“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Sudiji jebati mater u picku, koliko je lopti poklonio sugavom partizanu, zgazili smo ih...sad na kraju centarsut brze bolje da svira kraj mater mu u jebem u picky
da, iz nepostojeceg kornera napravi se penal jel ovo ste u odbrani igrali ragbi cinimi se nisam zadovoljan ,mnogo defanzivno smo igrali ovaj bod ne racunam
Prvi derbi posle sto godina da smo 80% utakmice bili mnogo bolji. I to bez 2/3 najbolja igrača. Realno rezultatski manje više nebitna utakmica. Ja sam solidno zadovoljan. Ovo bi Miloje odigrao 0-0 ili bi pukli 1-0 a centar ne bi prešli.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2020, 19:09:24 od Ic.xc.ni.ka »
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Nasi su lipsali...falili su ivanic i kanga, mi bukvalno nijednog veznog koji ume bar da primi i doda loptu nismo imali, super je ovo sta sam ocekivao pre meca...katai realno tata u oba tima...
Примили смо гол након поклона штопера графичара. То се дешавало и раније, само што смо те утакмице губили. Овако смо створили доста прилика, без завршнице јер ваља се ушетати у гол. Имали смо и стативу, на крају гол из пенала. Нисмо играли без главних играча. Али пошто смо велики клуб, људи су незадовољни. Овај дерби свакако ништа не одлучује и не мења. Они ће кењати опет, али то су они. Све у свему, терза и вучела ће радити све што и до сада, а ви се ложите