Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 937 938 940 941 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046157 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Ova akcija pre šuta Lazevskog jedina lepa akcija danas... ali šta napravi Kaluđerović kod 1-0... mogli smo mi danas da puknemo samo tako...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Posto ja od utakmice danas skoro nista nisam video, odgledao sam ovaj klip sa sansama i posto sam ja fudbalski laik i nije mi tesko to da priznam, a pritom sam hvala bogu naucio da sabiram, matematickom operacijom poznatijom kao "zbir" sam dosao do krajnjeg rezultata od 5 na prema 3 u sansama za komsinicu, racunajuci i gol.

E sad, u poslednjih sat vremena sam procitao sve komentare vezane za ovaj derbi na ovom forumu i jos par sajtova i mogu vam reci da sam bio jako uplasen. Mislio sam da je tesko koji nas igrac veceras dosao psihicki zdrav kuci i nevinog anusa. Kad ono medjutim, cigani bili bolji u jednoj utakmici posle "milion" godina i napravili show. Inace, meni je izuzetno drago sto je to tako, a uskoro ce se i videti zasto.

Grobari, glavu gore, kup je nevazno takmicenje i bas zbog toga se ne bi trebalo nervirati ni da smo ispali, a tek sad...
Okrenuti sve prema tituli i neka nam danasnji poraz bude ono sto nam je Novi Sad bio u prosloj polusezoni, a znamo svi kako smo posle igrali i kakve rezultate imali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Дерби је бре светиња српског фудбала,па макар то мора да пружи српској јавности нешто добро и атрактивно.Зајеби финале,ко да је битно и ко да има тежину,дерби бре,то је нешто што мора да одише својим култом.

Ovo kazi i sledeci put kad uzmete kup Smile

бољи смо ми били и у првом мечу,голови су вам срећни били,

A odakle vama to da ste bili bolji u prvom mecu Smile drugi gol slucajan? Smile u gadnoj si ti zabludi

Ео сада ми имамо одличног тренера и једног таквог играча у средини

A sad ti znas da imate odlicnog trenera a da Evandro ne pravi razliku kao sto je to radio Moreira?

Очекујем а и надам се томе јер би то нама одговарало што се видело у ове 2 текме.

Neka takav bude i ishod i svi zadovoljni... vi lepom igrom, mi titulom.

Do 70-og je bilo "jedni ne umeju, drugi nece".

Bravo.

Da li se fudbal igra zbog taktike i necega vanzemaljskog ili navijaca ?

Fudbal ti se igra da bi pobedio... kakvi bre crni navijaci... ovo je veliki ulog bio.
I onda isti ti navijaci kukaju kad Iliev promasi 4 sanse, Tejgo 3 a Ilic 6... odigrali dobro a popusili tuki.

@grobar kv
Citat
Dzuks evo jedno pitanje za tebe, da li ti mislis da bi bio red da odigramo maksimalno otvoreno u sledecem derbiju ?

Ako mogu i ja da odgovorim... ne bih srljao niposto... tu je jos veci ulog... ali ne bih igrao totalni bunker jer se ipak igra na nasem stadionu.
I to sve ako bude ista prednost pre derbija.

Драган Манце добио улицу у Београду, она улица наспрам тј изнад Хумске!!
Smile Smile

Inace... ne zaboravite da smo u oba meca igrali bez organizatora i da je Vukic jos uvek na pumpicama. Bice bolje po povratku Zvonceta Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ео сада ми имамо одличног тренера и једног таквог играча у средини

A sad ti znas da imate odlicnog trenera a da Evandro ne pravi razliku kao sto je to radio Moreira?

Зар није очигледно?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa ne... ovamo kazes da nije Stanoje pravio razliku nego Moreira... a da kod vas mozda ne pravi razliku Evandro a ne Robi?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Брате слабо ти капирам конструкције овакве

Citat
a da kod vas mozda ne pravi razliku Evandro a ne Robi

Мало цирно + липсо нашетно се + прошла тројка.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
hocu da kazem to... da prvo kazes kako ne pravi stanoje razliku nego moreira i da stanoje u stvari nije dobar trener... a ovamo kazes da je robi dobar trener... a ja te pitam... a ja hocu da kazem da mozda tu razliku sad pravi evandro a ne robi... odnosno da je moguce da robi nije dobar trener nego da u stvari ovaj pravi razliku

eto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Аха контам.. ух Smile

Није то у питању. Роби је из корена све променио, завео је игру, фудбал, филозофију је променио. Евандро само ивршава, а и остали се препородили бре, извуче Роби из сваког играча бар по нешто.

Станоје с друге стране не доминира више откад је отишао Мо. Црње нема а Сале је лево са душом у носу у 60ом минуту. Мислим да ће се Станоје опет затворити ако остане овакво бодовно стање односно ако вам не буде требала победа, а да ћемо вас опет надиграти онда. Мислим да средина у којој је Евандро не може да изгуби посед од Вукића и 2 задња везна. Све то наравно под условом да вас поново не прокења онакав гол ко први Тагоеов.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa normalno je da cete nas nadigrati ako se zatvorimo...

A kapiram da je Vukica pre svega cuvao za Suboticu koji je mnogo (slozicete se) vazniji mec od ovog.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2011, 04:52:04 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
набијали вас у 16, а то никад раније нисмо радили јер нисмо умели.
Sada smo vam to dozvolili, jer smo znali da ne umete da uvaljate 2-3 komada. Eto vam malo da se radujete.

нисте могли да прденете, држали смо игру и стварали шансе какве такве. То је за мене надигравање.

Nismo hteli da prdnemo. Smile  Dovoljno je bilo da blejimo, ne uradimo nista... i prodjemo dalje.
Vase akcije su bili centarsutevi, srecom neupotrebljivi.

Ej igramo celu utakmicu zatvoreno a niko da isprati igraca,trcakaraju u prostoru,Ninkov se sprda a kod gola nas stoper ne izadje ispred Kaludjera.

Kapiram nasu taktiku, ali zaista, ako se vec branimo mogli smo da ne dozvolimo bas svaki centarsut. Malo smo ih podcenili izgleda, dobro je proslo, a mogli smo i mi da damo 1, bilo bi sve ok tad.
U svakom slucaju prosli smo dalje i boli nas uvo. Bili smo bolji u dvomecu, to je bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 937 938 940 941 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.