Какви смо ми идиоти, тешко ми је да поверујем. Жали се интернет на Коларова, матор је, испушена муштикла, деда од 35 година...
Тог истог Коларова, са тих истих 35 година, пре пола године је потписао садашњи шампион Италије и још платио за трансфер 1.5 милион евра. Значи, њима је био добар да игра са Јувентусом, Миланом и Ромом, био им је добар да им буде стартер у ЛШ (пре него што се повредио), али нама није добар да нам помогне да прођемо три кола квалификација против Шкендије, Легије и Салцбурга.
Nzm kakvu ce intervenciju on sada da ima, on pre avgusta nece krenuti da trenira kako kazu... A plus ima 35god, kako ce uspeti da se oporavi videcemo... Cim mi je da ne preskoci cele kvalofikacije, a verovatno ce nam biti prvi levi bek ako ode rodic
Какви смо ми идиоти, тешко ми је да поверујем. Жали се интернет на Коларова, матор је, испушена муштикла, деда од 35 година...
Тог истог Коларова, са тих истих 35 година, пре пола године је потписао садашњи шампион Италије и још платио за трансфер 1.5 милион евра. Значи, њима је био добар да игра са Јувентусом, Миланом и Ромом, био им је добар да им буде стартер у ЛШ (пре него што се повредио), али нама није добар да нам помогне да прођемо три кола квалификација против Шкендије, Легије и Салцбурга.
pun je internet budala
Иначе, прођох поред њега типа пре 2 дана у Његошевој, водио је неко дете са собом. Знао сам због чега је дошао
Mi boljeg i iskusnijeg levog teško možemo da nađemo. Ne znam kakva mu je plata doduse al morace deca iz Kvadrature Kruga malo da se strpe, da zaradimo malo od LS pa ce biti i za njih.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
mala mu je plata garant,ko i ostalim sirotim fudbalerima,zato ih treba gledati i podržavati i navijati zanji jer mučeni jedva sastavljaju kraj s'krajom nema ništa inteligentnije no ložiti se na fudbalere u zemlji u kojoj ogromna većina stanovnika živi prebogato i super
zato što su govna koja zaradjuju trilijarde dok deca umiru po bolnicama mada od njih su jedino gori degenerici koji ih podržavaju i navijaju za njih i lože se na takve amoralne bezosećajne skotine,što i njih čini takima