Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 676 677 679 680 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 844291 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
"Srpski Murinjo" je po Kini, dajte da vratimo njega.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
On je vojnik kluba. Pristao bi sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Играћете опет ко Барса тика така са Пањковом, владиком Његошем и виртуозом фудбалске игре Иванићем.  Smile
Još juče ga ceo dan prizivaju, smenjuju Milojevića i tako, Robi legenda, vrati se, teraju strance, naša deca koja se bore za sveti dres i tako neke budalaštine od kojih se normalnom čoveku povraća.

Ja imam utisak da pojedinci kad ne bi bilo ove patetike i propratngog folklora oko kluba ne bi uopšte bili "navijači" tog kluba, znaš ono stub srpstva, branimo Kosovo na severu, vojska, armija, gardisti, zvezdina deca, oni koji znaju za šta se bore, za kakvu svetinju se bore bla bla...jer njih uopšte ne interesuje da to bude neki normalan klub , ok rezultat, koeficijent, titula, borimo se guramo nekako da dodjemo do grupne faze, držimo taj neki dug u normali, eventualno renoviramo taj stadion i to je to otprilke u ratu sa ovim krupnim kapitalom iz zapadnih liga...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
to su moj druze da tako kazem
budale ili ti budaletine koje jedu govna i zive u zabludi

Roma-Bajern 1:7, Totenhem-Bajern 2:7,Bajern-Spirting Lisabon 7:0.Bajern-Bazel 7:0...sve u ligi sampiona

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sve cesce mi se cini da je marin vise problem nego korist
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
A kazi ti meni, da te budala pita, za bilo koji od ovih klubova koje si naveo, koliko jos ovakvih poraza su imali ti klubovi u dve sezone igranja u LS pored ovog koji si naveo? A onda mi uporedi njihove, sa nasim rezultatima u ove dve sezone u Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ili jos bolje, da li je i jedan klub od Slovenije do Bugarske i Grcke koji je igrao LS ikada imao ovakvu gol razliku i ovoliko primljenih golova kao mi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Играћете опет ко Барса тика така са Пањковом, владиком Његошем и виртуозом фудбалске игре Иванићем.  Smile
Još juče ga ceo dan prizivaju, smenjuju Milojevića i tako, Robi legenda, vrati se, teraju strance, naša deca koja se bore za sveti dres i tako neke budalaštine od kojih se normalnom čoveku povraća.

Ja imam utisak da pojedinci kad ne bi bilo ove patetike i propratngog folklora oko kluba ne bi uopšte bili "navijači" tog kluba, znaš ono stub srpstva, branimo Kosovo na severu, vojska, armija, gardisti, zvezdina deca, oni koji znaju za šta se bore, za kakvu svetinju se bore bla bla...jer njih uopšte ne interesuje da to bude neki normalan klub , ok rezultat, koeficijent, titula, borimo se guramo nekako da dodjemo do grupne faze, držimo taj neki dug u normali, eventualno renoviramo taj stadion i to je to otprilke u ratu sa ovim krupnim kapitalom iz zapadnih liga...
Вас је Бари уканалио најстрашније, натоварило вам милион крвопија на врат који ће да се позивају на тај Бари 300 година и живе фино од тога. Исто срање је и код нас ал мање пара и мање крвопија.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jel gleda sisoje kako se igra fudbal u holandiji?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
To ja pricam. Ljudi igraju fudbal. Grade neku igru, imaju ambiciju da daju goli imaju muda za razliku od nas. Idu na gostovanje u Holandiju da igraju odlucujuci mec i daju dva gola za 20 minuta. Mi bi se branili sa 11 igraca, a o davanju gola ne bi ni pomisljali. I jos bi nas napunili jer ne znamo ni da se branimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 676 677 679 680 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.