sa obzirom na terzinom izlaganje malopre jebali smo jeza u ledja bez odbrane prodo je degeneka nema u planu da dovodi zamene,a mi nemamo bekove vec gajica i gobeljica lebe mekani
samo da nepropustim priliku da pozdravim zvalonje sa rsb foruma
Mi usli u le nikoga nismo doveli, groblje potpisalo 5 igraca ko iz picke...nama fali kompletna odbrana, nikog doveli nismo...nemamo bekove, nemamo stopere i nista...serem se u upravu, opet ce da nas nabiju u derbiju
Mi usli u le nikoga nismo doveli, groblje potpisalo 5 igraca ko iz picke...nama fali kompletna odbrana, nikog doveli nismo...nemamo bekove, nemamo stopere i nista...serem se u upravu, opet ce da nas nabiju u derbiju
Немају ни они. Довели су онда превару марковића, који ништа није урадио. Довели су распалог миљковића - рупа. Не знам у каквом је стању тај обрадовић, али бек од 30+ не улива поверење. Једино тај јојић, никад не знаш како ће да одигра, мада ни он се не сећа кад је играо задњи пут. Дакле и они доводе играче на позицији повратника, како би замазали очи.
Ми смо са изузетком одбране јачи него раније - Иванић до тада није играо фудбал. Овај Фалчинеши изгледа и није Фалшинели. Имаш Катаија и никад се не зна како ће Канга да одигра. Већи је проблем што немаш играча који ће да се бије са шћекићем и здјеларом на средини.
Ево сад видим да су га довели, а продали су Садика. На папиру тај делује озбиљно, ал ајде да видимо... Њима све зависи од Суме и Натха, а овај други се распада ове сезоне.
Pa pazi jojic, zdjelar, natho, suma, asano, lazar(filip stevanovic) i ovaj spic ce da nam useru ovu retardiranu odbranu...nabice nas lagano, tipujem 2-0 za njih
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
mi ladno necemo pojacati odbranu niti ozbiljnu rezervu sanogu erakovic igrace napretka nije mogao da sacuva oni bi da igra le kad tome dodas jos ovu dvojicu u sredini odbrane sto nit smrde nit mirisu onda jebes sve