Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 840 841 843 844 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 838598 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Sta, ne vazi vise pravilo "Gol u gostima" ?  Smile   Koliko sam uspeo cuti na Areni danas.....
Generalno, lose odigrana utakmica a bojim se da ni za revans nece biti bolje  Smile  .... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
pravilo je otislo u istoriju
moramo da dobijemo dva razlike

al ja sam frapiran uzasom koji su demonstrila ovi na terenu i stankovicem koji je ili glup ili corav pa ne vidi kakav su uzas krsticic i ben plus bekovi al za bekove nemamo zamene jer koji ce nam kurac vazno da imamo 28 krila naravno od pavkova se nista ne ocekuje jer covek je izgubljen u prostoru i pojma nema sta radi
falcineli je vredio svaki cent koji su trazili za njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Konacno da igramo nesto
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Lako nam je da igramo kad je partizai osvojio prvenstvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Dinamo zagreb, kako je dobroooo videti te opet, slomiti rukeee i oba ramena i kao nekad popusi ga neznooo, za ona dobra dobra dobra stara vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nit smo mi prosli nit su oni prosli  Smile
tako da ono cemu to lozenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Дођох да изјавим нешто, па идем.

Морам да признам да сам будала која је цео малолетни, а и добар део пунолетног дела живота, веровала да су финансије државног фудбалског клуба нешто јако битно. Убедили су ме како је узрок Звездине пропасти у периоду 2008-2016 то што се катастрофално пословало и што Звезда има дуг од 60 милиона и како је једини спас да буде продата или да почне редовно да игра европска такмичења, те, поред бонуса за учествовања и победе, почне и вишеструко више зарађује на продаји играча, јер ће они у досијеу имати европске утакмице.

И ја сам поверовао. Поверовао сам да Туторић, који вреди 500.000, ако буде играо ЛЕ може бити продат за 1.500.000. Поверовао сам да Лекић може да да гол у ЛЕ и да му вредност скочи за три милиона.

О томе да Звезда једног дана може да уђе у ЛШ и да, само на име уласка, добије 30 милиона евра... Ја о томе нисам смео ни да размишљам. Каква црна ЛШ, то је нешто недодирљиво и недосањиво за нас још јако дуго времена, тога нема ни на хоризонту. Али, ако једног дана будемо ушли у ЛШ, ако будемо стварно добили тих 30 милиона и још 5 за продате карте, ТВ права, па још 5 добили на име спонзорстава којих ће несумњиво бити ако будемо играли топ ниво европског фудбала, па још и ако тамо дамо неки гол, узмемо неки бод, па нашим играчима ће цена скочити тродупло, све дугове које Звезда има ће моћи да санира и да се врати у нормалу.

Будала. Будалетина.

Да ли Звезда за улазак у европско такмичење добија 5, 10 или 30 милиона, потпуно је небитно. Да ли добија курац, да ли не добија, да ли мора да плати да би учествовала, да ли завршава са плусем од 10 или минусем од 10, то је све потпуно небитно и неважно. Те паре нису клупске него државне, Звезда је државни клуб и било каква прича о дуговима је најобичнија будалаштина.

Играмо европска такмичења четири године заредом, сад ћемо и пету. У клуб само на име учествовања у њима ушло око 100 милиона евра. Не можемо ниједног играча да продамо, шутирамо се у буљу ако га дамо бесплатно уз проценат од наредне продаје. Немамо пара да доведемо ниједно појачање европског нивоа, шибицаримо и тражимо по буџацима шта има за 300.000 евра, као Аџић пре 10 година по Бразилу. Дугујемо свим играчима плате. Имамо једног левог бека већ четири године. Не можемо да заменимо шарене столице на западној трибини, него изгледа као права циганска черга. Трава нам је раскупусана.

Ко спомене колико милиона евра се добија за пролазак којег кола, да му се ја најебем мајке мајчине. Ко спомене дуг, исто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Konacno buraz...onda dodje neko i napise zbog navijaca sada Zvezda mora da plati uefi toliko i toliko, a mogli smo da dovedemo ronaldinja...ne placa Zvezda nikome nista, placa drzava ako joj se digne da plati...tolike godine igrasmo tu evropu i dalje nam je gobelja desni bek, pankov stoper, a dovodimo nekog dionija koji je gori od pesica...i pravo da vam kazem isti mi kurac dal igrali ls ili ne...lozio sam se ako igramo imacemo duplo bolji tim od groblja i onda se vucicu digne i partizan i u fk i u kk odjednom dovodi vise nego mi...kako vrhovni kaze tako ce i da bude...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Ocajna utakmica ocajna Zvezda.  Smile  Jbt, imam utisak da se ovaj Serif igra sa Zvezdom.... Toliko novca je Zvezda uzela u poslednje tri-cetiri sezone a i dalje nam igraju igraci poput Gajica,Rodica,Srnica....jako lose...  Smile 
Posle ovakvog poluvremena Zvezda i ne zasluzuje da prodje dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
E jebo me pas ako u skorije vreme odgledam i jednu utakmicu ovih retardiranih maloumnih idiota!!!!!!
Odavno ne videh ekipu sa manje zelje, ideje, snage, pameti, ma bilo cega sto ti treba u fudbalu, alo moldavski serif nas je nadigrao u dve utakmice i popisao se po nama... SRAMOTA!!!!
Jedino sto me tesi sto nas nece dinamo zgaziti kao picke, jer nista drugo ovi na terenu sa sve misterom i nisu, vec obicne picke!!!! Duvajte ga manekeni, ja vas vise ne gledam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 840 841 843 844 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.