Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1064051 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Па једно xyz пута. Ал што рече Панта само напред.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Ne sad gejlije dolaze i ovde prosipaju pamet

Jesi sad smeker sto si nam rekao da smo gejlije?

Naravno da se treba nadati, ali mi se cini da ste odjedared mnogo poleteli, a nije mi bas najjasnije zbog cega. Ali ok.
Razmisljao sam da napisem Delije ali ovo je zvucnije i svjezije,nema ljutnje nisam mislio nista lose ne zelim da se svadjamo...Jbg de ti budi objektivan pa reci da je Zvezda odigrala ovakvu utakmicu ne bi pomislio pa jbt uz bolju igru mozda mozemo dalje????
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2

Naravno da se treba nadati, ali mi se cini da ste odjedared mnogo poleteli, a nije mi bas najjasnije zbog cega. Ali ok.
Razmisljao sam da napisem Delije ali ovo je zvucnije i svjezije,nema ljutnje nisam mislio nista lose ne zelim da se svadjamo...Jbg de ti budi objektivan pa reci da je Zvezda odigrala ovakvu utakmicu ne bi pomislio pa jbt uz bolju igru mozda mozemo dalje????
Naravno da ne bi,pa oni su veoma objektivni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
U redu. Oprostite sto sam se usudio da pisem na svetoj temi. Partizan je favorit broj jedan za osvajanje Lige sampiona i Inetrkontinentalnog kupa.

Razmisljao sam da napisem Delije ali ovo je zvucnije i svjezije

A pa onda u redu.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 01:15:02 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
uz bolju igru mozda mozemo dalje????

Па поента свега овога је дал ви уопште можете боље и ако можете колико. О томе разговарамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
U redu. Oprostite sto sam se usudio da pisem na svetoj temi. Partizan je favorit broj jedan za osvajanje Lige sampiona i Inetrkontinentalnog kupa
Smile

Bolje ovo nego da mracite temu vasom "objektivnoscu"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73

Па поента свега овога је дал ви уопште можете боље и ако можете колико. О томе разговарамо.
Pa jbg ona igra pred kraj utakmice je pokazala da mozemo dobro napasti kad hocemo ali ima tu dosta rupa jos u timu i slabog funkcionisanja u srednjem redu,to ako se popravi mozda bude nesto bolje,napadaci danas nisu dobili nijednu dobru loptu...Po meni je bolje da se igra otvorenije jbg jeste veca vjerovatnoca da ce nas neko nabusiti ali opet mozda uvalimo jedan vise i pobjedimo ionako nemamo sta izgubiti...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8

Изгубите тесним резултатом,по мени одиграте одлично,тактички сјајно,а ви и даље истичете оне који су подбацили?!  Smile

Претерано серете...а као што рече Пантелија до пре 2 месеца сте се прибојавали Пјуника а сад вам не ваља што сте изгубили тесно од Шахтјора...

Pogledaj malo bolje prethodne strane,vi ste ti koji isticu kako smo losi i kako je realno da nas svi naguze (sto nije daleko od istine),a mi smo ponosni i hvalimo nase momke... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ne znam sta je ovim ciganima Smile

Jebote, pa normalno da smo strepeli jer je ekipa totalno nova bila, uigravala se i lose smo igrali pa samim tim i strepeli... ovo je sasvim druga prica Smile

I ko kaze da su nas pojeli? Drzali loptu jesu ali recite mi sansu jednu njihovu osim one kada je Stojkovic dupetom odbranio? Onu stativu ne racunajte jer se Krstajic povredio u tom ternutku i nije mogao da prati igraca... pogotovo u 1. poluvremenu nista nisu stvorili!

Imali smo dosta gresaka ali generalno gledano, stajali smo solidno pozadi, necu reci dobro upravo zbog tih gresaka...

Shvatite da su nama nedostajala da standardna igraca iz odbrane kao i standardni veznjak Smile ova odbrana dal je i na treningu igrala zajedno! Super je ispalo na kraju kad vidimo da su nam deca igrali pozadi sa tatom Krletom...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8

Sve zavisi sta znaci to bolje?
Partizan je i veceras odigrao takticki odlicno,da je krenuo u napad zestoko,primili bi smo mnogo golova i cao djaci.Igralo se pametno,iako neki kazu bunker,to se u danasnjem svetu zove organizovana odbrana...nesto slicno kao sto Javor igra u nasoj ligi u gostima,samo na malo visem nivou...

Sto se odbrane tice,to je to,ne moze ova ekipa nesto mnogo bolje u odbrani,mozda za nijansu,a i ovo je ponavljam odlicno...ali,sto se tice napada,mozemo dosta bolje i to ce se videti na JNA,tu cemo i morati,a i mozemo protiv svakog odigrati dosta ofanzivnije,jer ne mogu ni oni jurisati u gostima,ipak je ovo Liga Sampiona.

Svi grobari bi voleli da Partizan prodje grupu,naravno da je to nerealno,ali ja ne bih navijao za Partizan da nemam nadu i zelju da to uradimo...

Na pocetku sezone sam rekao da bih bio zadovoljan evropskim delom sezone,ako bi stigli do plej-ofa i obezbedili opet Ligu Evrope.Uspeli smo to i jos mnogo vise,sve ovo sada mi je bonus,ali i dalje,kao i svaki grobar imam zelju za jos vecim uspesima.Vec sada sam prezadovoljan i necu se razocarati mnogo ni ako ostanemo poslednji u grupi,ali kad bi bili treci,ja bih vristao od srece...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.