Иначе, десети тим добио тим од кога сте испали У гостима
imaju oni i za to opravdanje gleda se na kraju sezone
mi budemo prvaci sa 54 boda prednosti oni se busaju da su bolji i treba da budu sampioni jer su igrali nereseno sa nama i dobili nas u kupu cudni su putevi grobarske logike
Увек се гледа оно што им одговара у том моменту - за шарлоа табела, у линг лонг међусобни мечеви, кад их добијеш, онда ниси добио 10 голова разлике и тако у круг...Мени је то одмах било јасно, само не знам увек шта да гледам...
"Не видим екипе са наших простора које су урадиле нешто у Европи, освојиле неки бод за српски фудбал. Ми сваке године уђемо у ЛШ или ЛЕ, а они оспоравају нашу лигу... Еј, људи, МИ ИГРАМО ЛИГУ ШАМПИОНА! А што они не ураде нешто у Европи, шта им тамо смета? Јер ова лига вам не одговара, није то - то, зато покажите у Европи, немојте да испадате у претколима!" - Александар Станојевић, тадашњи и садашњи тренер Партизана, пролећа господњег 2011.
Ma kakav šok u ovo doba sve je moguće evo samo danas Keln pobedi Dortmund, Verona pocisti Atalantu, Juve i Liverpul kiks, Psg gubi bodove kao nikad pre bukvalno svako svakog moze da pobedi sem naravno jedne lige u Evropi ali to je sad nebitno.
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Да ли је и 2007/2008 исто било намештено ? Или 2004/5 ?
Кад спомиње ливерпул, што није додао да су им поништена 2 гола а против њих су досуђена 2 пенала. Или тај псж - могао је 5 голова да да, да се нису спрдали... И њима је поништен гол.
pa kiksnuli smo protiv hofenhajma ne moze covek njima nikad ugoditi njima je sad scenario u glavi da mi izgubimo 3-4 puta,a da oni pobede sve do kraja jer boze moj to je dominacija,a mi namestamo a u nasoj ligi od 20 klubova 75% je poluamatera treniraju jednom dnevno po 2-3 sata to sto se oni odazivaju na profesionalci to je problem u njihovim glavama i glavama naseg fss i celnika koji vode 80% klubova nase lige i ajde sad ti izgubi kad si klub sa ubedljivom najboljom pripremom i organizacijom svih sluzbi i onda usporede sa sapnskom ligom gde su svi profesionalci
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."