Da li mi verujete da sam juce kada smo primili ONAKAV prvi gol, ugasio tv i nisam dalje ni gledao. Eeeeej, oni ti tri cetiri puta sutiraju u gol iz sesnaesterca, dva puta pogadjaju stativu, ti se branis sa 11 igraca i ne mozes da uradis NISTA! Sad ustao i vidim 4-0. Eeeeej, da mi je neko rekao da necu na TV-u zeleti da gledam ZVEZDU u LIGI SAMPIONA! Ovo je prosto negledljivo, jadno, bedno i....znam da je uzasno ovo sto cu reci kao navijac Zvezde, ali mi (a ni jedan drugi tim sa ovih prostora) jednostavno ne zasluzuje da igra ovo takmicenje. Ne zasluzuje ni da igra LE. Mi prosto nemamo para da se sa njima takmicimo. Treba da naprave neku ligu istocne Evrope i da lepo igramo sa Hrvatima, Bosancima, Rumunima, Bugraima, Turcima Grcima i to je taj neki maksimum u kom bi mi mogli da se nosimo donekle. Ovo je prosto MUUUUCNO za gledati...Mi bre nismo mogli da se nosimo sa Jang Bojsima i sa Salcburgom i ne znam ni ja na koju foru smo mi njih prosli...I onda mi neko prica kako je realno sto smo dobili Liverpul 2-0...
« Poslednja izmena: 07. Nov 2019, 07:44:33 od Ic.xc.ni.ka »
Druga dimenzija fudbala. Ne znam da li je brzina stvar isključivo genetike i predispozicija ali, pri svođenju da individualni nivo, svaki njihov je brži od svakog našeg. Svaka izolacija, kontra, 2na2, 3na3, je šansa ili gol.
Mogli smo da zakomplikujemo utakmicu da smo poveli. Tada bi suzili prostor, povukli se, brzina njihoovih ne bi bila tolika prednost (kao Asano u Linglong ). Čim se otvoriš, kraj.
Više od poraza nervira činjenica da imamo previše prosečnih fudbalera. Sem NJegoša nemamo nijednog koji je mlad i ima neki potencijal. Niko iz naše škole. Bezveze.
Da li mi verujete da sam juce kada smo primili ONAKAV prvi gol, ugasio tv i nisam dalje ni gledao. Eeeeej, oni ti tri cetiri puta sutiraju u gol iz sesnaesterca, dva puta pogadjaju stativu, ti se branis sa 11 igraca i ne mozes da uradis NISTA! Sad ustao i vidim 4-0. Eeeeej, da mi je neko rekao da necu na TV-u zeleti da gledam ZVEZDU u LIGI SAMPIONA! Ovo je prosto negledljivo, jadno, bedno i....znam da je uzasno ovo sto cu reci kao navijac Zvezde, ali mi (a ni jedan drugi tim sa ovih prostora) jednostavno ne zasluzuje da igra ovo takmicenje. Ne zasluzuje ni da igra LE. Mi prosto nemamo para da se sa njima takmicimo. Treba da naprave neku ligu istocne Evrope i da lepo igramo sa Hrvatima, Bosancima, Rumunima, Bugraima, Turcima Grcima i to je taj neki maksimum u kom bi mi mogli da se nosimo donekle. Ovo je prosto MUUUUCNO za gledati...Mi bre nismo mogli da se nosimo sa Jang Bojsima i sa Salcburgom i ne znam ni ja na koju foru smo mi njih prosli...I onda mi neko prica kako je realno sto smo dobili Liverpul 2-0...
Realno je sve ovo kurac. Ja sam znao da cemo se blamirati zestoko po LS, ali sam mislio makar da ce to biti vredno jer cemo konacno zaraditi neki ozbiljniji kes i moci da podizemo kvalitet tima, pa samim tim i manje zaostajemo u Evropi. Medjutim, sada kapiram da je sve to jedan veliki kurac. Prosto tim sa Balkana nikada vise, posle 91' nece predstavljati nikakav ozbiljniji faktor u Evropi, a o osvajanju nekog takmicenja ne treba ni sanjati. Jednostavno Balkan je jedan tamni vilajet, bio, jeste i bice uvek i ovde ostaju samo oni koji moraju, ili koji su se mentalno i karakterno uklopili u zivot po ovim pravilima, citaj bez pravila. Ovde imamo istu usranu ligu u kojoj se namesta, manje se namesta, u kojoj su prvenstva regularnija. Imamo iste seljacke njive na kojima bi se neki finiji traktor pokvario, a na kojima mi igramo fudbal. Ovde se igra 3 za 3, 2 za 2 i ko zna koje sve kombinacije i sranja. Ovde se favorizuju Zvezda i Partizan, daju im se otvoreno pare od drzave, dok su drugi klubovi samo njihova kolonija odakle oni uzimaju sta im treba za kikiriki. Pricao sam da me je sramota svih onih penala koje su nam dosudjivali (boli me kurac za Partizan i sta su oni radili, a nisu nista bolje radili) i rekao sam da ce nam se sve to vratiti. I vraca nam se. Ne moze to besplatno. Ne mozes ti tako bahato decenijama da se ponasas i da ocekujes nesto bolje. I nagore je sto ce ova balkanska mocvara UVEK bili plodno tle za sve te fudbalske i politicke mesetare i samo je pitanje da li ce se oni zvati Tole, Terza, Kokeza, Vucela ili kako vec. A SVI SU ISTI! ISTI! IDENTICNI! Kao da ih je neko stancovao u nekom aparatu. I kada prestane da se favorizuje Zvezda, onda ce Partizan. Kada prestane Partizan, onda ce opet Zvezda. I uvek ce ovi koji su bolji biti zadovoljni i nece dici glas protiv toga, jer je njihovom dupetu trenutno dobro. I isto je u svim ostalim sferama na prokletom Balkanu! Svako gleda svoje dupe i da njegovom dupetu bude dobro i ne interesuje ga sira slika. E zato je Balkan bio, jeste i bice slepo crevo sveta, na kome nikada nece biti nista bolje. A u nasem fudbalu ce mozda biti nesto MALO bolje, onda kada neki Cukaricki, ili Radnicki iz Nisa bude osvojio titulu. E onda samo jos treba da prodje jedno 20 godina u istom okruzenju i bice malo bolje. Do tada, tonucemo sve vise is ve dublje i davicemo se u sosptvenim govnima, jer na bolje nismo ni navikli, NITI SMO ZASLUZILI!
« Poslednja izmena: 07. Nov 2019, 12:01:16 od Ic.xc.ni.ka »
Moje misljenje da je ovaj tim losiji od proslogodisnjeg , a nadao sam se da cemo dovesti par kvalitetnijih pojacanja racunam igrali smo u LS mora da je legao na racun neki kes, medjutim ovaj tim mi je po kvalitetu losiji od onog prethodnog. Navijam za Zvezdu ali mi je bilo mucno za gledati da te tako nakantaju i to tim Totenhema koji nije ni bleda senka onog od prosle sezone , ok kvalitet je na njihovoj strani ali bas devet golova da primis u dve utakmice.....sramota...
desava se ajte u picku materinu sta mracite njihova cistacica ima vecu platu od pola nasih igraca oni su primili 7 sinoc turci 6 sa budzetom vecim od vrednosti obe nase lige sa sve sponzorskim ugovorom ping ponga psz primi 6 barsa primi 5 doslo je drugo vreme fudbala za kojim mi kaskamo debelo samo svih 11 stranaca na terenu do tad nema rezultata prvi gol smo primili jer smo mi krenuli da gradimo akcije i napadamo svi bili na njihovoj polovini neko pipno jovancica i on pao misleci da je to nasa liga gde se svira svaki kontakt i to ponavljam decenijama da svi nasi klubovi popuse zbog tog padanja nicim izazvano jer su navikli na nas balet ovde
« Poslednja izmena: 07. Nov 2019, 16:01:28 od fredikruger »
Što je najgore, tim im je u igri za treće mesto i znajući ove naše kako znaju da se krljaju i zatvore u tim tekmama gde mogu da brane remi nije isključeno ako im se namesti da ga izbore.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.