Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055607 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Kazem, sportski duh jer je covek sportista... i bre necu sa vama da se raspravljam... nemam snage...
Teško je "raspravljati" se kada se nema argumenata,ne znaci da ako si sportista da apriore imaš sportskog duha,doticni i sportski duh su nebo i zemlja! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
BlackBerry 8800
Đurić: "Ako je Partizan državni projekat i Zvezda je..."

U Partizanu reagovali na tvrdnju Aleksandra Kristića da imaju podršku fudbalskih i društvenih struktura.

Iz Humske je stigao odgovor. Naime prvi čovek šampiona je poručio da Partizan ima podršku društvenih struktura, koliko i Zvezda.

"Ako je gospodin Kristić mislio na ugovor sa EPS - om, onda je i Zvezda državni projekat zbog ugovora sa Gaspromom. Ne vidim tu ništa loše", rekao je Dragan Đurić.

Prokomentarisao je izjavu Kristića da je pitanje o njegovom eventualnom prelasku u Partizan apsurdno.

"Pa, zar da pored toliko legendi koje imamo dovodimo nekog iz Zvezde. Kristić je dobar, mlad momak, ne verujem da je tako mislio. Nema razloga da tako priča, našem fudbalu nisu potrebne polemike", poručuju iz Partizana.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Суштина свега. Наравно да и ми и они тражимо (понекад и добијемо, а понекад не) помоћ од државе, као и да гледамо да на политичком пољу скупимо који поен. Као и сви клубови у Европи. Не знам зашто се то тако често ставља у врло, врло негативан контекст. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
znaci stvar je jednostavno gde uvide bolji profit tu ce politicari, drzava , vlada, razni biznismeni i ostala gamad da se prikace sto je realno mi tu ne mozemo nista jednostavno je tako... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Kazem, sportski duh jer je covek sportista... i bre necu sa vama da se raspravljam... nemam snage...
Teško je "raspravljati" se kada se nema argumenata,ne znaci da ako si sportista da apriore imaš sportskog duha,doticni i sportski duh su nebo i zemlja! Smile Smile
Izvini, nisam znao da si mu teca...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nedao mi bog,odmah bi ga se odrekao zato što nema sportskog duha ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Onda ti je drugar neki, cim znas sta ima a sta ne...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Svaka cast grobarima na atmosferi. Bio sam na stadionu i stvarno su me zadivili. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Onda ti je drugar neki, cim znas sta ima a sta ne...
Ako je lud ne budi mu drug,ja biram svoje prijatelje. Smile To da je neko ovakav ili onakav se ceni po delima,on se pokazao i kao takav govori sam za sebe,sad ima i onih koji vole šupke! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ovo sam morao da podelim sa vama, komentar sa jednog sajta:

Citat
...Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub srbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsrbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo samim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ako zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je crno-beli svet.

Smile Smile Smile

Види се да је неки гробар писао.

ala si ga provalio,svaka ti čast...  Smile

a što se tiče atmosfere,bila je fantastična na momente neverovatna...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 22:51:45 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.