не знам зашто се лажирају подаци о броју посете на трибинама стадиона, сигуран сам да навијача Црвене Звезде није било више од десетак хиљада јуче, као што не знам ни зашто навијачи Партизана себе уверавају да су дискриминисани, вероватно зато да би се осећали боље, иако су дискриминисани тако што њихов противник не може да одигра финале купа као домаћин у Новом Саду, иако је 5 дана раније могао да као домаћин против ФКП игра на свом стадиону у првенству, вероватно зато што су у Нишу услови за ''домаћина'' и госта у финалу Купа равноправни...
Што се тиче броја навијача на јучерашњој утакмици у питању је циркус, који нама као озбиљном клубу не приличи.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2020, 01:03:43 od Odbojkaš »
Још увек нам остаје титула из 1991. године, додуше бесмислено је лажирати број посећености у последњем колу првенства, то нам заиста не приличи...
Ако желимо да се побољшамо, морамо да будемо самокритични, уместо да се самозаваравамо. Надам се само да читају и присталице вечитог ривала, који се куну у некадашње поштење и доминацију.
Ако је нешто опасно, то је самообмањивање и опсена, коју обично последњу приметимо код себе загледани у туђе двориште.
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
nije problem koliko nas ima ,vec se samo pitam zbog cega se to radi ko ima objasnjenje neka ga obrazlozi a slika jeste od juche
Nemamo objašnjenje niti nas zanima nećeš verovati, ali prosečnom navijaču Zvezde to nije bitno, potpuno mi je svejedno da li ih je bilo 500 ili 50 000, da se ja pitam u tom klubu, znao bi se tačan broj ljudi u glavu, ne zbog Partizana ili ne znam koga nego zbog sebe, isto kao što ja ne bih dozvolio Kapetanu Draganu da pridje na 500 m od Marakane, a neko mu je dozvolio da udje, e taj koji to radi neka objašnjava, ja lično, a i velika većina navijača nismo advokati Terzinja nego navijači Zvezde i to je to.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Lalat opet pokazao kako se vodi klub, da nema blizanaca bio bi sampion drzave... Vodio Zvezdu kad su bila deca i onaj sugavi parker, caki stojanovuc nam bio najbolji igrac... Klasa