Па, господо, ево нам никад боље шансе да оборимо рекорд у бодовима сакупљеним у групној фази и уђемо у конкуренцију за прво место. Нама се враћају сви играчи осим Катаија, играмо на свом терену, док Хофенхајму гори под ногама, у Бундеслиги нису победили већ 65 кола и питање је са којим саставом и каквом намером долазе у Београд.
Све мање од икса не сме да се разматра уопште ако смо намерили да на пролеће будемо више од колажа, тамо долазе далеко јачи тимови од ровитог Хофенхајма.
Успут, ми, да немамо Борјана, не би ниједном за све ове четири године играли Европу, а не тамо узимали бодове. Добар голман брани оно што је реално да се одбрани, док Борјан има и 10-15 одбрана које би у 90% случајева били голови. Змај човек.
Препоручио ми је Јутјуб финале купа из 2006. против ОФК-е и кад сам поново видео онај први гол, где Ранђеловић прима гол главом са 14-15 метара и лоптом која у широком луку лети и лети и лети, а он са својим чувеним "стоји као посран" ставом је гледа како улази у гол...
Ранђеловићу, ако ово икад прочиташ - јебем ти матер, јебем ти све балаво што имаш што си ми пола детињства унаказио, и теби и ономе ко те је држао на голу целу једну деценију иако је и детету од 5 година било јасно да немаш ни промил голманског талента. Јебем ти матер за Бајерн, јебем ти матер за 0:3 од Војводине на сред Маракане, јебем ти матер за Левадију, јебем ти матер за све бесмислене голове које си примао у дербијима.
Jbg, trebali smo lepo Ukrajinskog golmana Disljenkovica da zadrzimo. A mi zadrzali Randjelovica.
Inace Katai se valjda povredio u utakmici sa Skotskom. Rodic se valjda vraca tako da eto, makar levog beka imamo posto smo toliko bili pametni da nemamo zamenu.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"