Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1062980 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Ma jok,Pedja Mijatovic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Salata je iz odbrane, a spominju se ofanzivni. Ja sam nesto nacuo da se interesujemo za onog crnca isto iz Slovana, brz i jak ko i svaki crnja  Smile, zaboravio sam mu i ime a i poziciju, mislim da je na Marakani igrao na desnom krilu. Nadam se da traze zamenu nasem Kristijanu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Salata je iz odbrane, a spominju se ofanzivni. Ja sam nesto nacuo da se interesujemo za onog crnca isto iz Slovana, brz i jak ko i svaki crnja  Smile, zaboravio sam mu i ime a i poziciju, mislim da je na Marakani igrao na desnom krilu. Nadam se da traze zamenu nasem Kristijanu  Smile

Bagayoko cini mi se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Ma znam da traze ofanzivce ali eto tako sam procitao negde za Salatu i kazu da je jedno 80% sigurno da dolazi,a jeste i za tog Bakajoka su rekli da bi trebao ali kao to su mnogo manje sanse...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
E jeste, Bagajoko. Sad sam na wikipediji video da mu pozicija right back, ali ja kolko se secam protiv komsija bio mnogo ofanzivan. Ima 20 godina  Smile

« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 01:05:59 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kako su poceli ne bi me cudilo da vrate Damira Cakara ili Gorana Troboka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Како су почели?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
ovaj Bagajoko bi bio idealan pored mrtvih Stevanovica i Miljkovica, po meni su oni mnogo spori... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Navodno Salata iz Slovana dolazi u Humsku,jedini problem za sada predstavlja njegova plata koja bi trebalo da godisnje izlazi oko 900.000 eura (nisam siguran da je ovo tacno),naime sa njim je pregovarao i predsjednik Dinama Mamic ali kad je cuo za uslove odustao je,a takodje pogodite ko je jos hteo Slovaka da dovede,Zvezda naravno ali on je izrazio zelju da igra za Partizan tako da cemo vidjeti sta ce biti....
A jel izjavio kako mu je decacki san da igra u Partizanu? Smile

Dajte bre, rano je za takve price... jedini da kazem siguran je Zabija... dolaze nam bitne utakmice sad, batalite to...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Mladi defanzivac Partizana oduševljen zbog šanse koju je dobio u Donjecku, Lazevski ponovo veruje u sebe, a Stojković i dalje u evropsko proleće.

Partizan je poražen u prvom kolu Lige šampiona, ali uprkos negativnom rezultatu protiv Šahtjora, crno-beli nemaju čega da se stide posle gostovanja u Donjecku.

Srpski šampion igrao je hrabro sa jednim od najbogatijih klubova u Evropi, koji je pre samo dve godine bio osvajač Kupa UEFA.

Verovatno ni sami igrači, kao ni navijači ukrajinskog kluba, nisu verovali da je to onaj isti Partizan od pre godinu dana, kojeg je njihov klub pobedio ubedljivo sa pola snage na početku Lige Evrope.

I nije isti. Ovo je bio novi Partizan!

Crno-beli jesu izgubili, ali i dosta dobili.

Aleksandar Stanojević u vatru je bacio mladog štopera Stefana Savića. Iako još tinejdžer, na svom evropskom debiju delovao kao da je reč o fudbaleru koji slične utakmice igra svakog vikenda.

"Fenomenalan je osećaj igrati sa 19 godina Ligu šampiona", počeo je Savić da iznosi svoje utiske iz Donjecka.

"Nisam očekivao da ću baš na prvoj utakmici, od prvog minuta dobiti šansu. Ali, ukazala mi se prilika... Ne bih da sudim o tome kako sam odigrao, to je posao drugih ljudi, ali mislim da sam opravdao poverenje stručnog štaba", rekao je talentovani štoper, koji je tek pre dve nedelje potpisao ugovor sa Partizanom.

Do tog dana nije ni slutio da će vrlo brzo biti pred očima čitave fudbalske Evrope. Priliku da ga vidi na delu imao je i Arsen Venger. Francuz je pre nekoliko meseci mogao da dovede mladog Crnogorca u Arsenal, ali je u poslednjem trenutku odustao. Možda će baš u Beogradu za desetak dana da postavi sebi pitanje: "Zašto sam to uradio".

"Izgledalo mi je nestvarno do pre nekoliko nedelja da igram Ligu šampiona. Međutim, fudbal je čudo, on može čoveku za samo par dana da okrene život, baš kao što se i meni desilo."

Savić je napomenuo da je veliku pomoć na terenu imao od Mladena Krstajića

"On mi je bio ogromna podrška. Dosta lakše sam rešavao situacije uz njegovu pomoć. Krstajić nas je vodio kroz celu utakmicu."

Aleksandar Lazevski imao je vrlo teške dve i po godine iza sebe. Kada ga je Miroslav Đukić izbacio u prvi plan u Lučanima, on mu se odužio golom. Bolji početak, tada malo poznati levi bek nije mogao da zamisli. Međutim, vrlo brzo počeli su problemi sa povredama. Lazevski je za samo godinu dana dva puta lomio metatarzalnu kost stopala. Igrao je za Teleoptik, a bližio mu se i rastanak sa Partizanom.

A, onda je za trenera postavljen Stanojević.

"Zahvalan sam što mi je trener ponovo pružio šansu. Na svakoj utakmici ću se truditi da mu se na pravi način odužim za ukazano poverenje", kaže Lazevski i priseća se perioda koji je iza njega.

"Da sam za sve ove godine, koje su obeležili brojni pehovi, sumnjao u sebe ne bih ni došao u situaciju da se vratim u najbolju ekipu. Dok sam igrao za Teleoptik to nisam doživljavao kao poniženje. Bilo mi je bitno samo da održim kontinuitet igara. I kada se pojavila opcija da pređem u Vojvodinu, namerno sam odugovlačio i čekao da mi se ponovo ukaže šansa da zaigram za Partizan. Ona je došla...", zadovoljno konstatuje Lazevski.

Nije bilo teško samo mladim igračima u Ukrajni. Vladimiru Stojkoviću se svaki potez merio na Dombas Areni. Nije razočarao, štaviše, bio je među naboljima na terenu.

"Svima ostaje žal što nismo stigli do tog boda, ali treba uzeti u obzir da smo igrali protiv ekipe koja je po budžetu, igračima, svemu sigurno u top 10 u Evropi. Pouke iz prve utakmice u Ligi šampiona su da možemo da igramo sa najboljim, a i mladi igrači su posle Donjecka stekli samopouzdanje pred nastavak takmičenje, odnosno meč sa Arsenalom."

Stojković očekuje da Partizan na narednim utakmicama ima više sreće.

"Ja u svaki meč ulazim sa nadom u pobedu, bio to Šahtjor ili Arsenal. Ali, obećavati... Svašta je moguće. Moguće je bilo i da pobedimo Šahtjor da su se stvari odvijale malo drugačije. Izgubili smo, ali možda nam se to vrati na nekoj drugoj utakmici na kojoj budemo imali manje šansi. Voleo bih i borim se za to da prezimimo u Evropi", i dalje je optimista prvi golman srpskog šampiona.

Posle Lige šampiona Partizan se okreće domaćim obavezama. Sledi gostovanje u Čačku

"Sigurno mnogo teška utakmica. Istrošeni smo i emotivno i fizički, ali upravo tu mora da se vidi ko je Partizan, a ko su ostali. Imamo veliki izbor igrača, tako da će umorni moći da odmore, a drugi da sobiju priliku", kaže Stojković i dodaje da je fokusiran isključivo na crno-bele.

"To što se priča da sam došao samo zbog reprezentacije u Partizan nije istina. Državni tim je obaveza i želja svakog igrača. Došao sam da se borim za klub koji me hrani i do utakmice sa Estonijom razmišljaću samo o Partizanu i pobedama", zaključio je Vladimir Stojković.

Partizan će Spartak, pred drugo kolo Lige šampiona, ugostiti u petak od 19.00 sati na stadionu u Humskoj, dok je kup utakmica protiv Mladosti iz Apatina odložena i teremin odigravanja još nije poznat.

Lakši trening u petak propustio je Mladen Krastajić zbog povrede primicača, kao i Pjer Boja, koji je na kratko skokuno do Francuske, ne bi li svojoj voljenoj Vivijen izgovorio sudbonosno "da".

(MONDO - foto: FK Partizan)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.