Ништа, осим што је као освојио једну титулу(ничим заслужан), а како клуб не планира отказ уговора са Станковићем, Лалатовић би био заменик и Станковић би цвикао за шут-карту, у томе је поента...
Е, иначе сада на Карађорђу Лалат узима микрофон и са западне трибине му скандирају: силов'о си Лале, гробаре, он преузима вођење навијачке песме и одговара навијачима: И, то не први пут.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2020, 19:31:21 od Odbojkaš »
Иван Ергић својевремено писао чак и чланке дубокоумне садржине, које сам повремено и читао...
Тако је, одлично си се њега досетио. За њега се може рећи да је нетипичан фудбалер. Од осталих су многи ту, Саво прича ок, Кежман, Мркела, па и Дуле Савић... Душан Маравић, старији играч, је ја мислим чак дипломирани економиста, прича скроз сталожено и нормално. Слободана Маровића сам гледао више пута у емисији на Арени пред меч Лиге шампиона, шта знам ок је, али ништа спектакуларно. Чак и није одавао утисак неког мозгаша.
Иван Ергић својевремено писао чак и чланке дубокоумне садржине, које сам повремено и читао...
Тако је, одлично си се њега досетио. За њега се може рећи да је нетипичан фудбалер. Од осталих су многи ту, Саво прича ок, Кежман, Мркела, па и Дуле Савић... Душан Маравић, старији играч, је ја мислим чак дипломирани економиста, прича скроз сталожено и нормално. Слободана Маровића сам гледао више пута у емисији на Арени пред меч Лиге шампиона, шта знам ок је, али ништа спектакуларно. Чак и није одавао утисак неког мозгаша.
Не сви фудбалери, наравно, али Звездини да. Сећам се када је тим долазио код Ивана Ивановића, оно је блам било слушати. Сећам се Душка Тошића коме морају да суфлирају да би завршио реченицу, не уме човек да каже. Сећам се Жигића који покушава да дочара атмосферу у репрезентацији, оно је да се човек ухвати за главу.
То су таленти, а ови сви остали су били онај фудбалерски просек, ништа специјално, али немаш баш трансфер блама.