Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 677 678 680 681 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 864155 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
zato mi igramo ligu sampiona jer nemamo pojma  Smile

nabudzis ti na ficu gurtnu sa sitnim nutom al i dalje nemere da se trka ravnopravno sa ferarijem

jebo vas partizan nek se jave kad pobede nekog to jest bilo koga u ls
prica se o nekoj romaticnoj igri partizana protiv najmocnijih klubava vasione u ligi sampiona,a niko se ne seca da su bile utakmice ko predje pola da slomi nogu ni golman im loptu nije prebacio na protivnicku polovinu

a porediti az i bajern je malo neumesno
i da ponovi za ajaks kome se svi divite u poslednje vreme jedno 10-15 godina nije prosao grupu lige sampiona
i koga boli kurac kolko si primio golova crta se podvlaci sa bodovima u ovoj fazi

lose igramo,nevezano za ligu sampiona, jer marin lose utice na igru i to niko ne sme da kaze
plus sto bekove nemamo vec dve sezone iz nekog razloga i previse zadnjih veznih koji se plase lopte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1246
vas je odrao Bajern koji  realno daleko od vrhunca na kom je bio ,a nas su Madridski galaktikosi pobedili 1;0
nije lako uporedjivati ta vremena ali osim pukog ucesca jednih i drugih u LS bez zapazenih rezultata brzo ce vreme to da izbrise
« Poslednja izmena: 28. Nov 2019, 21:50:21 od lupateli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
A to  sto ih pobedili sa 0:0 u gostima to ne pominjes? I to da je flasa Ilic zamalo dao gol.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2019, 21:50:56 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1246
dobro bilo bi glupo da smo izgubili u BG ,to je ipak koliko toliko ocekivan rezultat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ili jos bolje, da li je i jedan klub od Slovenije do Bugarske i Grcke koji je igrao LS ikada imao ovakvu gol razliku i ovoliko primljenih golova kao mi?
6 golova treba da nam da Olimpijakos u Pireju da bi to bio najgori rezultat primljenih golova u LŠ ako to pitaš.

Inače klub za koji navodno navijaš je na 22 mestu večne liste LŠ primljenih golova zajedno sa još jednim malim i nebitnim klubom-aktuelnim šampionom Evrope. Primili su po 192 gola. Dali smo inače 253 gola i na 17 smo mestu večne liste klubova.

To ja pricam. Ljudi igraju fudbal. Grade neku igru, imaju ambiciju da daju goli imaju muda za razliku od nas. Idu na gostovanje u Holandiju da igraju odlucujuci mec i daju dva gola za 20 minuta. Mi bi se branili sa 11 igraca, a o davanju gola ne bi ni pomisljali. I jos bi nas napunili jer ne znamo ni da se branimo.

Ferdi Drajf se ne slaže s tobom. A mislim i da navijaš za pogrešan klub.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Zasto navija za pogresan klub? Sta treba trpeti ovu stoku na klupi i ovu vrljavu igru? Ti idi navijaj onda za partizan, jbt jel toliko lose ako jebeno priznas da igras ko kurac?! Partizan igra duplo bolji fudbal od nas, a ima i bolje igrace, zasto ima bolje igrace to je pitanje za nasu "struku" natko, suma, asano, tosic, lazar, sadik>boaci, garsija, van lapara, marin, vulic, kanjas
Mnogo vezara imamo, pojma nemam zasto je to tako i ko je kriv za to, sisoje, terza ili onaj suntavi nam direktor
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
cutimo sad na kosarci  Smile

znas samo da seres,a pojma nemas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
6 golova treba da nam da Olimpijakos u Pireju da bi to bio najgori rezultat primljenih golova u LŠ ako to pitaš.

Znaci jos imamo sanse.

Citat
Inače klub za koji navodno navijaš je na 22 mestu večne liste LŠ primljenih golova zajedno sa još jednim malim i nebitnim klubom-aktuelnim šampionom Evrope. Primili su po 192 gola. Dali smo inače 253 gola i na 17 smo mestu večne liste klubova.

Prvo nemoj meni te fore, za koga ja navijam. Ja jako dobro znam za koga navijam, a i posto sam skoro sigurno stariji od tebe i duze navijam za Zvezdu, pa samim tim i znam kakav je klub za koji navijam i sta od njega treba i mogu da ocekujem. A to svakako nije ovo sto ti pokusavas da opravdavas i bas zato ako je tebi ovo normalno, onda ti navijas za pogresan klub, jer ovo sto Zvezda radi ove, pa i prosle godine nije Zvezda, nego je Javor, pa ako ti je ovo normalno, onda najbolje da navijas za Javor, a da meni pustis da kritikujem klub za koji navijam i nadam se da ce on postati ono sto je oduvek i bio. Tako da te price o navijanju mozes nekom drugom ko ce na to da se pali, meni ne. Drugo, sa koliko ucesca i koliko utakmica su ti klubovi sa kojima se poredimo primili toliko golova? A koliko su golova dali, a koliko smo mi? Mi smo u posednjih 30 godina dva puta ucestvovali u LS, a ti drugi verovatno malo vise. I trece, najvaznije, zabole me za tvoje statistike i ostala sranja. Ja znam da Zvezda drugu godinu za redom sluzi kao dzak za udaranje u Evropi i to cak vise ove, nego prosle godine. I znam da igramo gore ove nego prosle godine, tacnije ne igramo. Znam da nismo vise dominantni ni u domacem prvenstvu, nego se provlacimo i krademo bodove na nepostojecim penalima. Znam da nas je Partizan dobio i nadigrao i da ce opet, jer za razliku od nas igraju neki fudbal. I znam da ne postoji ta statistika koja ce mene da ubedi da je normalno da jedan klub koji se bavi istim sportom i istim rangom tog sporta prima na svakoj utakmici po 5-6 golova, pritom ni ne pokusavajuci da igra fudbal, predje centar, ili da gol. Kad vec spominjes Partizan, prvo mene zabole za njih. Ne bi bilo lose da su prosli zbog tog koeficijenta, ali zabole me. Ja samo vidim da su oni mnogo napredovali u poslednje vreme, vidim da se trude da igraju fudbal, gube, dobijaju, jbg, ali se trude i na njihovim utakmicama mozes da vidis nesto sto po malo lici na fudbal. Mi daleko losije rezultatski prolazimo. To sto je LS jeste otezavajuca okolnost, ali ne toliko da na svakoj utakmici primo po 5-6 golova. Pritom ne pokazujemo nikakve naznake neke igre, neke zelje da damo gol, da se nadigravamo. E sad, da bar taj ziheraski fudbal daje neke rezultate, pa i da se trpi. Ali ti se branis sa 11 igraca, bezis od lopte kao od bombe, nemas nikakvu ambiciju da predjes centar, pokusas da das gol ili bilo sta, a pritom te jos ukantaju sa 5-6 golova na svakoj utakmici. E to je to zbog cega je Partizanova logika bolja od nase. Ja garantujem da oni sa ovakvom igrom ne bi primili vise golova nego mi, a isto tako garantujem da bi dali bar 4-6 golova vise nego mi, pa bi i celokupan utisak delovao bolje...
« Poslednja izmena: 29. Nov 2019, 07:34:54 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Prvo ne znam da li si primetio, da ja uopšte nisam komentarisao gomilu stvari koje si napisao na temi s kojim se inače ne slažem jer smatram da nema svrhe. Čak ni onaj post pre dve tri strane gde si direktno mislio na mene. Elem.

Odgovorio sam na jedno neverovatno pitanje koje me isprovociralo zbog toga što to može da se nadje sve za dva, tri minuta na guglu- kao da li se ovo ikad ikome desilo? Ne da se jednom desilo, nego se skoro svake godine desi da upadne neki autsajder i da ga tamburaju svi veliki klubovi redom samo zavisi od inspiracije njihove da li će ovaj otkinuti neki bod ili će biti 0 0 6 ili će biti gol razlika 0:18, 2:23 ili 3:24 ili kako god. Krajnji ishod bude isti, detalji su u pitanju. Dešavalo se naravno i balkancima koje si ti ograničio- Maribor, Dinamo 2, 3 puta, Levski itd....

Medjutim sve do ovog tvog posta sam mislio da si ti ustvari neki napaljeni klinac pa sam zbog toga i izbegavao neku polemiku, sada vidim da tvrdiš da si stariji od mene, što me bukvalno ostavlja bez teksta.

E sad oko navijanja za pogrešan klub, nemam nikakav problem da neko kritikuje svoj klub, kritikujem ga i ja, ali mi izuzetno ide na živce ta neka mantra o Partizanu koji savršeno igra od strane Zvezdinih navijača, jer su vam nabijeni kompleksi u tom jebenom derbiju. Savršeni Partizan i užasna Zvezda prvo ne mogu da se porede u kontekstu protivnika koje imaju( jer jebeni AZ vredi ko Zvezda u igračkom kadru, a Bajern vredi ko 10 jebenih AZ alkmara) niti bilo ko od vas može da objasni to poštapalicu "oni bar nešto igraju" kad pomenemo Lučane, Čukarički, ove blekaute sa AZ u oba meča, od koji je ovaj sinoć copycat nekih naših mečeva kao i demontažu na Old Trafordu itd da ne govorimo o neki pojedinačnim problemima koji su identični kod obe naše ekipe to se i sinoć videlo, gde te pritisne jedan AZ, a ti nemaš dovoljno kvaliteta da ih obuzdaš, da staneš na loptu i da se nekako izbaviš iz tog niskog bloka i panike koja vlada, a očekujemo od Zvezde da bolje odigra na onaj brutalni presing i kretnje koji joj priredi Bajern. Malo konteksta i realnosti samo tražim inače me boli q navijajte za Skenderbeg što se mene tiče.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Zasto mislis da je meni bitno sta si TI komentarisao i da li si komentarisao moje postove? Mene to totalno ne zanima, niti vodim evidenciju ko sta komentarise i da li kometarise moje postove. Ako ti se komentarise, komentarisi. Ako ne, nemoj, meni je totalno svejedno. A jos manje znam da li sam komentarisao neki tvoj post, a sigurno nisam komentarisao nesto sto se indirektno odnosilo na tebe, jer si mi ti kao i 99% ljudi ovde totalno nebitan i eto cisto napisem neki post, kada imam vremena i kada mi je dosadno... To sto ti kazes kako uvek ima neki autsajder, sve je to super. Samo ima jedna mala sitnica, a to je da smo mi velika Crvena zvezda, a ne neki tamo levi instant klub, koji je usao u LS ni kriv ni duzan da uzme neki kes i koga pune i zbog cega se niko ne sekira previse...Ja znam kakva je tragedija bila kada smo pukli od PSV-a 5-0 i kakva je atmosfera u klubu i manje vise celoj drzavi bila stvorena zbog toga. O tome se pricalo godinama. I onda mi ti pricas kako je normalno to sto u svakom kolu LS pucamo u proseku tim rezultatom. E pa vidis, meni to nije normalno, niti ce mi ikada biti normalno. Jer ja navijam za veliku Crvenu zvezdu, koje je stvarala istoriju svetskog i evropskog fudbala, a ne neki klub koji je preko noci postao bitan jer je neko ulozio prljave pare u njega i napravio neki instant rezultat. A posebno mi nije normalno da smo od kluba koji se nije plasio nikoga, koji je posebno na Marakani pobedjivao timove koji su naucna fantastika za ovakav Bajern i ostale, postao klub koji se brani sa 11 igraca, koji nema abiciju da predje centar i jos manju da da gol i koji vise lici na Javor, nego na veliku Crvenu zvezdu. Ja hocu da moj klub izadje sa mudima, da se pobije sa svakim i da SKUPO proda svoju kozu, ako vec mora. A ne da se naguzi svakom ko nam dodje. Ja sam bre svojim ocima gledao jednu Barselonu sa mozda i najvecim igracem svih vremena, Ronaldom, koja je jedva remizirala na Marakani, a protiv koje smo bili ravnopravni, mozda i bolji tim. A na njihovom terenu pukli 3-1, ali smo i tamo bili ravnopravni, borili se, nadigravali sa njima. A ta Barsa imala Ronalda, Figa, Prosinečkog, Stoičkova, Gvardiole, Luisa Enrikea i druge. Da nije ta Barselona bila mozda slabija od danasnjeg Bajerna, Totenhema? Ne bih rekao. Ili da mi nismo mozda bili mnogo kvalitetniji nego danas? Ali smo imali muda, znali za koga igramo i imali pobednicki mentalitet i nismo se naguzili nego smo pokazali zube. E u tome je sustinska razlika. Sto su danas igraci Zvezde nauceni da su ausajderi, da ce da ih napuni ko stigne i da treba samo da malo stisnu guzove, nakon sto su se vec od starta naguzili. I jos nesto. Ja sam mislio da se mozda isplati istrpeti tamburanje jedne sezone, da bi se steklo iskustvo i zaradio kes za kvalitetnije igrace. Medjutim mi smo ove sezone vidno losiji nego prosle, gol razlika je gora, a igra ne postoji ni u tragovima. Da je obrnuto i da postoji neki napredak, ja bih to donekle i podrzao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 677 678 680 681 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.