Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1062949 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ovaj Stojkovic ko da je okoreli grobar Smile

Svaka mu cast na izjavama... sve na mestu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Како су почели?
Iliev,Ilic,Smiljanic,Boya,Babovic,Krstajic ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Tepachenko je Marko Vjetrovic !

Je li, sta ti znaci ovo leba ti, sto me s njim uporedjujes? Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li se vec trazi dostojna zamena Krstajicu za sledecu sezonu?Potreban je iskusan,dobar igrac,lider u odbrani...

Sta kazete za ovog dosta podseca na Krleta:http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_%C4%8Eurica

Imam neki zajeban osecaj da ce na kraju vratiti Djordjevica i da ce svi izjavljivati kako su srecni... Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Како су почели?
Iliev,Ilic,Smiljanic,Boya,Babovic,Krstajic ?

Па ти наброја све од прошлог лета наовамо Smile Мислио сам да има нечег негативног у посту, погрешио сам очигледно - већина поменутих су изузетна појачања
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95

Pravi ste "Grand show"  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Mance dobija ulicu u Zemunu

Jedna ulica u Zemunu uskoro bi mogla da nosi ime Dragana Mancea, legende Partizana, koji je pre 25 godina poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Iako je početkom septembra obeležena 25. godišnjica Manceove smrti on je jedan od najdražih igrača navijača Partizana.

Peticiju za prikupljanje potpisa za preimenovanje jedne ulice u Zemunu pokrenuo je Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije.

Ukoliko peticija bude realizovana, odbornička grupa DSS u Skupštini grada Beograda izneće Komisiji za imenovanje ulica inicijativu da jedna dobije naziv po bivšem golgeteru Partizana, kao i reprezentativcu Jugoslavije, koji je život izgubio 3. septembra 1985 godine u Zemunu.

U saopštenju Gradskog odbora DSS Zemun navodi se da je ličnošću, požrtvovanjem i posvećenosti fudbalu Dragan Mance postao idol mnogih navijača, ne samo Partizana, već svih istinskih ljubitelja fudbala.

preuzeto sa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
EPS plaća Partizanu 800.000 evra

Beograd -- Elektroprivreda Srbije platiće 800.000 evra FK Partizan na ime sponzorstva u Ligi šampiona i drugim međunarodnim utakmicama do kraja 2011. godine.

Prema odredbama tog ugovora, Partizan će novac dobijati u 12 mesečnih rata tek od januara 2011, samo ako to odobri Vlada Srbije, piše Pres.

Kako navodi taj list, u EPS-u su dobili na uvid ugovor o sponzorstvu sa FK Partizan, po kojem se EPS obavezuje da na ime sponzorstva uplati FK Partizan 800.000 evra počev od januara 2011. godine.

"Na ime sponzorstva sponzor obezbeđuje sredstva u iznosu 800.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan fakturisanja, bez poreza na dodatu vrednost. Iznos će sponzor uplatiti FK Partizan u 12 jednakih mesečnih rata, počev od januara 2011. godine. Mesečne rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu", piše u članu 3. ugovora.

U sledećem članu FK Partizan se obavezao da na svim međunarodnim utakmicama „koje će igrati do kraja 2011. godine", na dresovima igrača ima logo sponzora.

U EPS-u ne poriču da do sada nisu sponzorisali sportske klubove, što im ni statut firme ne dozvoljava, ali tvrde da je FK Partizan morao da dobije sponzora u što kraćem roku jer bez njega ne bi mogao da učestvuje u Ligi šampiona.

"EPS je bio suočen sa situacijom da fudbalski šampion Srbije u najkraćem mogućem roku mora da nađe sponzora, jer bez generalnog sponzora nije moguće učešće u Ligi šampiona. Procenjeno je da je nacionalni interes da se šampion Srbije pojavi u najelitnijem takmičenju", rekli su nam u EPS-u.

U toj kompaniji kažu da već više od 10 godina daju novac za nastupe reprezentacija u košarci, rukometu, odbojci i vaterpolu, a pomažu i sportistima koji se pojavljuju na drugim međunarodnim takmičenjima u ime naše zemlje.

Generalni direktor EPS-a Dragomir Marković kaže da do sada kompanija nije dala ni dinara FK Partizan, što se može zaključiti i iz ugovora. A, da li će dati novac naredne godine, zavisiće od Vlade Srbije. Zanimljivo je da UO EPS-a još nije dao saglasnost na pomenuti ugovor.

"Ugovor stupa na snagu od januara 2011. i to ukoliko se desi da do tada ne bude nađen strateški partner Partizana. Sredstva će biti u planu poslovanja EPS-a za narednu godinu, a taj plan ide na usvajanje pred UO i Vladu Srbije", objasnili su u kompaniji.

Iz EPS-a su nedavno saopštili da je kompanija spremna da pomogne FK Partizan u traženju strateškog partnera među najvećim kompanijama kako bi se obezbedila još jača podrška.

Međutim, predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da je njihov problem sa sponzorima rešen. "Mi smo rešili problem sa sponzorima, tako da ne razmišljam o tome", rekao je kratko Đurić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Navodno Salata iz Slovana dolazi u Humsku,jedini problem za sada predstavlja njegova plata koja bi trebalo da godisnje izlazi oko 900.000 eura (nisam siguran da je ovo tacno),naime sa njim je pregovarao i predsjednik Dinama Mamic ali kad je cuo za uslove odustao je,a takodje pogodite ko je jos hteo Slovaka da dovede,Zvezda naravno ali on je izrazio zelju da igra za Partizan tako da cemo vidjeti sta ce biti....
A jel izjavio kako mu je decacki san da igra u Partizanu? Smile

Dajte bre, rano je za takve price... jedini da kazem siguran je Zabija... dolaze nam bitne utakmice sad, batalite to...
Ovo je kao trebalo da ispadne smjesno je li?Rano je za ovo sto sam ja napisao ali ti sigurno znas da dolazi Zabija je li? Smile
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Navodno Salata iz Slovana dolazi u Humsku,jedini problem za sada predstavlja njegova plata koja bi trebalo da godisnje izlazi oko 900.000 eura (nisam siguran da je ovo tacno),naime sa njim je pregovarao i predsjednik Dinama Mamic ali kad je cuo za uslove odustao je,a takodje pogodite ko je jos hteo Slovaka da dovede,Zvezda naravno ali on je izrazio zelju da igra za Partizan tako da cemo vidjeti sta ce biti....
A jel izjavio kako mu je decacki san da igra u Partizanu? Smile

Dajte bre, rano je za takve price... jedini da kazem siguran je Zabija... dolaze nam bitne utakmice sad, batalite to...
Ovo je kao trebalo da ispadne smjesno je li?Rano je za ovo sto sam ja napisao ali ti sigurno znas da dolazi Zabija je li? Smile
Izvini brate sto sam te uznemirio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.