"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Играћете опет ко Барса тика така са Пањковом, владиком Његошем и виртуозом фудбалске игре Иванићем.
Još juče ga ceo dan prizivaju, smenjuju Milojevića i tako, Robi legenda, vrati se, teraju strance, naša deca koja se bore za sveti dres i tako neke budalaštine od kojih se normalnom čoveku povraća.
Ja imam utisak da pojedinci kad ne bi bilo ove patetike i propratngog folklora oko kluba ne bi uopšte bili "navijači" tog kluba, znaš ono stub srpstva, branimo Kosovo na severu, vojska, armija, gardisti, zvezdina deca, oni koji znaju za šta se bore, za kakvu svetinju se bore bla bla...jer njih uopšte ne interesuje da to bude neki normalan klub , ok rezultat, koeficijent, titula, borimo se guramo nekako da dodjemo do grupne faze, držimo taj neki dug u normali, eventualno renoviramo taj stadion i to je to otprilke u ratu sa ovim krupnim kapitalom iz zapadnih liga...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
A kazi ti meni, da te budala pita, za bilo koji od ovih klubova koje si naveo, koliko jos ovakvih poraza su imali ti klubovi u dve sezone igranja u LS pored ovog koji si naveo? A onda mi uporedi njihove, sa nasim rezultatima u ove dve sezone u Evropi.
Ili jos bolje, da li je i jedan klub od Slovenije do Bugarske i Grcke koji je igrao LS ikada imao ovakvu gol razliku i ovoliko primljenih golova kao mi?
Играћете опет ко Барса тика така са Пањковом, владиком Његошем и виртуозом фудбалске игре Иванићем.
Još juče ga ceo dan prizivaju, smenjuju Milojevića i tako, Robi legenda, vrati se, teraju strance, naša deca koja se bore za sveti dres i tako neke budalaštine od kojih se normalnom čoveku povraća.
Ja imam utisak da pojedinci kad ne bi bilo ove patetike i propratngog folklora oko kluba ne bi uopšte bili "navijači" tog kluba, znaš ono stub srpstva, branimo Kosovo na severu, vojska, armija, gardisti, zvezdina deca, oni koji znaju za šta se bore, za kakvu svetinju se bore bla bla...jer njih uopšte ne interesuje da to bude neki normalan klub , ok rezultat, koeficijent, titula, borimo se guramo nekako da dodjemo do grupne faze, držimo taj neki dug u normali, eventualno renoviramo taj stadion i to je to otprilke u ratu sa ovim krupnim kapitalom iz zapadnih liga...
Вас је Бари уканалио најстрашније, натоварило вам милион крвопија на врат који ће да се позивају на тај Бари 300 година и живе фино од тога. Исто срање је и код нас ал мање пара и мање крвопија.
To ja pricam. Ljudi igraju fudbal. Grade neku igru, imaju ambiciju da daju goli imaju muda za razliku od nas. Idu na gostovanje u Holandiju da igraju odlucujuci mec i daju dva gola za 20 minuta. Mi bi se branili sa 11 igraca, a o davanju gola ne bi ni pomisljali. I jos bi nas napunili jer ne znamo ni da se branimo.