Sta se ti sekiras sta je rekao neki grobarski pacenik. Pa oni su poznati po iskrenosti. Posto su oni napravili 100 sansi, mogu da seru po nama. Razlika je u tome sto mi uvek pricamo o sebi, i sada kada pogledas samo komentare Zvezdinih navijaca ovde na forumu, videces kako pricaju kako smo mi ovo ili ono, a jadni grobari su uvek u fazonu vi ste ovo ili ono. I nama i njima je nabitnija Zvezda. Opusteno samo, komplekse oni nikada nece izleciti...
Sta se ti sekiras sta je rekao neki grobarski pacenik. Pa oni su poznati po iskrenosti. Posto su oni napravili 100 sansi, mogu da seru po nama. Razlika je u tome sto mi uvek pricamo o sebi, i sada kada pogledas samo komentare Zvezdinih navijaca ovde na forumu, videces kako pricaju kako smo mi ovo ili ono, a jadni grobari su uvek u fazonu vi ste ovo ili ono. I nama i njima je nabitnija Zvezda. Opusteno samo, komplekse oni nikada nece izleciti...
Kaze stanoje nismo stvorili sansu, a falcineli i gobeljic su radili sta?
Pa kaže to i fredi
ja sam reko da nismo imali sut u gol u prvih 45 minuta jebes sansu kad nisi sutnuo u gol sta imas od nje nema bodova za umetnicki dojam stativa bila u drugom i to bi bilo to od nas nismo ni probali da sutnemo koji put moralo je to bolje ako nista bar smo ih krljali ovaj put
inace erakovic je kod gola uspeo dva puta da da njima loptu u noge
A to da li je u gol ili nije je ključno. Šansa je šansa. Da li je u gol ili malo pored je nebitno. Uostalom te naše brojne šanse su sve do jedne bile realnije za gol nego njihov gol koji su dali zbog naše greške.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2020, 20:27:30 od Ic.xc.ni.ka »
Da smo na početku bar neku šansu realizovali, da smo ih malo otvorili, dobili bi ih 5-0
HAHAHA da ste nas otvorili onda bi vas stisli kao i zadnjih 5 derbija pa bi se onda vi branili a ne mi ,zato mi malo krivo sto smo dali gol rano i povukli se
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."