A sto se Partizana tice, ne idealizujem ja njihovu igru. I oni su jad jadni. Ali su ipak napravili NEKU igru, pokusavajau da igraju neki fudbal i imaju neka muda i neku ambiciju da daju neki gol. Mi nista od toga nemamo i mogu slobodno da kazem da su u ovom trenutku oni daleko bolji tim od nas i da nas nisu dobili slucajno u derbiju, kao sto ce nas i u sledecem dobiti bez mnogo problema, ako se nesto radikalno ne promeni u nasoj koncepciji igre...
ajde ljudi sta pa Partizan igra zaostajemo 8 boda na pola prvenstva i sa pobedom u derbiju, vizuelno mozda izgledamo bolje ali rezultatski smo katastrofa
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Шта има њих да гледам, гледам Звезду. И та славија ће испасти а ми мамо шансе да прођемо даље. И шта ако се то деси ? Да гледамо чешку лигу ?
Једна ствар је тачна у свему овоме - безмудост, недостатак жеље и борбе. То је често присутно и кошаркашког тима. Зашто ? Не знам. Зато и рекох да треба довести Пижона или свињу или тако неког да их спреми за рат, да се боре, да се бију па шта буде... Ал Милоје није такав. Ал хвала му и на овоме до сада - човек је увео клуб без бекова, чији се везни крију од лопте, који сваку утакмицу игра са другим нападачем, где један од везних константно засере, где распали милуновић игра штопера и не само то - успео је и 2 победе да забележи. Врати се ти пре пар месеци, пре 2 године шта си писао на овој теми и како си причао да ћемо испасти од славије. А сад кад играмо против јачих, теби апетити порасли. То је типично за нас. Али ово горе стоји. Зато и кажем - Пижон. Или довести неке немце, енглезе да трче, да се бију. Прошли би са 2-0
samo da kazem barselona nas je satrala tamo nismo pola presli
ubi nas ta romantika
Zanimljivo da je slučajno pomenuo taj susret koji je ustvari momenat smrti starog evropskog fudbala, Bosmanov zakon je donesen krajem '95 i upravo tog leta '96 Robson je napravio taj drim tim Barselone jer nije više bilo pravila 3 stranca, niti je iko više mogao kontrolisati igrače...
2019 je daleko, daleko od toga, smešno uporedjivati...
Pogledali smo i komentarisali još pre lige šampiona ja mislim ja i fredi na ovoj temi kad sam ja pročitao da su platili rumuna Stančiua 5 ili 6 miliona transfer, što je za nas misaona imenica i zaključili da je privatizacija jedino rešenje jer nam konstantno dižu lestvicu čak i ova druga evropska liga klubova....
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
mi platimo igraca 500000 i onda mu jebemo mamu sto ga je razguzio igrac placen 80 000 000 evrica i nije to samo sto par ljudi ovde to nekonta nego je problem sto i ``strucna`` fudbalska javnost isto zivi u nekom fudblskom diznilendu spremacice na stadionu bajerna imaju vecu godisnju platu od vecine nasih igraca
bez seika mi mozemo da se slikamo a onaj acin bin zajeb umreo pre neki dan
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."