Imali smo mnogo sansi iz ne bas neke sjajne igre, osim na mahove. Mogli smo lagano daih dobijemo 3,4-0, ali jbg, Falcineli i ekipa su se izbrukali za medalju. Opet i ovako nije lose, kad vidis koliko ih boli, a u pitanju je samo mali nebitni kup. Sad jedno ozbiljno pitanje. Jel ovaj kreten stvarno dobio zuti u toku igre i posle drugi tokom penala i da li je moguce da to nije crveni? Jel to postoji neko posebno pravilo ili sta? Ajde sve greske i da razumem, ali da dva zuta kartona nisu crveni, to jos nisam video u svom zivotu.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(79.64 KB, 1017x1024)
« Poslednja izmena: 26. Maj 2021, 07:51:55 od Ic.xc.ni.ka »
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Zuti kartoni se , po pravilu , ako je igrac zaradio u toku 120 min igre , brisu kada krene izvodjenje jedanaesteraca. Tako je i Stojkovicu obrisan karton i prakticno je za vreme izvodjenja penala , nakon incidenta , dobio prvi zuti karton.
Моцарт целе текстове издваја за "СКАНДАЛОЗНО" понашање Гобељића, који, руку на срце, јесте сељачина и то што је урадио јесте на неком навијачко-сељачком нивоу, али нити је то урађено за време утакмице, нити је икога повредио, нити је, најзад, ово позоришна представа у Народном позоришту. Да је извадио туки, па и да кажеш, човек је само спустио шортс на секунд.
Са друге стране, нема не текста, него ни информације, да је мали, смрдљиви Сума, одмах по добијању медаље, исту демонстративно бацио на патос, и то не негде са стране, него са постоља, пред свима, што јесте израз непоштовања и противника и такмичења.
Али ми смо Цигањи, ми то не разумемо, то је авангарда.
Gobelja je seljačina. Nivo Lole Smiljanića. Takvima nije mesto u Zvezdi.
Deki svoju premiju da podeli Krstoviću i Stojkoviću. Da ovaj mali nije bezobrazan a ovaj matori glupi retard veliko je pitanje da li bi uzeli kup. Deki je vukao takve izmene kao da ne želi trofej.
Стојковић је можда већ и добио премију, исплаћену авансно пре финала, јер онакав корисни идиот може да буде само будала или плаћеник, мада , колика је будала капитен Партизана, није искључено ни да је саботажу, односно контра-услугу Партизану извршио бесплатно
« Poslednja izmena: 27. Maj 2021, 01:36:22 od Odbojkaš »
Какви смо ми идиоти, тешко ми је да поверујем. Жали се интернет на Коларова, матор је, испушена муштикла, деда од 35 година...
Тог истог Коларова, са тих истих 35 година, пре пола године је потписао садашњи шампион Италије и још платио за трансфер 1.5 милион евра. Значи, њима је био добар да игра са Јувентусом, Миланом и Ромом, био им је добар да им буде стартер у ЛШ (пре него што се повредио), али нама није добар да нам помогне да прођемо три кола квалификација против Шкендије, Легије и Салцбурга.