Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1063085 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Zivimo u takvom podneblju da je nama ulazak u LS fascinantni dogadjaj i da nam je to istoriski uspjeh,dok je to u nekim razvijenim ligama sasvim normalno,ali nama je to sto je nas uspjeh je jos veci kada pogledamo sa kakvim ekipama nasi igraci sazrevaju (Javor,Jagodina,Cukaricki,Hajduk itd) a sa kakvim sazreva Braga recimo (Porto,Benfika,Sporting),i naravno da je i ovaj poraz od 1:0 dobar sa te strane jer Srna igra sa Sevcenkom u ligi a Cleo igra sa nekim tamo Panticem,Sojicem i ostalom kompanijom...Kvalitet je nesto sto fali citavom Balkanu pa tako i Srbiji,ali nazalost mi trenutno ne mozemo bolje,samo se nadam da ce jednog dana biti sasvim normalno da makar jedan srpski klub bude stalni ucesnik LS....
Imamo mi kvalitet, mislim na Srpski fudbal, ali nemamo uslove! To je realnost i najvise zbog toga idu igraci prerano... pa sta mislite, da recimo Sulejmani ne bi voleo da igra ceo zivot u Partizanu da ga plate kolko hoce? Ili Ljajic? Danas je najbitnije da se na vreme obezbedis a to ces uraditi vani...

Upravo to sto kazes, Srna igra sa Sevcenkom, Kleo sa Panticima... ali jos nesto, igraju po njivama... a pazi sad kad posle utakmice sa Arsenalom moras da ides u Sevojno na kup utakmicu i da slusas publiku koja jebe sve zivo i mrtvo... ej, pa bre...

Dako da, necemo jos dugo videti stalnog ucesnika LS... ili hocemo, ako neko da kintu... a ko ce da da kintu kada dodje po 2000 ljudi? Nema zarade... i to pada u vodu...
Jeste vala i to sto kazes niko i ne ulaze u srpski fudbal,a vidi sad kontrasta govori se kako nema para u fudbalu,pa koliko onda tek dobija (odnosno ne dobija) Partizan u kosarci a momci su 4 u Evropi???Partizan je postao pa mozda i najveca sportska institucija na citavom Balkanu i sramota je sto ce sad sve pare od LS uzeti mafijasi sebi  a igraci je pitanje kad ispadnu koliko ce jos primati platu,i kad budu trebali da obnove ugovore koliko ce im biti posudjeno...Da je iko pametan tamo pa da sad sadrze ove mlade igrace i dovedu jos jednog defanzivnog i malo boljeg napadaca i onda da prave tim ako treba 4,5 godina ubi me ako ne bi glat ulazili u LS...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Zivimo u takvom podneblju da je nama ulazak u LS fascinantni dogadjaj i da nam je to istoriski uspjeh,dok je to u nekim razvijenim ligama sasvim normalno,ali nama je to sto je nas uspjeh je jos veci kada pogledamo sa kakvim ekipama nasi igraci sazrevaju (Javor,Jagodina,Cukaricki,Hajduk itd) a sa kakvim sazreva Braga recimo (Porto,Benfika,Sporting),i naravno da je i ovaj poraz od 1:0 dobar sa te strane jer Srna igra sa Sevcenkom u ligi a Cleo igra sa nekim tamo Panticem,Sojicem i ostalom kompanijom...Kvalitet je nesto sto fali citavom Balkanu pa tako i Srbiji,ali nazalost mi trenutno ne mozemo bolje,samo se nadam da ce jednog dana biti sasvim normalno da makar jedan srpski klub bude stalni ucesnik LS....
Imamo mi kvalitet, mislim na Srpski fudbal, ali nemamo uslove! To je realnost i najvise zbog toga idu igraci prerano... pa sta mislite, da recimo Sulejmani ne bi voleo da igra ceo zivot u Partizanu da ga plate kolko hoce? Ili Ljajic? Danas je najbitnije da se na vreme obezbedis a to ces uraditi vani...

Upravo to sto kazes, Srna igra sa Sevcenkom, Kleo sa Panticima... ali jos nesto, igraju po njivama... a pazi sad kad posle utakmice sa Arsenalom moras da ides u Sevojno na kup utakmicu i da slusas publiku koja jebe sve zivo i mrtvo... ej, pa bre...

Dako da, necemo jos dugo videti stalnog ucesnika LS... ili hocemo, ako neko da kintu... a ko ce da da kintu kada dodje po 2000 ljudi? Nema zarade... i to pada u vodu...
Jeste vala i to sto kazes niko i ne ulaze u srpski fudbal,a vidi sad kontrasta govori se kako nema para u fudbalu,pa koliko onda tek dobija (odnosno ne dobija) Partizan u kosarci a momci su 4 u Evropi???Partizan je postao pa mozda i najveca sportska institucija na citavom Balkanu i sramota je sto ce sad sve pare od LS uzeti mafijasi sebi  a igraci je pitanje kad ispadnu koliko ce jos primati platu,i kad budu trebali da obnove ugovore koliko ce im biti posudjeno...Da je iko pametan tamo pa da sad sadrze ove mlade igrace i dovedu jos jednog defanzivnog i malo boljeg napadaca i da se pravi onda tim naredne 2,3 godine mogli bi komotno ulaziti u LS...Domaci fudbal je totalno zamro sto se tice medjusobnih duela u nacionalnoj ligi,Partizan toliko prednaci da to nije normalno,Zvezda je postala karina od ekipe zbog svih problema,OFK i Vojvodina odigraju na bljeskove dobro po 4,5 utakmica i onda izgube od Sevojna....Ukoliko se nesto drasticno ne promjeni bojim se da bi jedini spas bila regionalna liga ali dobro to je vec neka druga stvar....
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
.... и тако Партизан изгуби још једну 'добијену' утакмицу  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Objasnio je neko ovde vec sto se tice Stojkovica... a sta da je stao tu gde si ti rekao a ovaj sutnuo u njegovu stranu?
Ovo nikako nije Stojkovicev gol... zid se odvojio od zemlje 4 centimetra...

Pa? Smile
Sta da je sutnuo u njegovu stranu? Smile Nista gluplje odavno nijesam cuo. Smile
Prvo.Iz te pozicije je logicno da gadjas blizi ugao,a drugo,i da je bio metar u desnu stranu bez problema bi moga da intervenise u "svoj ugao".
E jbt.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Sad su svi nasli da krive Stojkovica,jbt Radisa bi primio svaki onaj nabacaj kad je Stojkovic boksovao ili onih dobrih par suteva,kao i onu priliku kad je onaj iz Sahtjora izasao samo ispred Stojkovica,trudio se i dobro je branio..Sto ne krivite onog Miljkovica i Tomica i Ilieva,da su bili bolji mogli smo do boda ili bodova..

Iliev i Miljkovic sami trce u aut,nisu pustili brzo trcanje,a Tomic-na pocetku je pisalo da igra,al ga na terenu nisam video Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.13918
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Ti si prvi golman Radisa,Radisa...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Ti si prvi golman Radisa,Radisa...
Nek primimo dvaes golova...Radisa..Radisa
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Danas u toku dana saopstenje Lukica & Co:
Ako je nasa liga regularna, tim koji gubi utakmice u inostranstvu i bruka Srbiju ne moze biti sampion Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC najskuplji
боже ко све има мишљење и како се људи просеравају овде..
све стручњак до стручњака а не би знали да наброје Партизанов тим од пре три сезоне

IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Fudbaleri Partizana u prvom kolu H grupe Lige šampiona nisu uspeli da se vrate iz Donjecka neporaženi. Kapiten Šahtjora Darijo Srna iskoristio je bespotreban faul Smiljanića i potom loše postavljanje do tada odličnog golmana Stojkovića, te je zatresao mrežu crno-belih i svom timu doneo prve bodove u elitnom takmičenju (1:0).

Nemanja Tomić bio je razočaran rezultatom, ali ne i igrom Partizana.

- Pri kraju smo imali nekoliko prilika i mislim da smo ostavili sjajan utisak u većem delu utakmice. Primili smo glup gol iz slobodnog udarca. Nadam se da ćemo u nastavku takmičenja da imamo više sreće i osvajamo bodove - rekao je Tomić, a prenose Novosti.

Saša Ilić smatra da je nedostajalo samo malo sreće.

- Šahtjor je imao inicijativu tokom celog meča. Igrali smo taktički dobro. Posle gola Srne krenuli smo ofanzivnije, imali prilike, ali nismo imali sreće. Nemamo za čim da žalimo, igramo protiv velikih ekipa. Ostaje nam da se pripremamo se za Arsenal. Poznajemo naše navijače i verujem da u Beogradu nikome neće biti lako pred punim stadionom, pa šta nam Bog da - istakao je Saša Ilić.

Ivica Iliev žali i smatra da će na svom terenu imati više šansi za osvajanjem prvih bodova.

- Prvo poluvreme smo se trudili da pomerimo njihov napad, odnosno da igračima iz njihove odbrane ne dozvolimo da ulaze na našu polovinu terena. Čekali smo svoj trenutak. Šahtjor je popustio posle gola, imali smo dve, tri sjajne šanse... Ostaje žal, ali na našem stadionu ćemo potražiti bodove. Ova generacija jedva čeka da počne utakmica sa Arsenalom.

Mladi štoper Stefan Savić svoju prvu veliku utakmicu u Evropi odigrao je vrhunski, kao da mu je bila stota.

- Na terenu je sve mnogo lakše kad pored sebe imate Mladena Krstajića - ističe Savić. - On vrhunski postavlja kompletnu odbranu, dok je trener Aleksandar Stanojević fantastično pročitao ekipu Šahtjora, pa smo dugo imali željeni rezultat i bili blizu uspeha. Žao nam je što se u Beograd ne vraćamo sa bodom.

Sledeći rival Partizana je Arsenal, a mladi Savić se ne plaši ni takvog izazova:

- Mi se ne zadovoljavamo samim ulaskom u Ligu šampiona, već u duelima sa svim ekipama želimo da pokažemo koliko vredimo. Sada smo razočarani rezultatom u Donjecku, ali mislim da ako nastavimo ovako da igramo, imamo šansu da prezimimo u Evropi.

sportal.rs
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.