Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 940 941 943 944 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046893 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
"U finalu Kupa Srbije igraće Vojvodina i nezasluženo Partizan."

Стојадиновић будалетина

Osim Ilica i Vukica do 4. minuta nema ko da da pas iza odbrane. O nekom nosenju lopte ka njihovom golu ne bih ni da pricam.

Истина. Јуће кад сам видео 2 везна у средини и то оба офанзивци знао сма да чемо издоминирати средину. Јучашња утакмица је била ко ранији дербији само контра, ви немоћни на средини нема ко да игра фудбал, а ми имали Евандра који је вукао све и држао игру.

Ал се теби осладио алкохол Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Kada ces da shvatis da nismo ni imali potrebu da dominiramo i pobedimo

Изгледа те на конвизтадору нису научили да тотална офанзива и тотална дефанзива нису једина 2 начина игре. Батали реплицирање на моје постове, немам намеру да ти одговарам на постове који одишу апсолутним непознавањем фудбала и логике и резона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
A i ti mozes smiriti dozivljaj jbt ko da igrate ko Barselona pa ste vi nesto izdominirali  Smile...Bili ste bolji ali ne toliko,Stanoje da li namjerno onako postavio igru ili je hteo nesto drugo ko ce ga znati,uglavnom sramotno je onako odigrati...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ко да морамо играти ко Барселона да би издоминирали... манте се крајности.

Него пустио сад снимак и контам бре да не умемо да певамо химну. Не мислим ми ви, него сви заједно. Обвавезно се пожури па се не чује музика него иде акапела певање до краја Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Kakav debil ovaj Stojadinović... on beše grobar, rekoste ovde?  Smile

Ja priznajem po stoti put da smo nadigrani, al' bili smo bolji u prvoj utakmici i eto zbog ta dva gola "zaslužili" prolaz, jer smo iskoristili kakve-takve šanse. Juče ni do takvih šansi nismo uspeli da dođemo, sem one Lazevskog, ali reći da je nezasluženo nema smisla...

Sad će još i da ispadne da smo nezasluženo prvi na tabeli, jer eto Zvezda nas je nadigrala u direktnom duelu...

Samo sam čekao hvalospeve o Zvezdi danas, i pravljenje atmosfere da je ona ustvari bliža tituli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Изгледа те на конвизтадору нису научили да тотална офанзива и тотална дефанзива нису једина 2 начина игре. Батали реплицирање на моје постове, немам намеру да ти одговарам на постове који одишу апсолутним непознавањем фудбала и логике и резона.

Repliciram ja svakome, neces ti da mi kazes kome cu. Ako neces da mi odgovaras - ti nemoj.
Pre ce biti da tvoje misljenje nema logike. Zapeo dominirali, nadigrali nas... Pa nije to prva utakmica, nego druga, cuvanje vodjstva. Stanoje je ocigledno mislio da je ovako siguran prolaz, da ne mozete da nam date 2 ni u ludilu, tako je i bilo. Imali smo jos po jednu dobru sansu i mi i vi... i to je sve. Kraj price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6
Stoper Nastasic.

Ne sporim ni ja da smo igrali dobro i bez njega ali smo imali podivljalog Babovica i Klea koji je igrao. Tejgo ne igra. On je igrac koji ceka na liniji ofsajda da dobije loptu za kojom ce da jurne. Sa Kleom i njim bi pokidali. Onaj Borha covek ne ume stadion da pogodi al' zakaci prikolicu i napakuje Lazu, Krleta i Medu i sacuva loptu i podeli je slobodnom igracu. Ovaj nas to ne moze. Video si juce da ne ume posteno ni da je smiri.

Jeste Mo propustio mnogo utakmica ali su to bile one gde se Cukaricki nabije u 16 a mi kruzimo dok ne ne umuljamo neki. Jesmo igrali lepo, ne sporim, nadavali smo se golova k'o u Jesino vreme (ak ose doboro secam Jesa bese hed kouc kad ubacismo 200 a ovi na 1:0 uzese titulu) i sve je to fino funkcionisalo.

Ove polusezone imamo problem. Kleo je iz svake sanse davao gol, ovima treba tuce. Protiv OFKe smo se provukli, protiv Rada mogli i da izgubimo, Cacak nisam gledao kazu kilavo mada dadosmo dva gola. Pa ono sinoc.

Znam da je Kup i da smo otisli da odradimo posao al' se posao ne odradjuje onako. Zgazi na loptu, zagradi se i cekaj faul. Plasili smo se lopte k'o da je bomba. Prvi put vidim Ilica da je onako lupa jer ne zna sta ce s njom.

Ovakve utakmice u kojima nam treba jedan gol se resavaju jednim potezom. Samo je falio neko da ga napravi...

Jeste Dax, mogli smo da damo gol, al' smo mogli da primimo 5. Da Vlajko ne skide ono na pocetku popaljeni cigani bi nam uvalili jos dva do poluvremena.  
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 5800 express mus
Citat
NAŠE ŠANSE, ILI MAKAR OZBILJNIJE POLUŠANSE:
1. Šut Adije, jedva ciganski drogeraš odbranio (1. poluvreme)
2. Miljković s desna, ladno mogao i da završi šutem (1. poluvreme)
3. Petrović glavom posle kornera, odbila se od cigana i skoro liznula stativu (2. poluvreme)
4. Lazevski (2. poluvreme)

CIGANSKE ŠANSE, ILI MAKAR OZBILJNIJE POLUŠANSE:
1. Vešović, Stojke kao rukometni golman (1. poluvreme)
2. Borha glavom posle kornera (1. poluvreme)
3. Jeftić glavom sa 5m ali skoro iz mrtvog ugla (2. poluvreme)
4. Gol (2. poluvreme)
5. Kaluđerović preko gola (2. poluvreme)

Jesam li nešto bitnije propustio? Nisam. Korneri, prekršaji - i tu smo negde slični, malte ne isto...

Jel Stojke morao još neki put da nas spasava, osim ono kod šuta Vešovića? Nijedan jedini put. Nijedan jedini put. I opet: NIJEDAN JEDINI PUT.

A ciganski golman drogeraš? Imao je dve VRHUNSKE intervencije (Adija i Lazevski)!!!

...
Citat sa partizan.net
Mediji su cudo sta mogu sve da natrpaju,zvezda odigrala bolje nego barca protiv sahtjora juce  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Ovaj Borhin šut glavom bi bio gol da je on sposoban da pogodi praznu mrežu sa peterca. Stojković ni video nije.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Djofreza, mogao je i Adija na startu da gol, ali je Bajkovic skinuo. Sta sad pricamo sta bi bilo da je bilo ovako, onako. Imali su sanse, mogli su 5 ali su dali 1, jer n'umeju. Mi smo mogli 2, ali n'umemo takodje. Da smo hteli da pravimo 5 sansi i mi bi dali 1. ili iz 10 sansi 2, verovatno. Mislim da smo igrali koliko je bilo dovoljno za prolaz, Stanojevicu se pise prolaz dalje, boli ga uvo da li je zbog busena trave neko promasio, da li se lopta zaustavila na gol liniji zbog blata. Prosao je dalje i bolji je po tome. Sta bi mi hteli, da ih stalno deremo i na Marakani... Navikli se. Ma nema potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 940 941 943 944 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.