"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Омладинци Црвене Звезде после извођења једанаестераца(4:2) елиминисали Шериф из Тираспоља и пласирали се у 1/8 финала Лиге Шампиона за омладинце...Сви Звездини извођачи једанаестераца су постигли голове, док је 2 једанаестерца Шерифа одбранио голман Катић.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2020, 19:33:29 od Odbojkaš »
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
A Stankovicu svaka cast za igracku karijeru, ali meni on deluje kao tezak tupson. Slusao sam par njegovih izjava i covek iskljucivo ispaljuje neke sablonske recenice, kao da je na izboru za mis i daleko vise zvuci kao neki vodja navijaca nego trener. Ja mislim da on veruje da je dovoljno da nalozi igrace i to je to. Mislim da je kao takticar nula. Pritom lik je bio pomocni trener da li bese Udinezea. Da je valjao dali bi mu da trenira makar neki levi italijanski klub. Da ne pricam sto ga ni Mihajlovic nije uzeo za pomocnika a svi znamo koliko su povezani. Jos je izjavljivao kako ga trenerski posao ne zanima i kako to nije za njega. I sada njemu neko da da se igra trenera bas u trenutku kada smo postigli najveci uspeh posle 91’. Bukvalno je bolje bilo da su doveli onog iz Cukarickog ili tako nekoga ko se zapravo bavi trenerskim poslom.