Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1040611 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
Opa sprema se duel  Smile
Stvarno ne razumem neke,koji su za to da Radisu ne menjamo  Smile  Totalno nesiguran,istrcava na lopte ko lud nepotrebno...Jeste da je imao nekih odbrana,ali i corava koka neko zrno ubode  Smile
Ma i Kleo je los, i koka ubode neko zrno Smile Smile

Prvo, ne bi bilo u redu prema coveku da dovodimo drugog golmana u ovom trenutku. Drugo, boljeg golmana trenutno ne mozemo dovesti. Trece, da nije bilo Radise mi danas mozda ne bi slavili ulazak (ako shvatas o cemu pricam i na koju utakmicu mislim). Cetvrto, covek je dobio neverovatno samopouzdanje posle ovoga i ne treba ga menjati. Peto, utakmicu je ODLICNO branio, uhvatio onu zivu loptu, imao par odlicnih boksovanja, odlicno se postavio kod suta glavom u 2. produzetku, odbranio jedan zicer koji se nije ipak racunao zbog nekakvog "ofsajda" (hvala sudiji koji nam je dodelio loptu umesto kornera za njih). Sesto, imali su 11 suteva u okvir gola ( JEDANAEST)... jel tu Radisa kriv? Ubola CORAVA KOKA 9 zrnadi koliko znam matematike, jel da?
U ovoj sezoni, jedini golovi koji idu na dusu Radise su protiv Indjije i Anderlehta u Beogradu!

Lepo kaze Kralj, golmanove greske se najlakse primete a greske odbrane celokupne se primete jednim okom Smile

To sto je covek, sada vec, imao cudnu frizuru i sto nije, jebiga, preterano lep, ne znaci da nije dobar golman... ovo nije modna pista Smile

Najvise mi je drago zbog njega sto smo se domogli LS... koliko je covek opsoravan i kritikovan (priznajem, i ja sam ga kritikovao posle one intervencije u BG-u) dobro je i sacuvao potrebnu koncentraciju za mec u Briselu.

Lako je sedeti u fotelji i kenjati, treba izaci na teren u najbitnijoj utakmici sezone Smile

Radisa, samo guraj majstore, a ovi dusmani nek ti lizu otirac Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 22:19:57 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Opa sprema se duel  Smile
Stvarno ne razumem neke,koji su za to da Radisu ne menjamo  Smile  Totalno nesiguran,istrcava na lopte ko lud nepotrebno...Jeste da je imao nekih odbrana,ali i corava koka neko zrno ubode  Smile
Ma i Kleo je los, i koka ubode neko zrno Smile Smile

Prvo, ne bi bilo u redu prema coveku da dovodimo drugog golmana u ovom trenutku. Drugo, boljeg golmana trenutno ne mozemo dovesti. Trece, da nije bilo Radise mi danas mozda ne bi slavili ulazak (ako shvatas o cemu pricam i na koju utakmicu mislim). Cetvrto, covek je dobio neverovatno samopouzdanje posle ovoga i ne treba ga menjati. Peto, utakmicu je ODLICNO branio, uhvatio onu zivu loptu, imao par odlicnih boksovanja, odlicno se postavio kod suta glavom u 2. produzetku, odbranio jedan zicer koji se nije ipak racunao zbog nekakvog "ofsajda" (hvala sudiji koji nam je dodelio loptu umesto kornera za njih). Sesto, imali su 11 suteva u okvir gola ( JEDANAEST)... jel tu Radisa kriv? Ubola CORAVA KOKA 9 zrnadi koliko znam matematike, jel da?
U ovoj sezoni, jedini golovi koji idu na dusu Radise su protiv Indjije i Anderlehta u Beogradu!

Lepo kaze Kralj, golmanove greske se najlakse primete a greske odbrane celokupne se primete jednim okom Smile

To sto je covek, sada vec, imao cudnu frizuru i sto nije, jebiga, preterano lep, ne znaci da nije dobar golman... ovo nije modna pista Smile

Najvise mi je drago zbog njega sto smo se domogli LS... koliko je covek opsoravan i kritikovan (priznajem, i ja sam ga kritikovao posle one intervencije u BG-u) dobro je i sacuvao potrebnu koncentraciju za mec u Briselu.

Lako je sedeti u fotelji i kenjati, treba izaci na teren u najbitnijoj utakmici sezone Smile

Radisa, samo guraj majstore, a ovi dusmani nek ti lizu otirac Smile
Ovo sam ja napisao, izvinjavam se zbog pogresnog logovanja Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 22:26:46 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja se malo sjebo, mislim na Kopenhagen a pricam Zilina.
Iz drugog moze da nam padne Real, imao bi Sale Ilic sansu za popravni. Uh sta je onda promasio  Smile  Kako smo dobro odigrali tu tekmu, koliko sansi...steta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
ja mislim da bih dao to zatvorenih ociju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
sutra na sos-u gost kleo u 21:15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Naravno da mozemo da dovedemo novog golmana..
Ne vredi da komentarisem to sto si napisao(nit imam vremena ), ocigledno ga simpatises iz nekog razloga...
A ja i dalje stojim iza toga da mozemo da nadjemo mnooogo kvalitetnijeeg i sigurnijeg golmana,i da ce s njim biti mucenje u LS,a garantujem da se 80% grobara slaze samnom  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pustili Bozovica u Madjarsku a sad se jedemo i mi i on.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung galaxy s3
Prvi "šešir": Inter, Barselona, Mančester Junajted, Čelsi, Arsenal, Bajern, Milan, Olimpik Lion
Drugi "šešir": Verder, Real Madrid, Roma, Šahtjor, Benfika, Valensija, Olimpik Marsej, Panatinaikos
Treći "šešir": Totenhem, Rendžers, Ajaks, Šalke, Bazel, Braga, Kopenhagen, Spartak Moskva

Moje želja po sistemu "slabija grupa" i Mančester koji bi voleo da gledam u BG... A ako ćemo po atraktivnosti onda Mančester, Real, Spartak Moskva  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 23:13:09 od Ragingbull »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
Opustite se malo ljudi, uzivajte. Usli smo u Ligu sampiona. Evo sesiri izasli. Cika Mile Jovicic najavio jedno ili dva pojacanja. Verovatno stoper i spic. Pustite coveka bar do Karaburme.

p.s. Zasto Radisa, zasto? Ne, ne ja ne verujem, ono je neka stara slika.  Smile
p.p.s. Da imamo nekog da razmisli u marketingu mogli smo da prodajemo perike k'o sto su Lejkersi prodavali Gasolovu bradu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
I-mate /de si be
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.