozemo da razgovaramo. Ovako vi nemate nikakav argument, osim da ste par godina u jednoj od najgorih liga u Evropi i svetu vi nesto uspesniji od nas.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 16:03:02 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ovo sam morao da podelim sa vama, komentar sa jednog sajta:

Citat
...Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub srbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsrbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo samim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ako zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je crno-beli svet.

Smile Smile Smile

Види се да је неки гробар писао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ajde ne serite
da vam nisamo dali golmana i napadaca bilo bi 0-10  Smile

niste igrali kao javor(ne bas ceo mec) to cenim
mogli ste primiti jos par komada i to je to,malo sreca i castan i realan poraz

u jednom trenutku sam ze zabrinuo za arsenal previse su promasili,ali je onda sve doslo na svoje mesto  Smile
e tako izgleda posteno sudjenje,a ne ona smejurija u TSL
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 16:01:49 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
jel primetio neko kad je stojke odbrani penal da je poslao poljubac grobarima Smile Smile

Сиса она највећа  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ovo sam morao da podelim sa vama, komentar sa jednog sajta:

Citat
...Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub srbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsrbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo samim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ako zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je crno-beli svet.

Smile Smile Smile

hahaha  Smile

jao cigani, smorili ste boga oca, idite bre više.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Na sta se ponosni? Na one penale? Na jednu sansu u 93. minutu?

Ili je mozda nepravedno dosudjen bilo koji?

Nije.

Na sta se ponosni? Na one penale? Na jednu sansu u 93. minutu?

Aj sad ja da se vratim malo u proslost - pa cela vasa igra u zadnjem derbiju se svela na padanje u sesnaestercu 2 puta, ostalo jad i beda. I opet ste kukali kako je to odlucilo utakmicu i sezonu, i kako ste zasluzili remi. Cime?

Manj-vise istina.

Tema je Partizan i njegova igra protiv Arsenala.....koja nije postojala.
Ako objektivno pogledas videces da su penali bespotrebno napravljeni, ali opravdano dosudjeni.
Zanemarimo njih, ti ili Vexic mi nabrojte sanse koje je imao Partizan.....videces da sem spomenute Ilieva, nema nijedne....a pogledaj pregled i sanse Arsenala.

Tuga za srpski fudbal da nas objektivno najbolji tim napravi jednu sansu za celu utakmicu na domacem terenu pred punim tribinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Ili evo jos prostije. Ja sam sada neki tamo Japanac i dosao sam u zemlju Srbiju za koju sam cuo prvi put u zivotu pre mesec dana i sada zelim da upoznam srpski fudbal i pitam nekog sportskog novinara recimo, ko je najuspesniji klub u Srbiji. I sta bi mi vi navijaci Partizana rekli (u ulozi tog sportskog novinara) kao odgovor na moje pitanje? Vi biste pretposavljam rekli da je to Partizan. Ja bih naravno pitao zbog cega? Da li ima najvise osvojenih titula? Vi biste rekli da nema. Onda bih pitao da li ima najise osvojenih kupova, vi biste rekli opet da nema. Pitao bih da li ima najvise evropskih titula? Opet bih dobio negativan odgovor. Pitao bih da li ima najvise navijaca, opet negativan odgovor. Najveci stadio, opet isto. Onda bi taj neki imaginarni Japanac pitao, pa kako je onda to Partizan najuspesniji srpski klub i ja ne znam koji bi odgovor dao na ovo pitanje. Interesuje me sta bi ste vi na to rekli?

pa o tome sve vreme pricam - dodje Japanac u Englesku i gde ce ga odvesti navijaci Notingem Foresta? pa u svoj muzej, reci ce mu "pusti ti Arsenal i Celzi, oni nemaju ovo sto mi imamo, mi smo najuspesniji, imamo dva Pehara iz Barija'  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Ajde da probam ponovo...

Јебо те Нотингем Форест. Какве сличности има Нотингем Форест са Црвеном звездом? Какве сличности има Челси са Партизаном?

Partizan je za zvezdu ono sto je Celzi za Notingem Forest  Smile  klub bez evropskog trofeja  Smile

Звучало би паметно, када би рекао један трогодишњак.

Црвена звезда - 25 титула, 23 купа, 1 Кеш
Партизан - 22 титуле, 8 купова
Челси - 4 титуле, да не тражим колико купова
Форест - 1 титула, 2 Кеш

Па ако је теби то исто  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Trstro, ti kao moderator na sportskom delu bi morao da sankcionises price o Zvezdi na ovoj temi, mislim da je ovde Zvezda nepotrebna  Smile

P.S. Odjebite sa Zvezdom, ne zagadjujte temu Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Citat
Zanemarimo njih, ti ili Vexic mi nabrojte sanse koje je imao Partizan

Клеов излазак пред Фабијанског на почетку.

Недосуђен пенал над Бојом.

Недосуђен пенал над Томићем.

Шут Клеа са ивице шеснаестерца.

Досуђен пенал који смо искористили.

Досуђен пенал који смо промашили.

Шанса Илиева.

Нек неко допуни ако има још.

Арсенал је имао неких, колико се сећам, 7-8 одличних шанси, свакако је да су могли да дају још који, исто као што су и имали среће у неким ситуацијама. Све у свему били су бољи, али смо им колико-толико солидно испарирали, и мислим да је разлика од 2 гола реална.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.