Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055636 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
ladno u novinama istu ocenu dobili arsavin i ilic  Smile Smile Smile
i petrovic i onaj sto im dao drugi gol(onaj arapain jebem li ga)  Smile Smile Smile

Evo ko nama soli pamet lik koji ne zna odakle je Samak,arapin neki je li ubi ti mene ako si ti cuo za njega do sinoc lik koji prosipa svoju neznanje i gluposti i ti si nasao nesto da pricas,ne znas ni odakle je jedan od igraca s kojima je igrao Partizan,cist idiotluk i idiotizam ali dobro od koga je dobro je...
jos jedan teletabis,znaci fale jos dva

jebemi se odakle je lik
i za arsenal i za partizan i za imena igraca
fudbal je igra 11 na 11 gde se ucesnici menjaju ali pravile ostaju ista
dal ce igrati pera ili zika dal je iz pickovca ili iz abudabija je trivijalna stvar
zaludan sam da pratim biografije svih igraca,nemama zivot pa mi je to sve,al sam ovog preskocio
mozda sam i ja zlzlzlzlz... pa pogresi covek  Smile

nabroj mi ti dva igraca sloge ili indjije ili bsk ili javora ili banata ili vojvodine .....

Kao prvo glupo ti je poredjenje jednog igraca Arsenala sa recimo jednim igracem Indjije,kao drugo sto se javljas za nesto sto nemas pojma,jadan si sto se sladis nasim porazom ali to je tvoj problem,kad naucis neke osnovne stvari dodji a do tada cuti teletabisu jer i oni znaju vise od tebe...

A evo ti jednih od igraca Indjije:Milan Devic,Jovan Golic,Marko Jaksic itd....Treba li da nabrajam i dalje ili ces ti da umuknes vise???
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
"Kada sam primio drugi gol, bio mi je to najteži trenutak u životu", dodao je golman Partizana.
Vidi se da si nadasve pošten momak i da govoriš iskreno,onako iz srca... Smile Smile Smile
Ne znam da li je posten momak, ali na primer posle odbranjenog penala se radovao kao da je odbranio za titulu SP... a posle primnjenog gola se videlo da je utucen jer je prvo odbranio nemoguce, potom imao i srece da lopta udari u precku a posle se odbija lopta do Savica koji nespretno reaguje i Samak mu daje olako gol... svaki iole normalan sportista bi bio utucen posle toga Smile

E sad, vi koji pricate da momak laze verovatno nemate taj duh Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
i petrovic i onaj sto im dao drugi gol(onaj arapain jebem li ga)  Smile Smile Smile

Evo ko nama soli pamet lik koji ne zna odakle je Samak,arapin neki je li ubi ti mene ako si ti cuo za njega do sinoc lik koji prosipa svoju neznanje i gluposti i ti si nasao nesto da pricas,ne znas ni odakle je jedan od igraca s kojima je igrao Partizan,cist idiotluk i idiotizam ali dobro od koga je dobro je...

jebemi se odakle je lik
dal ce igrati pera ili zika dal je iz pickovca ili iz abudabija je trivijalna stvar
zaludan sam da pratim biografije svih igraca,nemama zivot pa mi je to sve,al sam ovog preskocio

nabroj mi ti dva igraca sloge ili indjije ili bsk ili javora ili banata ili vojvodine .....

Kao prvo glupo ti je poredjenje jednog igraca Arsenala sa recimo jednim igracem Indjije,kao drugo sto se javljas za nesto sto nemas pojma,jadan si sto se sladis nasim porazom ali to je tvoj problem,kad naucis neke osnovne stvari dodji a do tada cuti teletabisu jer i oni znaju vise od tebe...

A evo ti jednih od igraca Indjije:Milan Devic,Jovan Golic,Marko Jaksic itd....Treba li da nabrajam i dalje ili ces ti da umuknes vise???
zasto je glupo porediti igrace indjije ili arsenala
meni je normalnije znati igrace iz domace lige
obavezno znanje svih igraca englenske,francuske,spanske,italijanske lige i porodicnog stabla se podrazumeva  Smile
ni aca nije tolko zaludan i ako zna da je runijeva svastika imala abortus  Smile
pukli ste i do jaja je filing  Smile

kolko vas je teletabisa danas
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 17:03:50 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73

jebemi se odakle je lik

zasto je glupo porediti igrace indjije ili arsenala
meni je normalnije znati igrace iz domace lige
obavezno znanje svih igraca englenske,francuske,spanske,italijanske lige i porodicnog stabla se podrazumeva  Smile
ni aca nije tolko zaludan i ako zna da je runijeva svastika imala abortus  Smile
pukli ste i do jaja je filing  Smile

kolko vas je teletabisa danas
Jeste samo razlika je u tome sto ti nemas veze ni o jednim ni drugima,nastavi da provociras ionako ne znas nista drugo...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Citam jutros u novinama: "Partizan sacuvao ponos"...

Samo mi nije jasno kakav su to ponos sacuvali kad im je golman bio junak utakmice....i to pored 3 (slovima: tri) primljena gola? I taj gol koji su dali bio je iz poklon-penala. Jedinu izgradjenu sansu je imao Ilijev kada je sve vec bilo gotovo. 85 minuta iz svog kaznenog nisu izasli....

Kakav crni ponos....

Potpuno se slazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
@bijeljinac
jeste fudbalsko znanje se meri kroz imena igraca arsenala  Smile Smile Smile

zato nam je fudbal u kurcu
sto je vaznije znati igrace evropskih klubova,nego ime lokalnog kluba
tesko dici dupe iz fotelje i otici odgledati utakmicu lokalnog kluba i dati 100 dinara za ulaz tamo gde ima kapija
ne do bog da se propusti neki potez drogbe ili terija ili runija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
ajde moderatori malo reagujte,svima ban i 3-0 za partizan protiv brage Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
@bijeljinac
jeste fudbalsko znanje se meri kroz imena igraca arsenala  Smile Smile Smile

zato nam je fudbal u kurcu
sto je vaznije znati igrace evropskih klubova,nego ime lokalnog kluba
tesko dici dupe iz fotelje i otici odgledati utakmicu lokalnog kluba i dati 100 dinara za ulaz tamo gde ima kapija
ne do bog da se propusti neki potez drogbe ili terija ili runija  Smile

To su tvoje reci a ne moje,a ti si znanje pokazao tako da ja nemam sta sa tobom vise da pricam...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Ne pamtim da su cigani bili ovoliko zabavni u skorije vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.