Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 934 935 937 938 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046414 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ima X primera, Murinjo to radio protiv Barse, Grcka celo prvenstvo i protiv Portugala, Zvezda u LS, ali niko, niko u derbiju od ovih sto si naveo, derbi ako je derbi treba da prsti da seva da se gazi sve zivo a ne taktizira to samo odvlaci navijace i mnogo drugih stvari.
Znam, derbi je bio grozan. Ali mozda je bilo jos gorih derbija... (OK kad niko nije znao, ali ovde se vidi da mi nismo hteli, takticki smo igrali). Ipak, derbiji u svetu se ponekad resavaju i tako. Nije da uvek prsti i seva, sve zavisi ko je prvi na tabeli, naravno zavisi i trener kakvu taktiku postavi, da li hoce da igra za navijace ili na rezultat. Ali na kraju pamti se rezultat, a ne igra. Rezultat se pise, ostalo je nebitno. Surovo, ali istinito.

@Empty, videcemo da li cemo imati prednost na tabeli pre derbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Katastrofa.Ne secam se kad smo ovako lose igrali.Stanoje je trebalo da prizna da je apsolutno zasrao.

Izgleda da Prosinecki moze da postane odlican trener,gledao sam Zvezdu i u par utakmica osim derbija i izgleda to vec na nesto.Jedino sto bi moralo da se poradi kod njih je da ne idu svaki napad po strani i centarsutevi,mogli bi malo i kroz sredinu.

Sto se tice nas-Rad,Borac pa ovo.... Zajebavamo se i sa titulom a i sa stvaranjem tima....
« Poslednja izmena: 07. Apr 2011, 00:12:59 od Schtuz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Dzuks evo jedno pitanje za tebe, da li ti mislis da bi bio red da odigramo maksimalno otvoreno u sledecem derbiju ?

Mi sa ovim timom koji je realno lošiji nego jesenas ne smemo da igramo maksimalno otvoreno jer očigledno da nam duva promaja ... primili smo gol od Inđije, OFK-e, od Rada čak 2 komada ... ... znači sem Zvezde to su ekipe koje ne smeju da ti uđu u šesnestarac a mi strepimo da li će još i Borac da nam uvalja gol ...
Znači odgovor je ne  Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2011, 00:13:45 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Znam, derbi je bio grozan. Ali mozda je bilo jos gorih derbija...

Дерби уопште није био грозан. Партизан је тај који је био грозан. Али некада треба и тако играти зарад проласка даље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6

Ako ovako nastavimo imacemo isto bodova... k'o i Vojvodina.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E a bila bi fora mi se ovako palimo sa Zvezdom a na kraju Vosa uzme titulu  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Нисам баш сигуран ал мислим да је ово прва ствар за коју си у праву Smile

Без зезања, видиш то сам скроз превидео. У сваком случају ако буде било стање ко сад очекујем да се Станоје опет затвори.

Ландиа што си нервозан сине, прошли сте у финале, искулирај попиј пиво је'но Smile

Jedino sto bi moralo da se poradi kod njih je da ne idu svaki napad po strani i centarsutevi,mogli bi malo i kroz sredinu.

Потребни су играчи за то. Просинечки свој део посла ради, а за ово је потребно да луди Аџа обави свој део и доведе му фудбалере, а не Кадуе и тако те. Данас нам рецимо лева страна није постојала уопште.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Dzuks evo jedno pitanje za tebe, da li ti mislis da bi bio red da odigramo maksimalno otvoreno u sledecem derbiju ?

Mi sa ovim timom koji je realno lošiji nego jesenas ne smemo da igramo maksimalno otvoreno jer očigledno da nam duva promaja ... primili smo gol od Inđije, OFK-e, od Rada čak 2 komada ... ... znači sem Zvezde to su ekipe koje ne smeju da ti uđu u šesnestarac a mi strepimo da li će još i Borac da nam uvalja gol ...
Znači odgovor je ne  Smile

I odgovor je Krle u fotelju i dovodi Adija iz Zvezde. Smile
Salu na stranu Krle u fotelju a neki stoper kao i makar jedan bek da se dovede, a to sto se podmladjivanja tice to ne smem da pomenem, samo neka mi forsiramo Ilijeva, Vukica i ostale te malo matorije igrace koje trenutno moze da odmeni lagano neki klinac, naravno samo Kapiten moze makar jos 1-2 sezone, ovo sve da se podmladi.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brate jel ti u svakom jebenom postu moras da imas ,,salu na stranu'' ? Smile

Ma kakav Adi,Ivica Dragutinovic  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Pamtim dosta derbija i ne sećam se kad smo lošiji bili ...

Ја се не сећам лошијег Партизана и боље Звезде!
У задњих 12 година нису овако добро играли...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 934 935 937 938 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.