Inace sa Stankovicem prognoziram sledeci scenario. Kroz Cungalunga ligu ce se provuci nekako i uspeti da sacuva prednost koju mu je Miloje ostavio, naravno uz smanjenje razlike koju ima i manje vise neizvestan kraj sezone. Onda ide lozenje kako je on otkrovenje od trenera, kako ce nas on vratiti na staze stare slave i tako dalje. On naravno skromno i pateticno odbija zasluge i zahvaljuje Miloju. Onda sledi sudar se realnoscu i masakr u kvalifikacijama. Ispadanje iz LS i LE. Onda neki debilni izgovori kako je to nasa realnost i kako eto oni imaju budzete a mi nemamo i tako dalje. Onda ce da rasprodaju sve sto ume da sutne loptu i da dovedu mlade nade. Onda krece posrtanje i u Cungalunga ligi. Posle treceg kola naredne sezone, Stankovic ne moze vise da bude razdovjen od porodice i odlazi, a kestenje iz vatre vadi neki Kosanovic ili tako neki iskusni i provereni strucnjak.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2020, 17:41:45 od Ic.xc.ni.ka »
Pa za razliku od Stankovica, on je trener, a ne cirlidersica.
Имали смо и горег од њега. Дај човеку прилику. Велике су шансе да си у праву али добро. Роби је имао форе 2-3 године. Ђорђевић је водио годинама. Дај и њему прилику.
A Stankovicu svaka cast za igracku karijeru, ali meni on deluje kao tezak tupson. Slusao sam par njegovih izjava i covek iskljucivo ispaljuje neke sablonske recenice, kao da je na izboru za mis i daleko vise zvuci kao neki vodja navijaca nego trener. Ja mislim da on veruje da je dovoljno da nalozi igrace i to je to. Mislim da je kao takticar nula.
Pa ako bude pametan to će biti i dovoljno, njegov je autoritet i loženje, pozitivna atmosfera i sve što sa sobom nosi kao dete kluba i veliki igrač, Milošev posao je taktika, ako se budemo držali toga može to lepe stvari da donese...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
ni sad ne treba da ga vidi samo ovaj nikolic mozda to forsiranje gavrica i njegosa je nadam se za prodaju na leto inace je gubljenje vremena i za nas i za njih