Иначе, у предстојећим квалификацијама за наредну сезону евро-купова ко жив, ко мртав, односно како се у прва три кола игра само једна утакмице, чијег домаћина ће одређивати жреб, ако се настави довођење анонимуса, биће Бинго ако се буде учествовало у ЛЕ...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Иван Ергић својевремено писао чак и чланке дубокоумне садржине, које сам повремено и читао...
Тако је, одлично си се њега досетио. За њега се може рећи да је нетипичан фудбалер. Од осталих су многи ту, Саво прича ок, Кежман, Мркела, па и Дуле Савић... Душан Маравић, старији играч, је ја мислим чак дипломирани економиста, прича скроз сталожено и нормално. Слободана Маровића сам гледао више пута у емисији на Арени пред меч Лиге шампиона, шта знам ок је, али ништа спектакуларно. Чак и није одавао утисак неког мозгаша.
Мијат.
Мијат тек, он је човек из господске фамилије. Дејо већ није.
Душко Тошић је доказани глупак, иако га готивим ко брата. Жигара и Жонпи су цареви како год окренеш. Нема то везе са талентом, једноставно су људи мање у школи, а и оно, нису неки капацитет. Шестић је био до јаја играч иако је ишао у специјално одељење.
Јесу фудбалери феномен што се тога тиче. Сећам се пред крај 2015. је био неки шоу/емисија, били су сви успешни спортисти из 2015. Био је Колашинац, стрељаши, ватерполисти итд, и наравно млади фудбалери што су били прваци света. Све ок док они причају, а онда дође ред на фудбалере... Па јбт, тачно се види да су фудбалери. Аца информација им је на крају помогао да одговоре на његово питање.
Иван Ергић својевремено писао чак и чланке дубокоумне садржине, које сам повремено и читао...
Тако је, одлично си се њега досетио. За њега се може рећи да је нетипичан фудбалер. Од осталих су многи ту, Саво прича ок, Кежман, Мркела, па и Дуле Савић... Душан Маравић, старији играч, је ја мислим чак дипломирани економиста, прича скроз сталожено и нормално. Слободана Маровића сам гледао више пута у емисији на Арени пред меч Лиге шампиона, шта знам ок је, али ништа спектакуларно. Чак и није одавао утисак неког мозгаша.
Мијат.
Мијат тек, он је човек из господске фамилије. Дејо већ није.
Душко Тошић је доказани глупак, иако га готивим ко брата. Жигара и Жонпи су цареви како год окренеш. Нема то везе са талентом, једноставно су људи мање у школи, а и оно, нису неки капацитет. Шестић је био до јаја играч иако је ишао у специјално одељење.
Јесу фудбалери феномен што се тога тиче. Сећам се пред крај 2015. је био неки шоу/емисија, били су сви успешни спортисти из 2015. Био је Колашинац, стрељаши, ватерполисти итд, и наравно млади фудбалери што су били прваци света. Све ок док они причају, а онда дође ред на фудбалере... Па јбт, тачно се види да су фудбалери. Аца информација им је на крају помогао да одговоре на његово питање.
Savo Milošević, naš Dejan Stanković, Piksi Stojković, Mijatović, ozbiljne glave, pokojni Radomir Antić, Rade Bogdanović ozbiljan ludak i šoumen, Kolarov ozbiljan uličar, to ti je kao i u ostalim profesijama neko radi na sebi, usavršava se uči, neko je seljak pa seljak, džabe novci...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.