Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1040451 puta)
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Opa sprema se duel  Smile
Stvarno ne razumem neke,koji su za to da Radisu ne menjamo  Smile  Totalno nesiguran,istrcava na lopte ko lud nepotrebno...Jeste da je imao nekih odbrana,ali i corava koka neko zrno ubode  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Radisa se osisao na "keca" .. mozda ce sad bolje da brani   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i

Ne da nije Partizan zasluzhio ovo, nego ima 200 godina nesrece da ga prati.

A da se nosis ti malo u tri lepe sa tim 200 god. nesrece baksuze jedan.

Dve tekme igrali bez Moreire i jednu bez Ilica, dva glavna igraca na sredini, igrali sa golmanom kakav nam jeste, jbg, igrali protiv najjaceg od mogucih 5 rivala, igrali protiv tima koji 6 god zaredom igra LS, revans u gostima pred njihovom publikom, i  takvom timu smo dali 4 gola....I ti posle ovoga kazes da nismo zasluzili  Smile   kazes dali smo golove posle kretenskih gresaka, pa kakve su onda oni dali majke ti nerealne, 5 puta kretenskije golove.

Da je bilo srece da su Mo i Sale zdravi i da je golman normalniji ovo bi bio prolaz laganica, ali bi opet neki strucnjak nasao zamerke  Smile

A srece se mora imati za ovakve stvari, nema uspeha ako nema ni srece. A ona se zasluzuje.

Nemoj da se nerviras,pusti ih neka seru,nista ne moze da ublazi nas uspeh,prolaz,cak ni njihova ljubomora.
Zabole me kurac za njihove analize,i nekih 200 godina nesrece(sacuvaj me Boze kakve gluposti padaju ljudima na pamet,ko da su babe narikace  Smile ).
Mi smo u Ligi Sampiona,a oni koji ne zele da to shvate i lepo priznaju,mogu samo da ga puse.
Mozda ih i utesi tih 200 godina nesrece.. Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 21:00:42 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sestro apstrahovana, ne diram ja tebe. A neme potrebe da se raspitujem, dovoljno mi je bilo da vidim da si za onaj bolesno-smesni Fahrenheitov post stavila "odlicna analiza"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Qtek 666
Petrovic je odavno poznata vezara, spor ko K, prodao 15 od 17 lopti, odnosno 15 od 15 u okviru 90 minuta, probao jednom sa distance i videli smo gde je otishlo, jebi ga, nije Anderleht isto shto i Borcha, Jagodina, Zvezda. Kako to obichno biva, takav baksuz ladno pogodi perfektan penal.

Sad kad sam se ispraznio po ova dva antitalenta, pohvalio bih Krstajica, Jovanovica, Lazevskog (samo za kondiciju), Lolu za sjajnu igru u defanzivi, i napadachki tandem koji je prebacio svoje mogucnosti.  

Davidov ok, Stevanovic se raspao, Radisha ... dobar je dechko  
Decko je ovo napisao. Sta tu nije tacno? Samo sam to pohvalila. Imali smo srece kao i protiv Engleza. Ajde, ko od vas na 2-2 nije rekao sad je kraj, gotovi smo! Ja sam cele nedelje imala osecaj da ih dobijamo, i kad je Cleo dao 2 komada, rekoh, gotovo. Kad ono... Malo lakse sa strastima, ja sam sinoc prva htela da umrem zbog onih penala. I malo kulture, ovde svi navijamo za Partizan, cini mi se. I to sto sam zensko ne znaci da sam manji Grobar od vas Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6

Ako je Sinisa Mihalovic i dalje toliko lud da kupi Tomica (mada sumnjam, al' ajd'), trazite Avramova u zamenu.

CR7 za Avramova?
Ljajic i Frei pa da razgovaramo.

Radisa se osisao na "keca" .. mozda ce sad bolje da brani   Smile

Ne, ne, neeeee. Kazi da nije istina...  Smile

« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 21:21:04 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S 7
samo da se upisem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Apstrahovana,verujem da si veliki Grobar ali onda ne kazes "odlicna analiza" liku koji ti pozeli 200god nesrece zbog bla bla bla.
A da su nasi retardi (oni koji to stvarno jesu) to nam je svima jasno, nema tu sta mnogo da se polemise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Volim Partizan !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Malo lakse sa strastima, ja sam sinoc prva htela da umrem zbog onih penala. I malo kulture, ovde svi navijamo za Partizan, cini mi se. I to sto sam zensko ne znaci da sam manji Grobar od vas Smile
Problem je sto ne navijaju svi za Partizan.
I jos kad takvi osim cestitke ostave i stvar poput-200 godina nesrece...oni ni ne zasluzuju bolje  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.