Али, Клуж је први на табели румунског првенства, после пет утакмица, има максималан учинак, 5 победа, 15 бодова и први је на табели-
Молдавија није дозволила визу за неког фудбалера пургера, Шиптара, зато што не признају независност окупиране јужне српске покрајине...
А, уосталом, Шериф је већ једном био елиминисао Динамо ЗГ, још 2010., тако да не би било први пут.
А, и нема никакве сврхе да оваква ЦЗВ игра ЛШ, ове године се бране бодови из оне прве сезоне ЛЕ, па нам је боље да у том такмичењу учествујемо, иако су нам потребна још нека појачања...
« Poslednja izmena: 18. Avg 2021, 00:32:49 od Odbojkaš »
bole nas kurac moze nam se kao i vama dok se nesutnu u beton ligu i ne krenu iz pocetka od ovakvih objavljivanja nema nista jer mogu i milijarde da duguju i opet ce biti tu gde jesu
Zvezda ako izgubi ovaj Derbi-popusila je i titulu a na dobrom putu je da se to i desi. Krsticic ocaj zivi mada krivac za gol je podjednako i Bojran. Sve u Svemu , solidan pocetak utakmice sa par sansi za Zvezdu...medjutim kasnije do kraja prvog poluvremena Partizan bolji i opasniji.
Svaki ali svaki derbi majmuncina drogirana mora da proba nesto novo, cele sezone se zna da katai i ivanic zajedno igraju po levoj strani on bizgov danas nadje da ih razdvoji...ma lik je mentol, sve jace utakmice kanga i sanogo pozadi, katai i mirko levo al dzaba...budaletina i borjane mars u kurac
i opet borjan prima iz prvog suta u okvir zapravo iz jedinog na celoj utakmici dokle ce vise to da se trpi jebes ti stare zasluge kad nas kanalis vec duze vreme treba osvezenje na liniji desna strana nije postojala sa erakovicem i gajicem na kraju krajeva sranje ko i uvek bolje da se odlucuje pobednik izvlacenjem karte nego ovo mucenje od nazovi fudbala mada se mora priznati da je bilo i gorih zadnjih desetak godina
Erakovic je po meni odigrao dosta dobro u defanzivi, ocigledno je da nije igrac za ofanzivne zadatke ali po meni jako dobro odradjen posao u odbrani. Gajic je kurcina, OK ide on napada po strani ali vidi se da nije on igrac tog kalibra da igra u Zvezdi. Krsticic.... tek to je prica za sebe,krivac uz Borjana za gol to sigurno. Zao mi je sto Zvezda , evo vec 4-5 sezonu za redom igra u Evropi , uslo je tu puno kesa a mi i dalje imamo igrace u timu poput Krsticica.Gajica,Gobeljica.....